Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
Új hozzászólás Aktív témák
-
sentry0
tag
válasz
KaraDani #178 üzenetére
Mivel saját grafikus motort építettek, szerintem ebből jön az hogy 1) még nincs jól optimalizálva 0.1.x verzióban, és 2) bőven van lehetőség még optimalizálni mire megjelenik.
De az biztos hogy kell is optimalizálni. Szerintem ez csak kicsit szebb mint az ACC, de még bőven GPU igényes. Ami mondom még egyszer, a jelenlegi verziószámból és saját motorból egyértelmű következik is szinte.
Viszont ha nem tudnak rajta csiszolni, az viszont szerintem ultragáz és akár a bevételben is megjelenhet. De nem aggódom. Azért 10-11 hónap alatt sokat lehet ezen javítani és fognak is.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- Windows 11
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megköveteléséből
- A karmos/ujjbegyes fogásokkal nyomulók örömére megjött az Arye szénszálas egere
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BIOS topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- HP EliteBook x360 1040 G8 i7-1185G7 32GB 512GB 2in1 1 év garancia
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest