Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Fred
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szatyi85
csendes tag
Megjött az új Catalyst 7.11 !
-
szatyi85
csendes tag
Rájöttem mi okozta a problémát: Asus GamerOSD vagy/és Smart Doctor.
Mindkettőt leszedtem és nincs több restart.Úgytűnik vigyázni kell velük.
-
szatyi85
csendes tag
Nemrég vettem egy Asus 2600XT DDR3-at. Már kezdtem csodálkozni, hogy telejesen simán megy minden, gond nélkül beüzemel a kártya, stabil is meg minden. Pár napja azért kiderült, hogy azért nem lehet minden teljesen rendben. Az történik, hogy ha elindul a Windows és még nem áll fel teljesen(antivirus, videokaris progik töltődnek be), bármit próbálok csinálni, a gép újraindul. De ha megvárom azt a pár másodpercet, hogy szépen betöltődjenek, utána semmi gond nincs. Pedig néha napokig nem kapcsolom ki a gépet és közben semmi probléma.
Szóval kissé aggasztó, de inkább tűröm, minthogy visszapostázzam és utána heteket várjak, hogy küldjenek egy másikat!
-
szatyi85
csendes tag
-
szatyi85
csendes tag
Sziasztok!
Egy 2600XT GDDR3 kártyát szeretnék beszerezni. Nagyon fontos volna, hogy halk legyen, gyakorlatilag ne is hallatszódjon. Egy passzív hűtéses darabon gondolkodom, de sokfelé olvastam, hogy ezek túlságosan melegszenek. Főleg mivel házhűtésem egyáltalán nincs, érdekelne, hogy szerintetek mennyire kéne túlmelegedéstől tartanom? (csak alapfrekvencián járatnám)
Esetleg egy ventis kártyát is bevállalnék, ha az nélkül nem megy. Ebben az esetben az érdekelne, hogy szerintetek melyik a legcsöndesebb? A házamban egy FSP táp van 12 centis ventivel és egy AC Freezer 64es, amit 1000 fordulaton járatok, a vinyóm is egy szivacson csücsül, hogy a ház se rezonáljon be. Gyakorlatilag semmit nem hallani. Ezért szeretném a lehető leghalkabb megoldást.
Esetleg szereljek be házhűtést a passzív mellé, vagy akkor már jobb egy ventis katyó?
Én egy HIS kártyát néztem ki Zalman passzív hűtéssel, vagy esetleg egy aktív Asust.
Válaszotok előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Linux haladóknak
- Egérpad topik
- PlayStation 5
- Apple Watch
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Gaming notebook topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Küszöbön az androidos PC-k
- További aktív témák...
- RTX 4060TI (Garanciás)
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó
- Palit RTX 4090 GameRock 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad A485 - AMD Ryzen 7 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest