Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ technológiával 8 kg mosógép - tapasztalatok
- Gurulunk, WAZE?!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
Új hozzászólás Aktív témák
-
mzs98
újonc
válasz
Aethel
üzenetére
A bal oldaláról vagy inkább a közepe tájékán, és tudtommal ezen az oldalán van a CPU hűtés. A jobb oldalon van a HDD meg a videókártya hűtése, ott semmi nem hallatszik. Ugye ez a modell két ventillátoros
Bocsi, Pyttawrx kérdésére szerettem volna válaszolni, csak félrenyomtam.
-
mzs98
újonc
válasz
Pyttawrx
üzenetére
Hmm köszönöm a tanácsokat... HDD többségében nincs használva, nagyon ritkán, játékoknál, minden mást az SSD futtat. És az akadozás akkor is jelentkezik, mikor SSD-ről fut a program. Szóval nem hinném, hogy a HDD lenne a hunyó. CPU hőfoka átlagos használat mellett 45-50 fok között van ami mintha magasabb lenne, mint amikor megvettem. De némi terhelés hatására ( pl több videó fut egy időben, vagy google térkép) rögtön felugrik 55 környékére. Játék futása közben pedig úgy tűnik túlzottan magas akár 80 fok fölé is megy.. :/
Úgy tapasztalom, hogy akkor jelentkeznek főleg a problémák mikor jelentősebb grafikai/videó teljesítmény lenne szükséges.
A sercegő hanggal meg tudnék barátkozni, már ha nincs kapcsolatban a meglévő hibákkal, a random belassulásokkal és lefagyásokkal. -
mzs98
újonc
Kedves fórumtársak!
Adott egy másfél éve vásárolt ASUS K501UX típusú laptop. Mostanság elég furcsa dolgokat produkál... Főleg Youtube videók, esetleg térkép nézegetése közben folyamatosan beakad, lefagy, vagy belassul és olyankor a hang is teljesen eltorzul, de csak néhány ezred másodpercre történik mindez, utána mintha kutya baja lenne. Érezhetően romlott a játékélmény is, néha teljesen belaggol a játék amit eddig sosem csinált. Eddig semmi nem oldotta meg a problémát, újratelepítés sem... A sercegő hang az még hagyján, azzal tudtam volna élni, de monstanában túl sokat jön elő ez a hiba főleg Youtube használata közben.
Szerintetek szükséges szervizelni? Vagy egyáltalán tudom én magam orvosolni ezt a problémát?
Új hozzászólás Aktív témák
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Stratégiai biztonsággal védekeznek a dráguló memóriák ellen a gyártók
- Battlefield 6
- Kompakt vízhűtés
- Háztartási gépek
- BestBuy topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Acer Travelmate X314 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP 15 - Intel N4000 I 4GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad E50-70: i5-5G I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi