- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Vissza a PC Masterrace-re
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT.hu
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
gippazoid
senior tag
Sziasztok!
AX58U 3 procis, első generációs. Sokat kínlódtam vele tavaly, hogy egyszerűen megszűnik a net és reboot-ig nincs többet. Aztán már reboot se segített, csak az áramtalanítás. Aztán volt egy firmware update és végül egy factory reset oldotta meg.
Most itthon dolgozom, 64 nap uptime és hibamentes működés után ma megint beadta a kulcsot.
A céges gép leakadt a VPN-ről és egyikre se volt hajlandó felmenni. DNS hibára panaszkodott! Nem tudja resolve-olni a domain neveket.Céges gépen nyitottam egy admin felületet böngészőben de ott olyan erős policy-k vannak, hogy amíg nem megyek fel VPN-re, nincs internet sem. A router felületén meg amint kattintottam és a beírt IP cím helyett a www. asusrouter.com-ot dobta be a címsorba, azonnal hibára is futott. Arra viszont emlékszem, hogy 0 db klienst mutatott a felület.
Mobiltelón beléptem, nyomtam egy reboot-ot. Ott 6 klienst mutatott. A reboot végén úgy maradt a képernyő, nem tudtam bejutni az admin felületre, bár a router már tette a dolgát és volt net.
Csak DDNS-en keresztül, mobilnettel tudtam visszamenni az admin felületre, gyakorlatilag külső netes kapcsolattal.1. Miért állt meg megint a net vajon?
2. Azért nem megy azóta se a web-es admin felület mert a céges gép session-je még meg van? Ez mondjuk idővel kiderül, de b.ssza a csőrömet.A legfontosabb kérdés persze az 1-es.
Gippazoid Novelties Inc.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dolce Gusto
- Kuponkunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Path of Exile (ARPG)
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...