Új hozzászólás Aktív témák

• Danecay

addikt

Hi All!

Tuning téren érdelkődnék. A sima P5B alaplap is jó tuningalap lehet, nem csak a nagyobb testvérei. Azért érdekelne mert alig tudok vagy 200MHz-t húzni az E6400-es procimon. Természetesen több beállítás mellett a topic első hozzászólásában leírt beállításokkal is próbálkoztam, de BIOS beállítás után nem akar újraindulni a masina. Raktam rá egy új BIOS-t is (P5B-ASUS-1801) de semmi nem változott. Létezik, hogy ennyire kis tuning potenciállal bíró procit sikerült kifognom? A kérdés azért is fogalmazódott meg bennem, mert jártam már úgy is, hogy volt egy ASUS K8N-SLI alaplapom amiben az az akkori AMD A64 3700+ (SanDiego) procimat közel 3GHz-n tudatm járatni az alap 2.2 helyett, majd egy sajnálatos alaplap tönkremenetel után garaniálisan az ASUS helyett kapott MSI K8N-SLI-vel hasonlóan keveset tudtam rajta húzni, mint most az E6400-az. A jelenség ott is hasonló volt. Kb a 235MHz FSB-t elérve nem indult el a gép. Végül is jobb híján Windows alól állítottam az FSB-t egy ClockGen nevű progival.
    Még valami. Próbáltam állítani az FSB-t az alaplaphoz kapott ASUS AI Booster progival is, de játék közben sem ment fentebb az órajelem az alapértékhez képest.

HELP PLZ!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés