- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:16 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csul1
tag
Ez jó hír, régi linksys routeremen volt tomato szerettem. Örültem is mikor kiderült asusra is jött.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Van benne TX Power állítási lehetőség.
Én az AIO buildet szoktam javasolni, abban minden benne van ami kellhet.
freshtomato-RT-AC66U_B1-ARM_NG-2019.3-AIO-64K.zip -
Intruder2k5
MODERÁTOR
Gbit LAN? Persze, hogy van... De ez tudtommal minden Gbit-es routernél és minden firmware-el is adott. Mi az a teljesítmény növelés?
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
A Download Masterrel sok baj van, elég hektikusan működik, legalábbis az itt olvasottak alapján nekem ez jött le, személyesen sosem használtam. Tomato-ban "gyárilag" van Transmission.
-
ArthurShelby
addikt
Torrentre szvsz sokkal jobb a transmission, mint az asus-os downloadmaster fork.
-
MaCS_70
félisten
A HGG fő problémája az alapszoftver elavultsága -- más problémáról nem szól a fáma. Ha Nálad a torrentezéssel van gond, az vélhetően nem a HGG, hanem az alap AsusWRT sara.
A Tomatot simán az Asus Restoration Toollal tudod feltenni, akárcsak a HGG-t, és természetesen rengeteg leírás van hozzá a neten.
MaCS
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Újratelepíteni nem kell, lévén mint fentebb írtam, a HDD tartalma változatlanul megmarad. Viszont az entware indító scripteket újra létre kell hozni a /jffs-be, de ebben tényleg legelek a kompetens, én nem használtam ezeket a rendszereket, mindig is Tomato párti voltam.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
A transmission nem a firmware része, nem is abba telepítetted bele, ez attól független. Ha a firmware-t lecseréled, a routert pedig reset-eled, a HDD tartalma akkor is változatlan marad.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Akkor minden bizonnyal már a partíció sincs felmountolva, vagy legalábbis nem oda, ahova kellene lennie. De ebben jobban tud segíteni legelek, én Merlin / HGG vonalon annyira nem vagyok otthon. A mount parancs mit válaszol egyébként?
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Nem. Azt ott biztosan nem látod. Próbáld meg az alábbi parancsot futtatni PuTTY-ban, és utána elérni Transmission Remote-ból.
/opt/etc/init.d/S88transmission restart -
Intruder2k5
MODERÁTOR
Na várj, akkor nem is telepítettél transmission-t a routerre, csak a download mastert használtad a transmission remote alkalmazással. Jól értem? Ez esetben persze, hogy nem éred el, ha letiltottad, uninstalláltad.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Hogyhogy nem működik? Mivel indítod? Van valami startup scriptje a transmission daemon-nak? Ha manuálisan indítod PuTTY-ból, akkor sem indul?
-
ArthurShelby
addikt
A downloadmaster egy transmission egy másik skinnel (gyakorlatilag egy fork). Szerintem nem olyan jó, kicsit lassabb nekem fagyogatott is (igaz már rég használtam).
Ezzel szemben a tranmission gyakrabban frissül és fluidabb.Az uninstallt én is kihagytam a leírásomból miattad frissítettem

-
ArthurShelby
addikt
Jól értem, hogy egyszerre van fönn a transmission, meg a dowloadmaster is?
Mert akkor az a hiba. A downloadmaster is transmission alapú, és így ütközik a 2, misztikus hibákat produkálva. -
FrankóStein
aktív tag
Sikerült, de hogy mit és hol állítottam azt senki ne kérdezze, fogalmam sincs...

-
FrankóStein
aktív tag
Az app része megoldódott, de nem úgy ahogy terveztem. 😊 Másik Transmission app működik, ugy ahogy kell, a régit évek óta használtam, és eddig sosem volt vele gond...
Mit kell a routerben beállitanom, hogy htps-sel csatlakozzon a újabb app? Mert ha átállítom arra, akkor nem csatlakozik...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- ASUS Vivobook X1704VA Intel Core 5 120U 16GB RAM 512GB SSD ÚJ! GARANCIA 2029-IG!
- Eladó Dell Latitude 5340 i5-1345U 16 GB DDR5
- MICROSOFT Surface Book 2,13.5", i5-7200U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Intel Core i3-8100/ i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest