- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekec
csendes tag
válasz
Kicsirics77 #15443 üzenetére
Jogos, jár a pont, csak dolgozom így telefonról írtam és nem tudom szerkeszteni a hozzászólást
-
kekec
csendes tag
válasz
szurkeordas #15440 üzenetére
http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?itemId=140784073310&index=20&nav=SEARCH&nid=25908996337 kb. 4 hét mire megérkezik de egy Deák - ból megvan
-
kekec
csendes tag
Egyik ismerősömnek hasonló Samsung laposa van csak gyengébb teljesítménnyel. Próbáltam, nyomogattam, tapogattam de valahogy nem jött be
A kijelzőnek hatalmas holtjátéka van , billentyűzet hangos/kényelmetlen, akksi az ő elmondása szerint filmnézéssel nagyon maximum 1 óra. Ezek után nem szívesen vennék Samsung notit
Ha már nem erőltetnéd az Asust akkor szerintem runner 125 kolléga Lenovo gépe jobb választás lenne
[LenovoG580]
Én maradok nála
[link]
-
kekec
csendes tag
-
kekec
csendes tag
válasz
Driftmester #15425 üzenetére
Szia.
De ennek gyengébb a videó kártyája nem?
Vagy miért ajánlod ezt?
-
kekec
csendes tag
Sziasztok!
Notebook vásárlás előtt állok és kinéztem eddig 2 db szép kis Asus vasat. Szeretném a segítségeteket kérni abban, hogy melyiket válasszam illetve ha tudtok ajánlani valami jobbat/szebbet akkor ezer hála
Róluk lenne szó:[link]
Elsősorban itthoni gépnek szánnám a kicsikét. Semmi extra dolgot nem akarok vele csinálni csak a szokásos bohóckodások mint pl.: Skype, Internet, Filmnézés, na jó bevallom néha azért játszanék is rajta
Szerintetek Ár/Érték arányban rendben vannak ezek? vagy teljesen mellé lőttem velük?
UI.:
(én a barnát szeretném de a barátnőm a "jujj de szép az a fehér" mellett voksol)
Előre is köszönöm szépen a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CES 2025: Naya, az igazán egyedi billentyűzet
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Apple asztali gépek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Acer Predator Helios 300 // i7-8750H // 8GB RAM // 1TB HDD // GTX 1060
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 // Ryzen 5 5600H // 16GB RAM // 1TB HDD + 512GB SSD // RTX 3050
- Acer Aspire 15,6" i3-7020U 8GB RAM 512GB SSD GeForce MX130 Win11
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga Gen8 i7 32GB DDR5, 1TB SSD garanciális 2027 májusig
- Lenovo Thinkpad T460s-I5 6300U-16GB RAM
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest