- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
retes
aktív tag
Igen így látja de nem tudok cdről bootolni.... Azaz a bios nem látja....
-
Hurracan
tag
Azt írtad újrahúzni.......namost ez nálam azt jelenti hogy most van rajta egy működőképes XP..........Így látja a cdrw-t?
-
retes
aktív tag
Senki nem tud segíteni?

-
retes
aktív tag
Sziasztok!
Nem rég vettem egy ASUS S1300A notit és szeretném most mindenestül ujrahúzni, de egyedül egy usbn csatlakozó cdrw-t kaptam hozzá (amiről természetessen nem bootol és a bios sem látja...) semmi kislemezt meg ilyeneket... A nagy kérdés az az volna, hogy hogyan lehet rátenni az xp-t úgy, hogy az egészet ujrahúzom. Azt megnéztem hogy hálón keresztül tud bootolni, de nem tudom hogy mit kell csináljak vele, hogy menjen is...
Előre is köszönöm mindenki segítségét!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- IMPRIUM i5 HD RTX Gaming PC - i5 14400F, RTX 4060 8GB, 32 GB DDR5, 1 TB NVME, 2 év GARANCIA
- Gamer PC i5-8400 RTX3060 12GB 16GB RAM Windows 11 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- EATON 5P650iR - UPS - Szünetmentes tápegység
- Bontatlan Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) + hűtött VRM-es Z890 alaplap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- iKing.hu -OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSDdigital extra fejhallgatóval garanciával hibátlan működéssel
- Eladó használt BenQ SP840 FULL HD projektor / 12 hónap működési jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest