- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
Nahh.
Úgy döntöttem, utánajárok ennek a bios mizériának, ami az ati 2xxx és 3xxx szériáját lengi körül. Pár napja állítólag kijött ATi-tól egy javított bios a 38xx szériához, amiben megoldották a 857,25MHz fölött tapasztalható GPU órajel visszaesést. A mai napon küldtem a Sapphirenak egy levelet, tudva hogy ha elkezdem, egy életre buktam náluk a garanciát.
Tue, 27 Nov 2007 08:29:43 -0600
Hello! I have a Sapphire HD2600XT 256MB gDDR3. There is a bios bug with the GPU PLLVCO. This is an ATi bug, ATi some days ago corrected this with a new bios on HD38xx. Maybe this corrected on HD2600Pro/XT? Thank You!A válasz nem késlekedett.
Tue, 27 Nov 2007 08:59:08 -0600
please contact eutech@sapphiretech.com regarding this issueBár szeritem nem fogalmaztam tisztán, talán értették. Holnap összeszedem minden angoltudásom és meglátjuk mit hoz az élet, hátha megoldok egy problémát megint, ami sok embert érint...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Komolynak tűnő gamepadekkel gyarapította palettáját a Razer
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Villanyszerelés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- World of Tanks - MMO
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest