Hirdetés
Legfrissebb anyagok

LOGOUT témák
	- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák

Mobilarena témák

IT café témák

Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz  gyuri00

üzenetére gyuri00

üzenetéreA monitor az tuti jó, a pro street a szar  Próbálkozz még azzal hogy kiveszed a kártyát meg a ramot és megtörlöd a csatlakozót rajta. Nekem volt emiatt olyan hogy nem jött kép, bár mondjuk ott hiába kapcsolgattam nem jött semmi. De egy próbát megér szerintem, meg legalább tisztább lesz Próbálkozz még azzal hogy kiveszed a kártyát meg a ramot és megtörlöd a csatlakozót rajta. Nekem volt emiatt olyan hogy nem jött kép, bár mondjuk ott hiába kapcsolgattam nem jött semmi. De egy próbát megér szerintem, meg legalább tisztább lesz 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
		- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Filmvilág
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Renault, Dacia topik
- Gumi és felni topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Marvel Snap
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
	- Zotac RTX 2060 AMP 6GB GDDR6
- Eladó AMD RX 580 8GB Videokártya
- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
- GIGABYTE GeForce RTX 3080 Ti EAGLE 12GB - Garancia - Wellness done
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
	- HP 14 Elitebook 640 G9 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E544 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760, 93% Akkumulátor
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Próbálkozz még azzal hogy kiveszed a kártyát meg a ramot és megtörlöd a csatlakozót rajta. Nekem volt emiatt olyan hogy nem jött kép, bár mondjuk ott hiába kapcsolgattam nem jött semmi. De egy próbát megér szerintem, meg legalább tisztább lesz
 Próbálkozz még azzal hogy kiveszed a kártyát meg a ramot és megtörlöd a csatlakozót rajta. Nekem volt emiatt olyan hogy nem jött kép, bár mondjuk ott hiába kapcsolgattam nem jött semmi. De egy próbát megér szerintem, meg legalább tisztább lesz