Keresés

Aktív témák

• Razermazer

őstag

válasz Egzee #18830 üzenetére

Egyébként teljesen igazad van, a kártya tökéletesen működik minden körülmény között csak itt nem, de ilyen szélsőséges körülmények soha nem lesznek egy használat alatt se. Ekkora fps-t soha nem pumpál ki magából a kártya egy game alatt se :DDD . Én is csak kiváncsiságból teszteltem lefelé, meg a 3d markal is, és jót röhögtem rajta aztán nyomtam egy jó Assasin Creedet :D meg Fuel of Wart :)) terhelés alatt is csak 59 fok volt minden kiválló hűtés, és csendes akinek van rá zséje az nyugodtan beruházhat rá nem fog csalódni, bár jó hogyha van egy harmadig keze :D. Ááá nem vészes feltenni és ragadnak a sünik nagyon. Mindet el lehet használni a kártyára, igaz nem ehez tervezték konkrétan (de a gyártó simán ajánlja, nem véletlenül nincs is vele semmmi baj) de a képeim alapján megoldható szépen a felhelyezés. Majd a trad2 lesz a nyerő és crossfirehöz is tuti lesz, de nekem nem lesz crossfire egyenlőre majd egyszer ha megbolondultam. Nem vagyok geek :)

Húha ezt majdnem elfelejtettem, bár már elmondtad hogy mit jelentenek a ledek, de azért jó hogyha megtalálható, én is valahol a 13000-dik hozzászólásnál találkoztam vele, bár ahogy pörög ez a topic, ez is a feledés homályába merül hamar.

HD4850 LEDs

D1601 - Over temp protection enabled

D1602 - EXT 12V fault

HD4870 LEDs

D1601 - Red LED On, shows critical temperature fault

D1602 - Red LED On, shows External power connector A was removed

D1603 - Red LED On, shows External power connector B was removed

D601 - Red LED On, shows critical Core power fault

Aktív témák

Hirdetés