Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
ASUS RT-AC68U (Kétsávos, Wireless-AC1900 gigabites útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SztiviVander
addikt
RMerlin ugyan nem csinált rá (ahogy sok routerre nem csinál most se), de gnuton fordított a DSL verzióra is merlin fw-t. Szóval tudsz rá entware-t normálisan támogató fw-t rakni és akkor nem fogja elfelejteni minden reboot-kor.
https://github.com/gnuton/asuswrt-merlin.ng/releases/download/386.12_0-gnuton1/DSL-AC68U_386.12_0-gnuton1_DSL_1.0.5.3.trx
De mivel RMerlin befejezte ezekre a régi AC-sekre a fw gyártást asszem tavaly november óta, így gnuton se csinál rá újabbat (nincs neki miből). Van még egy béta is, de abból már nem lett végleges. Azt is kipróbálhatod, általában gnuton bétái is stabilak mert azok igazából merlin final fw-jeiból készülnek.
FreshTomato-ból viszont van viszonylag új (bár azt írják "no xDSL support"), szvsz a felülete is sokkal gyorsabb és szebb (fekete/piros téma) mint az asus ezer éve változatlan felülete. Transmission alapból van benne, nem kell entware-el sem foglalkozni. Én ezt használtam az ac68u-n évek óta, no-ip.com ddns -el.@ArthurShelby: nekem ebből az utolsó mondatából hogy "sajnos merlin féle fw nincs erre a típusra" úgy tűnt menne ő merlinre csak nincs. már miért lenne macerásabb a merlin mint a gyári? kevered szerintem a merlint a freshtomato-val...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Yettel topik
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Május 4-én érkezik a Steam Controller
- Automata kávégépek
- Kompakt vízhűtés
- Házimozi haladó szinten
- Wi-Fi 7-es ASUS router jött a játékos kedvűeknek
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- AKCIÓ! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
zsolt501