Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
- 

zodes aktív tag Sziasztok! Van egy ASUS X51RL notebookom. A grafikus kártya ATI Radeon Xpress series és azon belül is X1100. Windows 7 32 bit az op. rendszer. Két héttel ezelőttig semmi gondom nem volt a géppel. Azóta a win kb. fél percenként (főleg internetezésnél, jutyubozásnál) leválasztja, majd újra csatolja a video kártyát (csippet). Nagyon zavaró. Már kipróbáltam vagy 4 drivert. Itt is találtam vagy kettőt. Szerintem a windows frissítése óta nem működik megfelelően. Már itt is végig olvastam mind a tizenötezer bejegyzést, de megállt a tudomány. Nagyon el vagyok keseredve  Van valakinek esetleg ilyen régi jó kis notebookja (egyébként nagyon megvagyok vele elégedve), van valakinek ilyen jellegű problémája? Üdv: Zodes 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Vivobook Pro 16X Notebbok , OLED 4K , RTX 3050 , i7 11370H
- HP EliteBook 820 G3 // 8GB DDR4 // 256GB SSD // HD520 GPU // W11 Pro // Új akkú!!
- HP 350 G2 i5-5200U
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE, Új, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx
 Pyttawrx