Hirdetés
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- joghurt: frenda dsttöytoi
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
Hi All!
Tuning téren érdelkődnék. A sima P5B alaplap is jó tuningalap lehet, nem csak a nagyobb testvérei. Azért érdekelne mert alig tudok vagy 200MHz-t húzni az E6400-es procimon. Természetesen több beállítás mellett a topic első hozzászólásában leírt beállításokkal is próbálkoztam, de BIOS beállítás után nem akar újraindulni a masina. Raktam rá egy új BIOS-t is (P5B-ASUS-1801) de semmi nem változott. Létezik, hogy ennyire kis tuning potenciállal bíró procit sikerült kifognom? A kérdés azért is fogalmazódott meg bennem, mert jártam már úgy is, hogy volt egy ASUS K8N-SLI alaplapom amiben az az akkori AMD A64 3700+ (SanDiego) procimat közel 3GHz-n tudatm járatni az alap 2.2 helyett, majd egy sajnálatos alaplap tönkremenetel után garaniálisan az ASUS helyett kapott MSI K8N-SLI-vel hasonlóan keveset tudtam rajta húzni, mint most az E6400-az. A jelenség ott is hasonló volt. Kb a 235MHz FSB-t elérve nem indult el a gép. Végül is jobb híján Windows alól állítottam az FSB-t egy ClockGen nevű progival.
Még valami. Próbáltam állítani az FSB-t az alaplaphoz kapott ASUS AI Booster progival is, de játék közben sem ment fentebb az órajelem az alapértékhez képest.HELP PLZ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- World of Tanks - MMO
- Facebook profil letiltás kapcsolt ismeretlen Instagram fiók miatt
- Sorozatok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Építő/felújító topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Csere-Beszámítás! HP Omen Gamer laptop! I7 7700HQ / GTX 1050Ti / 32GB DDR4 / 250SSD+1TB HDD
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest