Hirdetés

2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-06-18 13:42:27

LOGOUT.hu

>>>>>G751 hasznos információk, probléma megolások<<<<<
Te is segíts szerkeszteni az összefoglalót! Ha lenne bármi, ami szerinted is jó lenne ha ide bekerülne, ne habozz privit küldeni! /Topikgazda/

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1234) zoli.22


zoli.22
tag

Sziasztok.

Két napja már én is nyúzom ezt a "kis" g751zj-t, szerencsére még 400e-ért sikerült hozzájutni notebookspecnél.
Teszteket nem futtattam még, mert nem vagyon egy infomagus, haver jön hét végén aztán majd ő megnézi.
Ami eddig számomra feltűnt, hogy a bill. világítást nem tudom se kikapcsolni, sem állítani. nem tudom melyik driver kell hozzá, elvileg minden fent van, bar voltak gondok a feltelepítésüknél.

Eddig World of Tanks van fent, igazából én csak azzal játszok. Alapból high grafikát ajánlott fel, én feltettem ultrára, azért ott volt néha 1-1 mikrolagg. Aztán visszaraktam high-ra, és bekapcsoltam az élsímítást, most 60fps körül álomszépen fut.

Billentyűzet hihetetlenül jó, tuchpad is hatalmas és jól kezelhető. Anyaghasználata rendben van, bár a kijelzőt is magában foglaló fedlapot én nem érzem premiumnak. (Benyomható a fedlap, kijelző panel alsó kávája, ahol az asus felirat van mozog, és a zsanérnál nem tökéletes az illeszkedése a műanyagnak.)
A gép elég halk, ami nagyon pozitív, hogy játék alatt sem ég rá a kezem a billentyűzetre.
A méretei azért tekintélyesek, de egy Asus Nomad táska majd megoldja a cipeléshez kapcsolódó a aggályaimat. Ráadásul a nagy méretet azonnal feledteti és kompenzálja amikor kinyitom és elkezdem nézni a 17"-t.

Egyszóval egyáltalán nem bántam meg a vételt. Ennyi pénzért kaptam egy mindenre használható gépet, amit még vinni is tudok magammal. :C

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.