Hirdetés
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- Yézi: Blekk Frájdéj
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
fatal`
üzenetére
Most őszintén, milyen lap az, ami egy bios reset után nem indul el többet? Igen, asrock meg az asus leányvállalata, de ahogy olvasom, minőségben már legalább is egálban vannak. Volt asrockom, szerettem nagyon. asusom kettő volt, mindkettő meghalt. Nem az amd-s vonalra gondoltam (mondjuk személy szerint nem használtam inteles asus lapot, sosem szerettem intelt, P4 meg pláne nem kellene semmi pénzért), itt PH!-n is sokfelé olvasni újabban a problémákat mindenféle termékükkel kapcsolatban...
Jelenlegi gépemmel hw támogatás nélkül, nem találtam olyan 1080-as videót, ami gondot okozna...
Új hozzászólás Aktív témák
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Interactive Brokers társalgó
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen RAM-ot vegyek?
- BIOS topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Facebook és Messenger
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Ford topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- DELL Thunderbolt TB16 Dock (ELKELT)
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- HP ProBook 650 G8 Intel i5-1145G7 32GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi