- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
Aktív témák
-
DigitXT
félisten
-
twine
veterán
Ezt ne töllem kérdezd,,,lövésem nincs a venti fordulatokról...anniyt tudok róla hogy az enyém 800-on forog fix...
hogy milyen hőmérsékleten milyen fordulat kell azt majd a mágusok megmondják
Viszont szerintem az a 66 fok ha idle akkor egy cseppet sok..közel sem káros...vagy ilyesmi,,,de load alatt ki tudja hova szökik még...
-
twine
veterán
Elvileg a Catalyst Control Center kiirja mennyin forog a ventid ha jól tudom,,és próba szinten, valamilyen egyszerű módon szabályozni is tudod vele ,,,komolyabb szinten, egyébként inkább más segédprogikat használnak itt a férfiak...Két legjobban ajánlgatott az ATT, és a Riva tuner ha jól emléxem..
Pontosan enm figyelem, bár pont ugyan ilyen kártyám van, én egy napos korában ráraktam az Accelero S1-ét egy ventivel és azonnal néma lett....én is hangosnak találtam a kártyát, bár arra bizonyosan emléxem hogy szabályozta a ventijét az első próbáknál, tehát nem fullon forgott egyfolytában, viszont legalább valóban egész hűvös volt az itt olvasott egyéb tipusokhoz képest...egyébként legyen hozzá szerencséd,,,én nagyon szeretem...stabil,jó kis zsuga,
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X1 Yoga 2nd - i7-7G I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest