Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
thyeby
őstag
"a srácnak ez egy alkalmi pénz,"
Pontosan így van, és lényeges szempont. Ám amit furcsálltam, az az, h munkanélküli a fiú, és ez számomra kicsit más megvilágításba helyezi a lényeget. Távol áll tőlem ettől függetlenül, h ítélkezzek felette. Biztosan tudja, mit csinál, ha meg nem, hát majd megtudja.
Ami a bért illeti, kérdeztem a meló végén, h mennyire gondoltál boy? (Kemény másfél nap - mifelénk nem három nap egy esztendő, hanem három esztendő egy nap...) Azt mondta, nyolcra gondolt. Adtam neki egy tízest, és hálával megköszöntem a segítséget. Tudom, ez nem túl nagy pénz, de annyira még nem vagyok befutott, hogy figyelmet érdemlő bért adhassak. És igaz az is, h a fiú figyelmet érdemlő teljesítményt nyújtott pedig.A tölgy pórustömítéséről a szakma már magírta a frankót. Nekem a shelakkos megoldás imponálóbb, mert biztos a sikere, tekintve, h ősrégi felületkezelő eljárás, és tetszőleges konzisztenciát keverhetsz belőle. A magánvéleményem az, h a tölgy olyan jellegzetességéről van szó, ami hozzá tartozik a fához. Semmi szakmai, semmi esztétikai, praktikusságbéli dolog számomra nem indokolja a tömítést. Nem lesz szebb, nem lesz tartósabb, legfellebb a tapintása lesz finomabb - de hát egy szekrényfrontot ki szokott taperolni, és miért? Még ha valami királyi sakkbábú, v biliárd dákó, hát szempont a tapintás. Akkor viszont más fafajra utazik az ember.
Az az igazság, h nem ismerem a pórustömített tölgy viselkedését az idő múlásával, és belegondoltam, h a lakk alatt a pórusok majd sötétedni kezdhetnek, esetleg jobban fogja a nap, ahol éri. Szerintem ezt kellene tudni pontosan a döntésedhez. Kár, h a szakirodalmad nem tér ki rá részletesebben, csak említi, h létezik ilyen.Több fa van, mint asztalos!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Politika
- PlayStation 5
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-book olvasók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Opel topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- RING Video Doorbell 3 - Okoscsengő
- Irodai forgó szék - Kékeszöld Delight (Beliani) Eladó!
- Elektromos rollerek/tabletek eladók kiváló áron (500/750/5600 Watt)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Parkside hordozható mobil kávéfőző kávégép
- Skil Red 9320 sarokfűrész
- Eladó vagy Csere Ebike Fully-ra a képen látható 2023-as Cube Stereo one77 pro kerékpár
- Xiaomi Electric Scooter 4 Pro Max DE (Gar: 2027.08.13-ig)
- Eladó ÚJ BONTATLAN Philips FC6725/01 SpeedPro vezeték nélküli porszívó közel 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest