- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
ASUSTO NAS összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gawamatsu
Topikgazda
Plex.
Asustorra fel a Plex szerver és kész.
Plex kliens viszi a 4K HDR-t isa .265-öt, mi kell még?
De lejátszani vele (NAS-sal) sztem fölösleges. Legyen csak szépen kiszolgáló.A foto albumát nem használom, a mobilos feltöltését sem, viszont a OneDrive erre nagyon jó.
Meg a kép a OneDrive-ra, onnan meg lekpaja a NAS, hogy ott is meglegyen.Biztonsági mentésnek jó a MyArchive funkció, de a 4 lemezesnek a 4 lemezhely hamar kevés lehet és akkor macera. Én a külső USB bay-be rakott lemezekre mentek, így spórolva van egy belső hely is.
-
Real_Necro
veterán
Ha úgy nézzük tök mezei dolgokra kell, semmi virtuális szerver meg egyéb tudományos kütyü. Adattárolás, felhő, fotóalbum online meg torrent. Kényelmi szolgáltatások terén ha használható az a hdmi meg az spdif, az nagyon jó lenne. Pl nem tudom mi van ha nincs net. Plex akkor is megy?
Ha egy jó minőségű lejátszó rakható nasra, akkor lehet a filmeket arról játszanám le. Ugyanakkor tetszene a megoldás, hogy telefonról csak kiböngészek egy nason tárolt zenét (tv nélkül) és elindítom, az meg megszólal a hangfalaimon. -
Lacielvtárs
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Okos Otthon / Smart Home
- Fujifilm X
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Bundle topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest