Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• OP-ToTo

aktív tag

Sziasztok!

Van egy Asus X554L laptopom. Tavaly karácsonyra vásároltam ajándékba. Intel Corei i3-5010U 2.1Ghz proci, 4gb ram, 500as HDD. Eredeti windows 8.1el vásároltam extreme digitalban és akkor ingyen lehetettet windows 10re frissíteni. Így most eredeti win10 van rajta.

Ha az aksi töltöttsége 66% alá esik elkezd villogni a képernyő. Rendszertelenül, undorítóan. Ahogy csökken a töltöttsége egyre jobban és gyorsabban. Zavara a szemet és használhatatlan is. Olyan mint mikor érintkezési hibás egy kábel. De csak ekkor csinálja, soha máskor. Amint visszadugod neki a töltőt már tökéletese is. Mivel 99%ban töltőről megy nem vettük észre. Pár hónapja észleltem de azt hittem hülye vagyok. Most hogy anyám is jelezte a problémát, tudtam nem én okoztam a bajt.

Az aksi jó állapotú szerintem, ha lehúzom 100%nál azt írja 5,5 óra van vissza. max ha 100 órát mehetett összesen töltés nélkül 1 év alatt.

Ötletek? Szoftveres baj lehet vagy hardveres? Hívjak hozzá asus futárt vagy vigyem vissza a boltba?

Új hozzászólás Aktív témák