Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
OP-ToTo
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Asus X554L laptopom. Tavaly karácsonyra vásároltam ajándékba. Intel Corei i3-5010U 2.1Ghz proci, 4gb ram, 500as HDD. Eredeti windows 8.1el vásároltam extreme digitalban és akkor ingyen lehetettet windows 10re frissíteni. Így most eredeti win10 van rajta.
Ha az aksi töltöttsége 66% alá esik elkezd villogni a képernyő. Rendszertelenül, undorítóan. Ahogy csökken a töltöttsége egyre jobban és gyorsabban. Zavara a szemet és használhatatlan is. Olyan mint mikor érintkezési hibás egy kábel. De csak ekkor csinálja, soha máskor. Amint visszadugod neki a töltőt már tökéletese is. Mivel 99%ban töltőről megy nem vettük észre. Pár hónapja észleltem de azt hittem hülye vagyok. Most hogy anyám is jelezte a problémát, tudtam nem én okoztam a bajt.
Az aksi jó állapotú szerintem, ha lehúzom 100%nál azt írja 5,5 óra van vissza. max ha 100 órát mehetett összesen töltés nélkül 1 év alatt.
Ötletek? Szoftveres baj lehet vagy hardveres? Hívjak hozzá asus futárt vagy vigyem vissza a boltba?
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- World of Tanks - MMO
- Fotók, videók mobillal
- Bibliai bőség a Tesla negyedik mestertervében
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mini-ITX
- Mazda topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Eladó: HP EliteBook 840 G4 Könnyű, megbízható üzleti laptop
- Msi Stealth M15 i7-11375H// RTX 3060// 16GB// 512GB
- Eladó: HP ZBook 15 G6 Mobil munkaállomás
- Thin 15 B12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest