Hirdetés
- Szólánc.
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
ASUS RT-N66U (Kétsávos, Wireless-N900 Gigabit útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lozi
újonc
válasz gippazoid #8169 üzenetére
Helló,
Hasonló a helyzet nálunk is. 1 hónapja vettem ac66u b1 routert, rá van csatlakoztatva egy külső hdd. A samsung tv tökéletesen kezeli, lejátszik róla mindent, akadás, gondolkodás mentesen.
Az LG tv lát minden fájlt a hdd-n, viszont semmit nem játszik le, csak homokórázik. Viszont ha utp kábellel kötöttem össze a routert a tv-vel, lejátszotta a filmeket. De nem szeretnénk furkálni, kábelezni ha már AC-szabványt is tud kezelni az LG tv is.
Direkt média szerverként akartuk használni a 2 tv-re, kényelem miatt...
Az eszközök tükrözése az LG tv-re is problémás.
Valakinek esetleg ötlet, amin elindulhatnánk? Az LG ügyfélszolgálat rövidre zárta annyival, akkor használjuk kábelen keresztül, vagy közvetlenül kössük rá a külső hdd-t (mert így is gond nélkül lejátssza a filmeket)..csak nem ezért vettem a routert...
Előre is köszönöm, Boldog Karácsonyt![ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz gippazoid #8169 üzenetére
Így távolról nem lehet megmondani, hogy mi lehet a gond -- ugye pont erről írtam a bejegyzésben, amire írtad a problémádat.
Lehet, hogy valaki a közelben időnként beindít valami készüléket, de az sem kizárt, hogy a router vagy a tévé bénázik.
Amikor megszakad a kapcsolat, azonnal újra is csatlakozik?
Milyen router?
Sajnos az egy betonfal is lehet túl sok a stabil kapcsolathoz, egy lakásban ráadásul millió elnyelő-visszaverő felület akad, érdekes interferenciákat okozva.
Amikor éppen jó a kapcsolat, milyen erős a jel?
Tartok tőle, hogy a kábel a Te barátod...
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest