Keresés

Aktív témák

• rYaN-

tag

válasz Thom! #4107 üzenetére

Na most tisztázzunk valamit:
    A notin van 3 db jack aljzat. A fekete karikás a line out/spdif. mellette lévő a mikrofon, a legfelső pedig a line in. Amiről én beszélek, az a line out/spdif, annak a mélyén van egy smd led (áttetsző, üveg színü). Ha műxik, pirosan világít. Pontosan nem tudom hogyan müxik ez a fajta jeltovábbítás, de tuti hogy a fény frekvenciáját használják fel, amit a kábel ugye képes továbbitani. Amugy a linkelt kábelnek jónak kell lennie.
    A másik mód hogy 2.0 feletti hangot csalj ki a gépből az az lenne, amikor a panelen beállítod, hogy a line out a 2 hátsó, a mikrofon a 2 első, a line in pedig a center és a subwoofer jeleit továbbítja. Ez a mód ezen a notin nem lehetséges.
    Az asus forumán egyértelmüen leirja a srác, hogy bedugod, bekapcsol az optikai led és mennie kell a dolognak. Ennél többet sajnos én sem tudok segíteni, nem tudom hogyan müxik a koax-optikai dobozka amit mutattál, neki ment, akkor mennie kell. Van egy hifim, ami képes fogadni optikai jelet, ha lesz időm veszek 1 kábelt és kipróbálom már végre :D

Aktív témák