- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
Nekem akkor fagyott szet a kari amikor az orajeleket allitottam ATT-vel.
Tobbszor sosem. A ventit meg nemtudom minek allitgatod, mikor a hangja teljesen ugyanolyan osszes fordulaton, max rohadtul felmelegszik. Valamint annak sem látom értelmét, hogy ne vegye vissza a frekit. De mint te is leírtad, azóta ilyen mióta mindent össze vissza állítgatsz.Eagl3 ez a rakjuk ujra a windowst hetente dolgot csak a baromi lusta emberek szoktak csinálni, akiknek nincs kedve megkeresni a hibát, és inkább darálnak mindent. Vagy akik teljesen random telepitenek minden szart a gepukre, elfelejtik eltávolítani normálisan és hasonló módonkezelik az egész gépüket. Mert az egyszerűbb. Nekem is tobb mint 1 éves a windowsom és volt benne ati és nvidia is.
-
katt777
félisten
Nekem erős a gyanúm, hogy nem igazán tudod, mit és hogyan kell beállítani ATT-ban, különös tekintettel a VGA-módok használatára. De így, csöpögtetett infókkal tényleg nehéz segíteni. Le kéne írnod, mi volt a 2D profilban, mi volt a 3D-ben, hogyan állítottad be az auto üzemmódváltást (a kilépéskori beállításokról nem is szólva). Ha mindez semmit nem mond, akkor megvan a hiba oka. Eleve CCC-t nem kellett volna keverni ATT-szal.
-
_Toka_
senior tag
Most adva van egy géped többé-kevésbé állítgatott CCC-vel, ATT-vel, profilokkal, ezek esetleges maradékaival, ahol a VGA állítgatások óta hibásan működik.
Meg kellene nézni egy ilyen értelemben tiszta rendszeren, ott is produkálja-e ezeket. Két módon teheted meg:
- másik gépben, ahol nincs ATT ilyen-olyan beállításokkal.
- saját gépen frissen telepített op.rsz.-rel
, pont ahogy twine is írta... -
twine
veterán
Próbálkozni lehet 8.9-el hátha.....csak nekem ez a vesszőparipám mint észrevehetted:
"dehát azóta már gép reinstall is volt"!
Az utolsó post-odban ezt nem emlited,,tehát software-es hiba is lehetne az uccsó post alapján! Nem kötekedés....csak igy nehéz segiteni...ha nem irod egyértelmüen le mit és hogyan csináltál....
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest