Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
BandiHUN #39510 üzenetére
AMD-nél X2 esetében a cache a vízválasztó. 5600+ és 6000+ jó játékokhoz, kisebbeknél soxor van gáz.
slett27: És az AMD chipsetről még nem is szóltunk. Core i7 minek? Sok mindenben jobb de játékban max 1-2%-ot javul egy hasonló VGA-val, mint egy Q9-es, már amilyen teszteket eddig láttam. Akkor mi a francnak cseréljek, ha még tuningolni sem lehet? 1-2 mp-cel gyorsabb video-kódolásért vagy tömörítésért? Szerintem el van cseszve az i7 alapból (kivéve a 965-ös, de azt meg úgysem fizetné meg szinte senki), bár marketingje azért van rendesen. Persze a Phenom II is 20%-kal gyorsabb a Phenom I nél (mintha az objektíve bármit jelentene
), ráadásul magasabb órajelen, úgyhogy én jó időre megtartom az E8400-at.
HD5xxx karit tuti nem veszek a megjelenésük után legalább fél évig. Esetleg Karácsonyra. A driver-szívásból már a 3870-nel és a 4870-nel is elegem volt. 1950XT-t szintén jóval később tudtam venni a megjelenése után, azzal nem is volt gondom soha.
Phenom csak olyan játékhoz jó, amelyek támogatják a 4 mag teljes kihasználását. Nem sok ilyen van. E8400 + tuning kvázi egy Phenom teljesítménye.
Dózer: Azért a processzorok egy akkora szegmensében nincs is az AMD-nek semmije az Intellel szemben, hogy erős túlzás azt az Intel tuningképességeire fogni.
Optimalizálásról kérdezd meg az ATI driver-íróit, én a tényekből indulok ki. És ahhoz mit szólsz, hogy a 4870-hez is csak bizonyos beállításokkal van meg az optimalizálás egyazon játékban, holott ott még a VGA is ugyanaz.
.volkovy.: Cache lehet szűk keresztmetszet, ill. persze alaposan meg kell húzni azt a procit.
cimbi186: Sehogy, mert hiába írsz be magasabb értéket, hardveres tiltás miatt nem alkalmazza. Te se alkalmazz instabil tuningot. MAx. jobb hűtést alkalmazhatsz a VGA-n.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3620
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Update 10.14. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest