- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
Új hozzászólás Aktív témák
-
woland
csendes tag
válasz
terro83 #7398 üzenetére
Nekem kb. két évig nagyon megbízható volt, és azóta is az - egy wifi-problémától eltekintve (de ez is csak alkalmanként jön elő).
Én kb. két és fél éve használom szinte mindennap, és amikor megvettem, akkor azt kaptam, amit vártam (az én notim egy A7JC-Q007-es típus, de ma már csak régiségkereskedőknél kapható)
Ami jó benne, hogy az összes drivert és egyebeket megkapod hozzá (nem úgy, mint pl. egy HP-nál), mindent fel tudsz installálni (mondjuk előtte célszerű elolvasni, hogy mit milyen sorrendben kell, de ha megteszed, akkor könnyű). A képernyője két és fél év után is gyönyörű. A billentyűzete és a gombjai korrektül működik, és igaz ez a DVD-íróra, az USB-portokra, és a többi csatlakozóra is (a wifi-vel vannak csak gondjaim, de az lehet, hogy szoftveres). A ház nem olyan masszív, mint a DELL-é, de én nap mint nap hurcolom a BKV-n, évente négyszer-ötször meg is reptetem oda-vissza (bár sosem adom fel csomagban, hanem mindig magammal viszem), és nincs semmi baja. Akkumlátorról - ha kikapcsolom a Bluetooth-t, akkor most közel 3 órát tudom használni - ez mondjuk nem videószerkesztés ekkor, hanem csak Word, Excel vagy PowerPoint.
Szóval az ASUS szerintem egy nagyon jó választás - bár közben megnézve az általad kiszemelt gépet kicsit elfog az irigység
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ZBook 17 G2 - i7-4710MQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 17,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ASUS TUF Gamer Laptop: Ryzen 5 4600H / GTX 1650 Ti / 16GB RAM / 144Hz
- Lenovo Yoga Slim 7 15ILL9 83HM0043HV laptop, új, csak kipróbált, 3 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 16GB I 512SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 255XF FHD IPS 300Hz 0,5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest