Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
válasz
Balinov #38857 üzenetére
Szia!
Nekem ha csak kipipálom az Overdrive kockát, egyből összeeseik, csíkos lesz a kép. Alap órajelen is. Valami szoftveres probléma lesz, vagy nemtudom.
ATT-vel húztam, teszteltem 710-ig is ment hibátlanul. Csak nekem az nem megoldás az aláíratlan driver miatt (Vista64)...Tápegységre gondolsz a krafttal? FSP400-as van. Alapon 130Wattot eszik a gépem, szőrös fánkkal meg 260Watt a csúcs. Szerintem elég ez a táp.
-
katt777
félisten
válasz
Balinov #37381 üzenetére
Csak hallgatózz majd a szép nagy nyuszifüleiddel.
Gondoltam, szólok, mert volt már, aki hűtést cserélt, pedig valahol egy tesztben, mennyit csökken a ventizaj keret nélkül. Persze lehet, hogy a keret valamennyire tereli a levegőt a RAM-okra, de ezt én nem tudom megnézni ilyen VGA híján. Ha lett volna anno +5k-m, akkor máig nyugodtan élvezném a 4870-emet. Ráadásul 4+2 fázisos tápellátása van a ref. 3+2-vel szemben (ennyit a ref. nyákról), és ASUS EPU6-tal jobban vezérli az órajeleket/feszeket/hűtést minden 3rd party proginál. Szóval, ha ma vennék, ilyet vennék a lapom miatt, max. esetleg IceQ4-et vagy Palit Sonic-ot, de utóbbi 2 drágább. Viszont arra érdemes figyelni hűtőcsere esetén, hogy a kábelcsatlakozója (is) más, mint a ref. kártyáké, sokkal kisebb.
-
katt777
félisten
válasz
Balinov #37377 üzenetére
Hűtése halkítható, ha a műanyag keretet leszereled róla. Ha tuningnál hibázna a RAM, a hűtő alá férnek RAM-sünik (az a szétágazók, kék). Egyébként jó kis kari.
Careesh. Vegyél egy Auras Fridge-et, az totál behűti, ha meg venti nélkül még melegnek találnád, 2 db halk 12cm-eset is tehetsz rá. Azok alatt tuti nem lesz meleg, és hangos sem. Sok más hűtés nem versenyezhet vele.
krivy: Inkább egy Palit Sonic, de ha már, akkor GS. A Chilla inkább határeset a 4850-eken.
-
HSM
félisten
válasz
Balinov #33942 üzenetére
Nekem az adatlapomon látható konfig, ref. 4850-el, 1db winyóval konnektorból fogyasztott játék alatt 180-200W-ot, célirányosan terhelve (prime95+furmark) lett olyan 240W....
Ami amúgy okés is, proci ~80W, VGA 110W + az egyebek....
Szóval egy jobb 400W-ostól fölfele nyugodtan....
(Sőt, munkahelyi gépen, Q6600, + 300W-os FSP táppal elment, bár azért erre nem bíznám rá hosszútávon...)
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Tudományos Pandémia Klub
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest