- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
Aktív témák
-
CsendesMark
aktív tag
válasz
lacy86 #34099 üzenetére
NEM, tegnap elött nem is tudtam hogy ilyen kártyám lesz
--> ugyanis elgépeltem a rendelsénél a 4670est 4870-re (amit készletre akartunk rendelni) abból is 2őt írtam, de asszem csak 1 volt a nagykernél
különben most Crossfire-ben mennénekbár, terveztem VGA vásárlását, de nem ilyen hírtelen
kb februárra terveztem de most már mind1, ami megtörtént az megtörtént -
Osynho
addikt
válasz
lacy86 #33964 üzenetére
Akkor majd légyszíves írd le a tapasztalataidat. Én is nézegetem ennek az 512es változatát.(gondolor kipróbálhm az ugyanez, a ramtól eltekintve). Ha van egy 12es ventid, akkor kipróbálhatnád, hogy a gyárit kiiktatva az mennyire tartja hűvösen, és mennyire halk
Köszi előre is
-
_Toka_
senior tag
válasz
lacy86 #32763 üzenetére
Ez a 8.10-es driver rágyúrva ezekre a játékokra. Úgy gondolom, az történt, hogy a 8.10-et véve alapul kimondottan ezekre a játékokra tekintettel javítottak - már második alkalommal -, majd csak ezeket tesztelik. De az alap maga a 8.10.
Amennyiben nem vagy érdekelt ezekben a játékokban, akkor töltsd le akár a 8.10-et. Válogass ezen az oldalon. Itt az elsőt linkeltem az imént. -
_Toka_
senior tag
válasz
lacy86 #32761 üzenetére
1. a legfrissebb hotfix-es Catalyst-ot tedd fel
2. passz, de szerintem próbáld ki alapon.
3. jelentős tuningra ne számíts. Alapból a driverből is lehet húzni minimálisan. De jobb vele vigyázni. -
lala42
őstag
válasz
lacy86 #32331 üzenetére
+11-et megér.
Igaz van ahol olcsóbb, de csak még a mai napon. Szerintem vedd meg. Jók ezek a karik.
Egyébként ma voltam 1 kis áruért és már láttam a holnapi árakat. E8500 47500 lesz. (elhalt a szám) 8400 43000. Két hete volt 34-35 között. A karik is az égbe szaladnak. Recesszió+karácsony jön (semmi nem drága alapon) had szokja a nép.
Szerintem vedd meg. Jobbat jelenleg úgy sem kapsz.
Persze az a baj ezzel a garival, hogy Én anno fizettem valamiért, tehát elvárnám, hogy ugyan azon az áron kapjam a kicserélt terméke. Én úgy csinálom, hogy addig adok 1 használt karit, valamilyet, hogy addig is tudja használni a gépet a tulajdonos, majd ha megjön a cserealkatrész, akkor visszaadja.Így tisztességes szerintem
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
lacy86 #32331 üzenetére
Hát a felár érthető, mivel 1gigás és oc is egyben, de ezek az árak már kezdenek horrorba menni...velem a minap közüölték, hogy a kiszemelt 4850em már 45.500ft lett a 38 ról, ezért gyorsba kerestem olcsóbban....de amúgy ha nem sajnálod a +pénzt, akkor jóval nagyobb teljesítményt kaphatsz, mint amit a 9600gt-d nyújt.
amúgy a 9600gt árán bőven kitűnik, hogy mennyire elszabadultak az árak...hát mi az hogy egy ilyen kártya 38e
...ennyi volt a 4850 kb 2-3 hete
-
válasz
lacy86 #28922 üzenetére
A doboz tartalmában van különbség, de úgy tudom, játék nem jár hozzá FULL-ban sem, így nem is nagyon éri meg, mert a csatlakozók, átalakítók meg úgyis megvannak a LITE-ban is...
ZCoyote:
XP-témához: igen, ha egy jó image van a rendszerről (mondjuk Ghost-tal), akkor simán lehet újrahasznosítani, én is szoktam ilyet. -
-
-
CimbiX
aktív tag
válasz
lacy86 #28176 üzenetére
Ref. hütö teljesen jo, szerintem fölösleges a csere. Terheles alatt (pl. UT3 motoron robogo jatekoknal) halkabb, mint a ref. 8800 gtx hütöje. Persze nem hüvösebb, de ha mar egyszer ilyen höfokokra terveztek a mernökök, akkor miert kene ez zavarja a felhasznalot? Ugyis beütött mar a hideg is
Ja es 2D-ben nincs is hangja. -
Dubuka
csendes tag
Aktív témák
Hirdetés
- RX 6650 XT 8GB Core Gaming 3 év Alza garancia.
- HP Omen RTX 2080 Ti 11GB GDDR6 Videokártya! BeszámítOK
- Zotac Gaming AMP Holoblack RTX 3070 8GB GDDR6 256bit!!! Beszámítok!!!
- ZOTAC GeForce GTX 1080 8Gb ArcticStorm+Raijintek Triton 240mm radiator (+ventilátorok és fittingek)
- ASUS TUF Gaming RX 6700 XT OC 12GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged