Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
sörösló
aktív tag
válasz
satibi #59987 üzenetére
ha megfogom a lapot, kézi erővel(nem teljes erőből, csak úgy határozottan) tudom kb 2mm-t elnyomni, "billenteni" oldalra jobbra-balra
Nekem ugyanilyen van, Scheppach 100 WZ (workzone?). Sokat tuningoltam rajta mielőtt a használható kategóriába sorolhattam, de ennyire rossz még gyári állapotban se volt. Ha garis még, akkor a helyedben megpróbálnám kicseréltetni. Ha nem lehet, akkor én a régi javítós trükköt javaslom: vágjuk ketté a problémát és koncentráljunk az egyik felére. Én a helyedben kivenném a motor-hajtómű egységet, és külön megnézném. Befogod egy satuba vagy valahogy szilárdan rögzíted és akkor lehet feszegetni. A kihajtott tengelynek semmiféle mozgása nem lehet, kivéve a forgást. :-)) Ha itt lötyög valami akkor itt a baj, ha minden stabil akkor nézegetném a többit. Ha már kint van akkor érdemes az összes csapágyat cserélni gumi porvédősre. A kínai csapágyak minősége ebben a kategóriában kritikán aluli. A ház még a lábak felszerelése után is nyeklik, én egy vastag pozdorjalapra szereltem fel és alatta 4 kerék.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Használt Stadler Form hideg párásító ingyenes szállítással
- Használt Heinner szabadonálló, kombinált hűtő eladó (hibátlan)
- Hatalmas szerszámcsomag Új!!!!!!!! Továbbértékesítésre is!+néhány ajándék CSERE IS!
- 16" Brock alu felni Continental TS830P 205/60 téli gumi szett, 5x120
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest