- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- bobalazs: Alulfeszelés profilok tesztelése és százalékos eltérés a gyári profilhoz képest
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
O_L_I
őstag
válasz
DerStauner #37311 üzenetére
-
O_L_I
őstag
Hi!
Szerintetek Ez:
Mitől lehet?
Tuti nem alaplap mer ott max azt tudom variálni hogy a 2.0 ott legyen e vagy nem.
A 8.11-es driverrel is csinálta de ott egy újraindítás után visszaált x16-ra.
Most hogy felraktam a 8.12-t, fixen beált 8-ra.
help me! -
O_L_I
őstag
válasz
ProEvoFan #36890 üzenetére
Az én (és mindenki más) Toxicomon csak akkor változik a fordulat ha az én általam ráaplikált fan mate-t csavargatom
Egyébként egyszerű kideríteni, ha nem PWM-es a venti (4 kábel) akkor bizony fix fordulaton fog menni a 4850-en.Én is nagyon kiborultam mikor ezt megtudtam...
-
O_L_I
őstag
Amikor procilimitessé válik egy játék akkor a proci minden magja 100-on megy?
-
O_L_I
őstag
válasz
--Disztroj-- #35679 üzenetére
Ezek az értékek a maximumok amiken elmegy a karid? (csak mert akkor megnyugodtam hogy nem volt teljesen értelmetlen TOXIC-ot venni)
-
O_L_I
őstag
Ez a furmark mit csinál a GPUval? Basszus játék közben 1400-as fordulaton se megy 70pár fok fölé a 4850-em (toxic), ez meg... 2400-on is úgy ugrik föl 90 fok fölé hogy csak pislogok....
-
O_L_I
őstag
-
O_L_I
őstag
válasz
Gr3GoRi #35525 üzenetére
Nos én azt a verziót választottam ami a fan mate-t (ezentúl csak fm) csonkolja.
A vf900 kábele mielött csatlakozik a karihoz még belemegy egy átalakítóba, én ott húztam szét. fogtam az fm-et és azt a csatlakozót amibe egyébként dugni kellene a hűtőt (nem azt amit az alaplapra dugsz) egyszerűen levágtam. Na most ha van kéznél valami régi kártya amin esetleg van is 3 pólusú fogalat akkor azt rá lehet applikálni a kábel végére és az volna az igazán elegáns megoldás, de mivel ilyenem nekem nem volt, így aztán egész egyszerűen csak olyan rövid végeket krimpeltem le a kábel végekből amiket egy kis megcsavarás után pont patentül be lehetett dugni a vf900 csatlakozójába. Ez egy elegáns szigetelő szalaggal rögzítettem és presztó
Iszonyat gány megoldás de egyrészt működik, másrészt adott esetben 2 perc alatt szétszedhető és nem veszítette el a gariját a kártya.Az overdrive nekem se műkszik, Rivatuner a tuti (legalábbis nekem)
A GPU 700-715 ami valsz megy a mem pedig 1250-1300.Egyébként borzasztó csalódás számomra hogy ilyet kellett csinálni...
Senkinek nem ajánlom ezt a kártyát, ráadásul tuningban sem az a hűde bajnok hogy kárpótoljon a hűtés miatt. -
O_L_I
őstag
A sapphire 4850 toxic nagyon jó, csak éppen fix (max) fordulaton megy rajta a VF900, és úgy bizony hangos. Én barkácsoltam rá egy FAN Mate-t és levettem minimum (~1400) fordulatra, így hangtalan lett cserébe most sem megy 70C fölé hosszas játék közben sem tuningolva. Igazándiból nem is értem hogy miért nem fél fordulatra lőtték be eleve a hűtést...
-
O_L_I
őstag
Hi!
Most hogy kijött a 8.11-es driver ti mivel tuningoltok? A rivatuner kilőve, a CCC overdrive nekem sose ment rendesen...
Aktív témák
Hirdetés
- Powercolor Hellhound Radeon RX 7600 8GB
- Garanciális ! GIGABYTE RTX 4070 Ti SUPER OC 16GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK!
- MSI RTX 5080 16GB GDDR7 VENTUS 3X OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Hibás/Kis hibás/Hiányos,Működő/ Teszteletlen Hardverek és egyéb 500ft-tól.
- XFX SPEEDSTER MERC310 AMD Radeon RX 7900 XTX BLACK
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest