- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Aktív témák
-
Dózer
tag
válasz
katt777 #39528 üzenetére
Én nem a felsőkategóriára gondoltam, hanem az azonos aru AMD vs INTEL-re
Akkor te azt mondod, hogy ha felhűzom a gpu-t 750-re, a memóriát efektíve 3600-ra
(csak gondolatban) akkor jobb lesz mint a 4870 mert az 4850.Ha viszont a játékban állítod a beállítást és az okoz lassulást az a driver hibája,
hogy azt nem kezeli le rendesen az adott beállításokat.De ha te mondod...
Nekem nem volt 400k-m h 4870-et hajtsak
4850-el meg addig a beállítig el se lehet jutni, h lebukjon a driver talán.De legyen neked igazad, én meg full hűlye vagyok hozzá, mert nekem nem volt 4870-m
Én ezzel befejeztem a témát.
-
proof88
addikt
válasz
katt777 #39528 üzenetére
Szerintem nincs semmi gond az i7-tel, csak nincs értelme nekünk váltani rá. És amíg a fellegekben lesznek az árak, addig másnak sem lesz értelme.
Az Intel szeretné javítani a helyzetét szerver fronton, elvileg most arra gyúr rá. Ha megnézed, úgy vált architektúrát, hogy nem lesz kisebb a teljesítmény, sőt picit jobb is lesz ugyanazon órajelen, mint a jelenlegi Core2-ők, de nekünk felesleges rá váltani. Főleg, hogy alaplap csere is kell.
Majd ha jön a Phenom II, akkor esnek majd az árak mindkét fél részéről, de még akkor sem lesz értelme váltani.
Szerintem aki ebben az évben akart jó pénzért jó gépet összerakni, annak nyáron volt a legjobb lehetősége rá. Egy E8200 30 volt, E8400 32, Sapphire 4870 512 megás 50 körül.
A 4 magos procikra nem igazán emlékszem, de biztos azok is jóval olcsóbbak voltak, mint most.
Én azzal szívtam meg, hogy nyáron összeraktam a gépet, de videokártyát még nem vettem bele, mert meg akartam várni a 4870 első áresését, helyette gazdasági válságot kaptam, aminek köszönhetően még mindig minden drágább.Amúgy lejátszottam a STALKER-t, és kicsit csalódtam benne, de továbbra is nagyon jó játéknak tartom. Azért csalódtam, mert minden patch fennvolt, mégis bugos még mindig, és valóban igazatok van, a 2. magot eléggé gyengén használja csak, az 1. mag meg kb állandóan 100%-ig van terhelve (VSync off). Amin meglepődtem, hogy sehogy sem tudtam AA-t elővarázsolni, aztán rájöttem, hogy ennek a Deferred Shading az oka, de akkor legalább letilthatták volna a csúszkát a menüben, ha full dynamic megvilágítást használok, na mindegy, ez már nagyon off, csak a múltkori témát folytattam.
De a legidegesítőbb, amikor megyek és hirtelen egy pillanatra beakad a játék néha. Mé nem írták úgy meg, hogy ne akadjon be ... -
cimbi186
aktív tag
Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte GTX 1660 Super OC 6GB
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Ti SUPER AERO OC 16G - Alza garancia 2027.11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X Videokártya
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 7900 XTX 24GB VRAM
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB ZALMAN M4 FSP 700W
- LG 29WP500-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest