Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Draut_HeV
tag
Sziasztok!
Lehet kapni olyan átalakítót, ami Sandisk M2 (Memory Stick Micro) kártyát ehetővé teszi az én Asus F5V notim számára, ami a következőket tudja fogadni:
MMC/ SD/ Mini-SD /XD/Memory Stick/ MS Pro/ MS-Duo/ MS-Pro-Duo
Kösz előre! -
Draut_HeV
tag
Közben észrevettem még egy kis apróságot, a kamera mellett van egy kis zöld LED beépítve, a gond az, hogy a kamera képének a jobb felső sarkában is látható a fénye. Ki lehet valahogy kapcsolni?
-
-
Draut_HeV
tag
Végülis ha monitor közepét 50 cm-ről merőlegesen nézem, akkor viszonylag fekete a fekete, csak a széleken világosabb de nem zavaró. Ha 5 centivel feljebb nézem, akkor alul már zavaróan világos, ha lentebbről, akkor pedig felül már olyan érdekessé válnak a színek, mintha átmenne negatívba, vagy nem tudom. Akkor úgy fogom nyomni, hogy egy fekete képpel beállítom a kijelzőt, hogy jól lássam, aztán pedig úgy teszek, mint az Ellenség a kapuknál című filmben: ''Kő vagyok. Nem mozdulok.''

-
Draut_HeV
tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy Asus F5V-AP009C notit, nem tűnik rossznak, bár nem egy erőmű, de azért CS 1.5 megy rajta, és még NFS
arbon-t is elviszi low-on, bár biztos nincs 60 fps, de egyáltalán nem szaggat.
Szal minden okés, egyetlen gondom van vele, ami kicsit idegesítő is, hogy a TFT háttérvilágítása nem egyenletes. Ezt főként fekete, vagy szürke képnél lehet észrevenni, a széleken sokkal világosabb a kép.
Eddig CRT monitornál ültem, lehet, hogy csak nekem zavaró. Más is tapasztalt ilyen problémát, vagy ez valami abnormális jelenség, és vigyem vissza?
Új hozzászólás Aktív témák
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Okos Otthon / Smart Home
- Spórolós topik
- Konzol Screenshot
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% Üzleti Profi Fémházas Ultrabook Laptop 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

arbon-t is elviszi low-on, bár biztos nincs 60 fps, de egyáltalán nem szaggat.

Pyttawrx