Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ba.G
aktív tag
Sziasztok,
Tkp. általános noti (és láma) kérdésem lenne, bár konkrétan egy Asus X54 gépnél gondolkodtam el a dolgon: elképzelhető, hogy van vmiféle (legalább szervizben hozzáférhető) bus, bay, slot, akármi, amibe (nyilván az adott sorozat drágább modelljeihez való speciális) dedikált VGA-t lehet dugni, forrasztani stb.?
Mivel az adott sorozatokon belül annyiféle - hardverben is eltérő - variáns van, nehezen látom be, hogy ennyiféle külön alaplapot gyártsanak, külön készletezzenek stb., így talán ez lehet egy megoldás a gyártónak; kérdés, utólag (netán házilag) bővíthető-e ilyen szempontból. Az USB3.0, HDMI ugye alaplapi adottság, de ezekkel bír ez a sorozat.
Konkrétan anyósom részére gondolkodtam el egy akciós X54C-SO377-es gépen (ha jól írtam), i3-2350M CPU-val, integrált Intel HD stb., neki bőven jó, de még jobb (pl. az unokájának
), ha ez a VGA-bővíthetőség létezne... Kérdés persze, milyen áron. Ha tudtok, most még időben írjatok valami elrettentőt (vagy alternatívát 100e alatt), vagy mindenki őrizze meg magának a titkot - vagy hogy is szokták mondani az anglikán papok.
EIK!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4G I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i7-3540M I 8GB I 128SSD I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I DisplayPort I W10 I Gari!
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401IU Gamer laptop
- 2év Garancia,Lenovo Slim 3,i5 12450H(12x4,4Ghz)15,6"FullHD IPS,16GB DDR5 RAM,512GBnVmeSSD
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Bontott, vadiúj, MIDNIGHT MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest