- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzs98
újonc
válasz
Aethel #30158 üzenetére
A bal oldaláról vagy inkább a közepe tájékán, és tudtommal ezen az oldalán van a CPU hűtés. A jobb oldalon van a HDD meg a videókártya hűtése, ott semmi nem hallatszik. Ugye ez a modell két ventillátoros
Bocsi, Pyttawrx kérdésére szerettem volna válaszolni, csak félrenyomtam.
-
mzs98
újonc
válasz
Pyttawrx #30155 üzenetére
Hmm köszönöm a tanácsokat... HDD többségében nincs használva, nagyon ritkán, játékoknál, minden mást az SSD futtat. És az akadozás akkor is jelentkezik, mikor SSD-ről fut a program. Szóval nem hinném, hogy a HDD lenne a hunyó. CPU hőfoka átlagos használat mellett 45-50 fok között van ami mintha magasabb lenne, mint amikor megvettem. De némi terhelés hatására ( pl több videó fut egy időben, vagy google térkép) rögtön felugrik 55 környékére. Játék futása közben pedig úgy tűnik túlzottan magas akár 80 fok fölé is megy.. :/
Úgy tapasztalom, hogy akkor jelentkeznek főleg a problémák mikor jelentősebb grafikai/videó teljesítmény lenne szükséges.
A sercegő hanggal meg tudnék barátkozni, már ha nincs kapcsolatban a meglévő hibákkal, a random belassulásokkal és lefagyásokkal. -
mzs98
újonc
Kedves fórumtársak!
Adott egy másfél éve vásárolt ASUS K501UX típusú laptop. Mostanság elég furcsa dolgokat produkál... Főleg Youtube videók, esetleg térkép nézegetése közben folyamatosan beakad, lefagy, vagy belassul és olyankor a hang is teljesen eltorzul, de csak néhány ezred másodpercre történik mindez, utána mintha kutya baja lenne. Érezhetően romlott a játékélmény is, néha teljesen belaggol a játék amit eddig sosem csinált. Eddig semmi nem oldotta meg a problémát, újratelepítés sem... A sercegő hang az még hagyján, azzal tudtam volna élni, de monstanában túl sokat jön elő ez a hiba főleg Youtube használata közben.
Szerintetek szükséges szervizelni? Vagy egyáltalán tudom én magam orvosolni ezt a problémát?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon Laptop 14" i7-8565U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Asus TUF Gaming F15 i5-11400H RTX 3050 16GB RAM 512GB SSD Hibátlan
- Ez már Kóros (Core 5)! Új Samsung Galaxy Book4 Intel Core 5 120U 16GB 512GB
- HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- LENOVO IdeaPad L340-17IRH - 17,3"FHD IPS - i7-9750H - 8GB - 1TB - Win10 - GTX 1650 - MAGYAR
- SzoftverPremium.hu
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest