- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
Új hozzászólás Aktív témák
-
thyeby
őstag
válasz
bbchris #6792 üzenetére
"Az is lehet hogy aki élezte az haragszik a Dimar márkára ( egyéb nem idevaló okokból ) amivel morálisan egyet is értek..."
Nem igazán tudtam értelmezni ezt az off topic-os feltételezett lehetséges okot.
Három dologra tudok gondolni:
1 - Macerásabb a Dimart élezni, ezért haragszik rá. Ha a dolog erkölcsi vonzatától eltekintünk, áll a lábán az okfejtésed.
2 - Más gyártóval (pl CMT) van szerződésben. De hiszen ettől még az élezéssel (is) keresi a kenyérrevalót.
3 - A Dimar izraeli produktum, és antiszemita élező élezett. Ez esetben érthetetlen a reakciója, ugyanis hozzám hasonlóan gondolom más ügyfelei is újból Dimar késre fognak újfent beruházni. Ezzel a fajta szabotálással nem megrekeszti a zsidókat, hanem javít a Dimar eladási statisztikáján, magyarul a gyorsabban elhasználódó késeken keresztül a Dimar cég tulajdonosának és részvényeseinek a zsebeit hízlalja.A tényleges okot egyikőnk sem tudhatja meg (úgy sejtem, Miskolcra, v Mályiba utaznak a kések Nyíregyházáról regenerálódni), én inkább szimpla trehányságra tippelek, ami a jóerkölcs hiányával párosult. Aligha lehet ez tudatlanság, mert az számomra olyan lenne, mint ha úszómesterségre adná a fejét valaki úgy, hogy úszni sem tud.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest