- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
arvaiz69
csendes tag
válasz
pali923 #40305 üzenetére
Szia!
Igen! A megnövekedett munka miatt, úgy érzem kinőttem a gépet. Eddig a kis 150 mm tárcsacsiszolóval csiszoltam sok mindent, ami kifogástalan munkát végzett. A szalagcsiszoló részt már ritkábban használtam. Persze alkalmanként nagyon jó hogy volt rajta szalagcsiszoló is. A 305 mm tárcsaátmérőjű csiszoló nagyon vonzó volt már régóta. A Holzmann TS305 és ez az Unimaxos DS12 csiszolót nézegettem régóta. Soká fórumtársnak is ilyen DS12 csiszolója van, és elégedetten szólt róla. A mostani Unimax-os akcióval úgy döntöttem veszek én is egy ilyet. Most 90 ezer helyett 71 ezerért adják, már meg is rendeltem.
De egyébként a gépek eladására azért került sor, mert ez az akció lehető legrosszabbkor érkezett számomra. Az ünnepek után teljesen kifogytam a barkácsgépekre költhető pénzekből. Így aztán muszáj voltam a már meglévő gépeim közül néhányat pénzé tenni. Eladtam még a Bosch POF 1400 ACE marógépem, a keret összeépítő marókéseimet, az álló platolo marókésemet. Ha lett volna pénzem nem biztos, hogy megváltam volna valamelyiktől is.
Erről a csábító akcióról nem akartam lemaradni, mert nem tudni mikor lesz legközelebb. A nagy és jó gép használata pedig nagyon vonzó, úgy érzem a munka is jobban megy egy olyan gépet használva ami még nagyobb elégedettséggel tölt el. :- )
Szóval csak ez volt az eladás oka!
Üdv.: Zoli -
Soká
senior tag
válasz
pali923 #40305 üzenetére
Valószínűleg nem igényel magyarázatot, hogy mi a különbség egy 150 és 300mm-es tárcsa között. Szerintem majd venni fog egyébként egy nagyobb szalagcsiszolót is külön. Én legalábbis régóta vágyom egyre (sajnos ennek is megduplázódott az ára 8 év alatt). Ahogy elnézem az árakat, valószínűleg megpróbálkozom egy házi gyártmánnyal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- HiMedia lejátszók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Építő/felújító topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- EGY PRÓBÁT MEGÉR, NEM? Árgarancia, ingyen szállítás/átvétel RX 7000 kártyák 27% áfa, beszámítás!
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- Black & Decker töltőt keresek
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest