- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- body007: # Raspberry Pi Zero W + Alpine Linux Wi-Fi Telepítési és Konfigurációs Útmutató
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
Asuras
csendes tag
hali!
köszi a válaszodat, és szeretném megköszönni ezúton mindenki válaszát.
Annyit még azért szeretnék kérdezni tőled, ha nem baj, hogy mennyi ideig bírja az aksi, mer ez azért lényeges szempont lenne. Azonkívül az unokatesóm a3h-ján sehogy sem tudtam működésre bírni a power gear4-et.
ez a fényes kijelző szép? Ja és teljesítményben hol áll egy 2500+ os bartonhoz képest?
Az unokatesóm 1600 M380-as celeronja körülbelül hasonló teljesítményt hozott. -
hzcs
senior tag
Szerintem semmit. De ha jól gondolom, akkor azokat is be lehet állítani aktív partícióként, és lehet róluk rendszert indítani, míg logikairól nem. (Ne kövezzetek meg ha nem így van)
Zanik: linuxod van? Annak kell külön partíció, Windowsban nem sok értelmét látom külön swap partíciónak, főleg nem a lemez végén
Nekem a 100 giga:
C: 4.5 giga
D: a maradék
[Szerkesztve] -
hzcs
senior tag
Nekem a tsst-k átlagosan 3 lemezt bírtak. A gyári kb 5-öt, az utána következő 3-4 max 1-et, amit most kaptam külfödről az 11-et. A mostani még ír, de nem olvas.
A megapixel nem egyenlő a minőséggel. Nekem is 1.3-as a beépített webkam, a telefonom is 1.3 megapixeles, de egyik se csinál olyan minőségű képet, mint egy 1 megás fényképező. De szerintem egész elfogadható.
Nekem van otthon wifi routerem, Linksys wrt54gl v1.1. Elhelyezés kérdése, ha nagyjából a ház közepére rakod, akkor szerintem nem lesz gond vele. -
jakobkacsa
senior tag
úgyszintén idézet az ASUS oldaláról:
''* All specifications are subject to change without notice. Please check with your supplier for exact offers. Products may not be available in all markets.'' - minden speclista alján ott van
egyébként pedig típuson belül (A6M) modelltől függ, hogy van-e benne BT
pl.: A6M-Q074H-ban van, A6M-Q035H-ban nincs -
rYaN-
tag
-
rYaN-
tag
Hali!
A radeon chipset elég jó, a leggyengébb az sis, azt nem ajánlom. A bluetooth, ha oda van irva akkor van, ha az van odairva, hogy opcionális, akkor kérdezz rá a kereskedőnél, az a biztos. A color shine kijelző egy fényes, nem matt kijelzőfelületet jelent, élénkebb, erősebb fényü kijelző, viszont tókröződHETnek benne a dolok, ami mögötted van. Az, hogy észreveszed, megszokás meg dőlésszög kérdése. Minden esetre nem matt és erősebb fényü mint a hagyományos. A 8 cellés jobb mint a 6 cellás, nagyobb a kapacitása ~4800 mAh (miliamper). hosszabb ideig húzza a gép akksiról.
Az optikai meghajtót meg gépe válogatja, nekem nem TSST-m van, ami meg szokott hibásodni, talán mások jobban tudják mi van benne.
Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Revolut
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OLED monitor topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ThinkPad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1250P 16GB 256GB ujjlolv IR kam gar
- Acer Predator Helios Neo 16 - 16"WQXGA IPS 165Hz - i9-14900HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3 év gari
- Dell Precision 3560 15.6" FHD IPS i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe gar
- Latitude 7420 14" 4K IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest