Hirdetés
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- VHS digitalizálás
Új hozzászólás Aktív témák
-
belaazallat
addikt
válasz
szatyi85
üzenetére
Hali!
Nekem egy Sapphire 2600XT-m van, a gépbe egy db 12cm-es ventillátor van 800-as fordulaton, mindent passzív vízzel hűtök. Amikor beraktam az XT meg kellett néznem a ventit h forog-e, mert nem hallottam a hangját, persze forgott. Ennyit a ''hangos'' Sapphire hűtőről. -
Dolby
senior tag
válasz
szatyi85
üzenetére
Szia!
Én most rendeltem egy his iceq turbo 2600XT-t. Eddig 1650XT-m volt, amin teljesen ugyanaz a hűtés volt. A gép bekapcsolásakor felpörög ugyan, de utána szépen beáll és nekem halknak tűnt, bár nálam x2-höz kapott gyári proci hűtő van fent, ami lehet hogy az AC-nál kicsit hangosabb, de egyébként nincs semmi más. Szóval szerintem hűtésileg ez bátran bevállalható, és még kicsit húzva is van gyárilag. Bár pár ezerrel drágább is mint a sima illetve zalman passív hűtős változatok. Én Bandittól most 30ért tudtam ilyet rendelni, ennél lehet olcsóbban is de gari miatt tőle kellett
ÜDv
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest