Aktív témák

• janos666

nagyúr

LOGOUT blog

válasz leviske #853 üzenetére

Magyarázd meg, így a mai tudásunkkal az elmúlt egy évről, hogy miért is tippelte be jól a jövőt aki 2900XT-t és nem 8800GTS-t vett (ugyanannyiért GTS640-et vagy inkább olcsóbb GTS-320-at ha elég volt neki átlag felbontású monitorhoz)?
    Merthogy kiadása pillanatától máig se változott úgy a driver és játékprogram helyzet hogy bármikor is előnyét élvezte volna a felhasználó hogy a hangosabb és picit lassabb 2900XT van a gépében és nem egy 8800GTS.
    Mára meg mindkettő egyformán kezd elavult lenni és mire jön valami DX10-es cucc addigra már egyik kártyán se lehet elvárni hogy rendesen fusson max beállítással, merthát a 4870-et is illik majd kihajtani.
    Mit ne fűzzek hozzá, mire igazi DX10-et látunk szerintem az kapásból DX10.1 lesz, úgyhogy legfeljebb az járt jobban aki 3870-et és nem 8800GT-t vett, de szerintem még ez se igaz, azok is kifutnak mire hasznát látná bárki is, ugyanaz a helyzet mint a fent vázolt szituációban. De addigra az nv-nek is lesz DX10.1 GPU-ja megfizethető árú kártyán is.

Nem azt mondom hogy ez a helyzet ami most van nem manipuláció, de ez van, ezek ma tények, szóval aki azt hitte jobban jár a 2900XT-vel tévedett. Aki 3870-ről hitte ezt szerintem még az is elkapkodta.
    Most azon állásponton vagyok hogy aki a 4870-ről hiszi ezt annak talán már igaza lesz (és 1-2 hónapig néhány játékban élvezi valami előnyét is, de mellette több hónapig nem biztos ha a GT-200 is kintlesz amit nem várt meg)

Aktív témák

Hirdetés