Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Napkollektor - csak úgy
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gitros
aktív tag
Azért várjál... már engem is kezd zavarni, hogy nem megy semerre sem. Elő is kukáztam egy tusl2-c manualt.
Lenne néhány kérdésem, hogy tiszta legyen számomra:
1) A ''JumperFree mode'' engedélyezve van? (a lap jobb alsó sarkában egy ''JEN'' feliratú jumper 2-3-as állásban és a jobb fölső sarokban a DIP switch-ek mind ''off'')
2) Ha igen, akkor a BIOS-ba ugorjunk... az ''advanced'' menüben ezek vannak ugye:
CPU internal frequency Manual
CPU frequency multiple 12x
FSB:SDRAM:PCI 100:100:33
FSB/SDRAM/PCI 100/100/33
CPU Vcore 1.475V
És persze mindegyik állítható?!
Ez esetben ha minden jól megy, akkor a 4. sorban lévő ''FSB/SDRAM/PCI'' soron kell módosítani, hogy menjen följebb a cucc... ez megy egészen 132-ig és ott a fölötte lévő sorral átugrik 133/133/33-ra... namost az én meglátásom szerint 120-125MHz felé már tényleg elég magas lesz a PCI-od, tehát nem lenne rossz, ha 133/133/33-on működőképes lenne a dolog. Ehhez kell a feszkó. De sajnos tényleg jól olvastad, az 1200-esek nem voltak olyan tuningbajnokok (leszámítva néhány nagyon atom darabot), mint az 1000-esek.
Uff Gitros voltam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Quadro FX 570 eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest