Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • guriga01

    csendes újonc

    Sziasztok!
    Segítséget szeretnék érni egy ASUS RT-AX92U beállításával kapcsoltban!
    Röviden az előzményekről:
    Régebben volt egy RT-N18U routerem, amin simán ment minden (Download Master, FTP, médiaszerver, stb…) nagyobb gond nélkül.
    Gondoltam váltok egy gyorsabb hálózati megosztóra, és aRT-AX92U-ra esett a választásom (sajnos)!
    Karácsony előtt megrendeltem, beüzemeltem! Ment egy – két napot aztán jöttek a problémák! Folyamatosan használtam (használom) a Download Master-t az FTP-t és a média szervert! Kb. 10-15 eszköz van rá folyamatosan felkapcsólódva, vagy WiFi6-on, vagy csak simán 2.4 G-n.
    A problémák a következők:
    folyamatosan megszakad az internet kapcsolt (akár naponta 5-6 alkalommal) a Download Mester-ből kitörlődik minden korábbi letöltésem random újra indul az eszköz napközben (az újraindítási ütemezés hajnali 2 órára van állítva)

    Szóval, felvettem a kapcsolatot az eladóval és kértem az eszköz javítását vagy cseréjét!
    Mindenben segítőkészek voltak és kérték, hogy küldjem vissza az eszközt. Ez meg is történt. Addig vissza tettem a korábban használt RT-N18U routert napi használatba! És semmi problémám nem volt!
    Bő másfél hónap múlva kicserélték a AX92U eszközt egy újra! Beüzemeltem, minden beállítást megtettem, és a problémák kezdődtek előről.
    Kérem segítsen valaki, aki találkozott már ilyen jellegű problémával, vagy aki tud segíteni a beállításokkal kapcsoltban.
    Hozzáteszem, az elmúlt egy évben az internet szolgáltatóm nem változott!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés