- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
CPT.Pirk #11283 üzenetére
Ha jól tudom az ASROCK is az ASUS tulajdonában van, a rossz alaplapokat pedig gondolom csak AMD vonalon gondoltad
Rengeteg szarul kódolt 720p-s HD kering a neten, trailerek is, amik akadnak a 3.2re húzott P4emmel is a DXVA nélkül. HomeCinemat kell feltenni majd View->Options->Internal Filters->Matroska->Pipa be. Jobb oldalt H264/AVC (DXVA) szintén pipa be, majd duplaklikk és enable DXVA. Az external filtersnél mindent ki kell kapcsolni. Ezután az Outputnál a DirectShow Video-t VMR9(RenderLess)-re kell tenni, jobb oldalt Surface-> 3D surfaces (recommened)***, majd alatta Resizer Bicubic A=1.00(PS2.0). Így nekem tökéletesen viszi a 720p-s mkv-kat 3-4% CPU használat mellett. Az 1080p filmek nagytöbbsége nem támogatja a dxva-t sajnos
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hétvégi akció!!!Hibátlan,garanciás Gainward GeForce RTX 4070 Ghost OC 12GB/ beszámolok
- EVGA GeForce RTX 2080 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya
- Eladó Gigabyte Master Rtx 5080 videókártya
- GIGABYTE Radeon RX 7900 XTX GAMING OC 24GB GDDR6 384bit
- 3x ASUS Turbo RTX 2080 Ti (11 GB) / Frissen pasztázva / Igény esetén + EKWB vízesblokk.
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest