- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
Ennek a kritériumrendszernek jelenleg egyetlen kártya felel meg, a 9600GT (ha 161FT extra még belefér
) - akár technológiai visszalépés, akár nem. A Radeonoknál van pár játék, ami 12x10 4xAA mellett már kissé lassú (értsd 30fps alatt).
teszt
Itt nem igazán nagy különbségeket 1280x1024-ben a két kari teljesítménye között. Még szűrőkkel is jól állja a sarat. Nem beszélve arról, hogy egy jó pár játékban meg le is gyűri.
A másik meg az, hogy a 9500GT-t az NV ugye viccnek szánta? Legalább is gondolom nem a 4670 ellen indította, mert minimum 40% különbség van a két kari között.
Érdekes egyébként számomra hogy csak 128bit-es, én nem is számítottam ekkora teljesítményre.
A 4830 pedig biztosan drága lesz, sztem kb 26-28K környéke lesz az alja. Azt meg azért nem venném meg végül, mert akkor ár inkább 4850-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen notebookot vegyek?
- Projektor topic
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali fotós kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Asus 14 Zenbook UX425E FHD IPS i7-1165G7 4.7Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest