Hirdetés
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
milestone
tag
Sziasztok,
nemrég vásároltam egy AMD-s Zenbook-ot (UM3402YA-KM146), de hamarosan kénytelen voltam visszaküldeni, ugyanis a Wifi-je (MediaTek) sajnos használhatatlan volt. Állandóan elvesztette a jelet és nem volt Internet olyan helyszínen és körülmények között, ahol minden egyéb eszközünk (2 Dell Latitude, MacBook Air M1, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, iPhone 13 és Pro Max) gond nélkül működött és volt Internet-kapcsolata.
Körülnézve a neten sok hasonló panasszal találkoztam.
Mivel egyébként nagyon tetszik a Zenbook, gondolkodtam azon, hogy újra megvásároljam, amennyiben az Asus márkaszerviz kicseréli a Wifi-kártyát Intel-esre.
Így írtam az Asus M.o-nak, ők meg a FixDirect-hez irányítotak. Írtam nekik (3 e-mailt), nem reagáltak. Végül sok hívás után (3-4 napon keresztül) felvették a telefont. Arról tájékoztattak, hogy csak akkor tudják megmondani, hogy ki tudják-e cserélni, ha már ott van náluk a gép. Mondtam, egyrészt az Intel procis Zenbook gépek Intel wifivel vannak szerelve, nem? Nem feltétlenül, hangzott a válasz. Másrészt mondtam, hogy csak akkor veszem meg megint, ha a csere megoldható, akár garanciálisan (lévén, hogy a wifi rossz), akár fizetősen. Csak akkor tudják megmondani, ha már ott a gép...Így újra megvettem. Megnéztem, Intel Wifi 6 AX 200 vagy 201 vagy 210 jó bele (sztem utóbbi), 6e. körül van az ára.
Kérdéseim a következők lennének:
- szerintetek kicseréli a FixDirekt garanciálisan? Aggasztó, hogy ennyire nem reagálnak.
- ha nem, kicserélhetem én garanciavesztés nélkül? Ill. SSD-t lehet/szabad hasonlóan házilag cserélni vagy mindent csak szervizben?
- hogyan lehet futárt rendelni a szervizeléshez?
Ha nem lehet/sikerül, kénytelen leszek az Asus-tól újra megválni és más márkához fordulni, pedig nagyon megfogott az Oled kijelző.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P15S - 15.6" - I5 10310U 1.7GHZ - 16Gb - 512Gb - Quadro P520
- Lenovo Thinkpad W540 15.6" Wokrstation - I7 4700MQ 2.40GHZ 8Gb - 256Gb ssd - Quadro K2100M
- Hp Zbook 17 G6 Munkaállomás - 17" I7 9850H 2.60 GHZ -32Gb ram - Quadro RTX4000 Vga
- Lenovo Thinkpad P53 15,6" - I7 9850H 16Gb - 256Gb ssd -Quadro T1000
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Z8 G4 Workstation (gamer célra is) dupla CPU Xeon Gold 6134
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen,MS3634,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Pyttawrx