Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
v2
senior tag
válasz Maxell014 #6066 üzenetére
Szia. Az első képen bal alul ahol a lakatok vannak ott számoknak kéne lenni . Minden pályán ofline menj 3 hibátlan kört aztán az AI-val versenyezve érintés nélkül SA pontokat szerzel 50 alatt nem mehetsz online
MSI z370 tomahawk I9 9900k 32GB Kingston fury 3600 gainward phoenix 4070ti HP reverb
-
Bandit21
addikt
válasz Maxell014 #6068 üzenetére
Elég egy pályát kiválasztani, ahol a legjobbnak érzed magad. Nekem úgy rémlik elég egy pályán ezt megcsinálni és utána már nyitja a többi stat-ot.
Jelenleg jobb felül egy egyszerűbb dolgot látsz, ami ahogy haladsz előre majd változik folyton.
Ha megvan amit el kell érni akkor jön az SA meg a többi pont aminek egy része a TR is ami akkor lesz 99 ha az összes pályán mentél 3 hibátlan kört bizonyot tempóval.Online, hoz SA kell az akkor van ha egy pályán látja hogy értelmesen mész és utána tudsz gyűjteni AI ellen versenyeken. Zölden villan a kör végén az SA ha gyűlik.
Legalább 15 perces futamokat menj 80-as AI ellen utolsó helyről és menj minél többet radar távolságon belül. Kocc nélkül.regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
v2
senior tag
válasz Maxell014 #6070 üzenetére
A legtöbb lobby 3 csillagot kér, hogy indulj rajta. Ha megnézed a szervereknél sárga számokat 0/3 0/70. track és safety. Ahhoz, hogy indulhass kell 3track és 70 SA pont. Amikor versenyzel nagyon lényeges, hogy ne legyen hiba és a radar piros legyen rövid időre. Pálya elhagyás hibának számít
MSI z370 tomahawk I9 9900k 32GB Kingston fury 3600 gainward phoenix 4070ti HP reverb
-
Bandit21
addikt
válasz Maxell014 #6070 üzenetére
Alapvetően SA limittel mennek a public szerverek.
Emellett van hogy track medalhoz is kötött a belépés de ez talán ritkább.Plusz ha valahol sose mész akkor ott minek a track medal.
Ez Rád van bízva.
Ha jól megy és jól érzed magad benne a public szerverek úgyis elriasztanak majd a sok hülyévelAkkor jön majd az lfm
A hsz eim közt keress vissza nemrég írtam le hogy mi az.
regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
Bandit21
addikt
válasz Maxell014 #6450 üzenetére
Szerintem egy r5 5600 (nem X) egy rx6700 (sima vagy xt) vagy 3060ti /3070/ 4060(nem ti) már megoldja ezt.
Én most váltottam erre a procira de rx6650xt vel és fhd minden maxon megvan ez az FPS amit írsz.
Egy polccal fentebbi VGA megoldja a 2k -t is.A proci 50
Egy jó alaplap 35
2x 8 ddr4 kb 13
1 tb SSD 15
Ház táp 30
VGA 110-180 (amd vagy Nvidia és új / használt)
Plusz egy nagyobb winyo tárnak 20?
Kb ennyi a matek.regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
Bandit21
addikt
válasz Maxell014 #6457 üzenetére
Peociba nem hiszem hogy lejjebb tudsz menni. Alaplap ha használt lehet 25 körül is.
VGA is nagyot szor. Bár nem ajánlott mert ritka de egy 6700 nem xt már garis van 85-90 körül és kb 3060ti/4060 szint.
Ram SSD nem tud olcsóbb lenni talán a ház / táp kicsit.
Így 280-290 is lehet. Vinyo lesz utóbb és az is -20regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
Géjza
őstag
Tetszenek ezek a "csak ... játékra kell, semmi többre" mondatok. Kb ez a legoverkillebb használati módja manapság a pc-knek. Wordnek nem kell ennyi kakaó.
Pláne, ha ACC-ről van szó. Mert ennek nem elég egy jó VGA, ez kéri az erős (1 szálon bitang, azaz minél modernebb) cpu-t is.
-
Bandit21
addikt
válasz Maxell014 #6463 üzenetére
Nem Rád szólt, inkább irónia volt, hogy az acc hiába nem mai csirke, nincs RT meg hasonlók de mégis gép gyilkos játék, mert ha 30 autót kell számoljon egyszerre akkor megeszi ami van.
Az újabb játékok alá inkább fontosabb a VGA itt viszont kell mindkettő (CPU is).
A "csak acc -re kell" be a csak egy kb oda nem illő szó mert inkább plusz jelentést hordoz ha acc re kell. És a gép építős topicban lehet nem is fogják ezt érteni mert a SIM egy elég szűk kör. Ott majd ajánlanak egy bika vga-t egy átlagos i3 al akár hogy elég lesz játszos gépbe. Acc hoz meg épp hogy nem lesz az.
Kb erről szólt amit Gejza írt.regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
JulesTS
őstag
Ahogy a többiek is írták, az ACC elég gép igényes...
Kormányos topikban volt hasonló kérdés...
Ha UWHD (2560x1080) felbontással megelégedsz, akkor egy R7 5800x3d egy RTX3080Ti-vel maximum részletességgel elegendő. Nekem így 110 fps körül van meg. Ha feljebb szeretnél menni felbontásban, akkor vagy vissza kell venni a grafikából, vagy erősebb videokártya kell.
Szimulátorok az AMD x3d-s procijait és NVidia RTX lehetőleg minél erősebb (nem a budget) videokártyáit hálálják meg.
Ja és a grafika minőségéből nem érdemes nagyon visszavenni, mert teljesen Epic beállítás mellett szép az ACC, de visszavéve tud csúnyulni... -
biker
nagyúr
válasz Maxell014 #6462 üzenetére
i5-11600k és 3070ti párossal high-epic-ben megvolt multiplayerben alulról a 100fps (80-100) singleben 144fps limiten. ja 3144x1440 vagyis 2560x1080 UW monitor DLDSR 1,35 felskálázással, vagyis tolva neki rendesen az igényeket
3080ti-vel all epic 110-120fps lazán, cpu-t is sokat igényelr5-5600x vagy 5800x3d erősen ajánlott, 3070-el minden high (minimál epic) elmegy
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
Géjza
őstag
válasz Maxell014 #6463 üzenetére
Ecsém...
Próbáld értelmezni miket írtam/írtunk. Bár látom próbálták mások is elmagyarázni, lefordítani neked. De így sem vagyok benne biztos, hogy átment a lényeg.Szóval te jobban tudod, hogy mi hányszor durvább, mint ACC, akkor hajrá...
Csak nehogy az legyen, hogy szólóban minden faxa, peregnek az fps-ek, aztán beraksz 20 AI-t vagy felmész egy 30 fős szeróra, aztán szétesik minden, mert összehugyozta magát a cpu-d, miközben ott csücsül mellette pl. a 4090 és te meg lesel, hogy mizu.
Szívesen!
-
mmdms
addikt
válasz Maxell014 #6816 üzenetére
Sztem a vr-t ne acc-re alapozd, ez mindig egy kicsit csalódás lesz új vr-osként, a többi simhez képest elképesztő hardver kell alá és még úgy se lesz közel se olyan szép mint az ac vagy az ams2 pölö. (iRacing is jó asszem, azt én nem próbáltam)
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
Bandit21
addikt
válasz Maxell014 #6962 üzenetére
FSR nekem be volt kapcsolva high Q-val de ki fogom lőni, mert nem gyorsít igazán, max 5-10%-ot de tényleg nem lesz szép tőle az acc.
De, így hogy kikapcsoltam a res scale-t engedte állítani, kiszámoltam, hogy a 2560*1440 az a 175%-a az fhd-nak ezért felvettem 175%-ra.
Az eredmény: egy korábbi 30 autós lfm rajtot játszottam vissza jópárszor, minden epic-en amúgy temporal aa-val.
Belső, kormány feletti nézettel fhd-ban egy 50 m-es szakaszon többször visszanézve 100% res scale: 84-89 fps
175% res scale: 43 fpsMivel a tomhw mindentudó gpu összehasonlító táblája alpján 1440-ben átlag 56 fps-t tud a 6650 xt és 46-ot a 6600 ezért azt gondolom ezzel a minden epiccel 1440-ben 35 fps körül lennél a 6600-al.
Ez mediumig levéve lehet lenne 50 akár, de úgy gondolom 1440-re ez alapján az rx6600 (nem xt) nem jó választás ACC-zni.
Félreértés ne essék az én 6650xt-mmel se fognék neki, a 43 fps-el. Medium lehet elmenne 55-ig de az kevés.Szerencsére szar a monitorom és epicbe megy a 85-90 fhd-ban még akkor is ha 30 autó van egyszerre 100 méteren belül. Rajt után 3-6 autóval a környéken 110-120 is megvan.
[ Szerkesztve ]
regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!
-
tome0001
senior tag
válasz Maxell014 #7082 üzenetére
Én erre alapvetően HIGH grafikai preset-et állítanék be. Azaz mindent HIGH-ra.
Ha a monitorod 144hz-es, akkor úgy állítsd be a grafikát, hogy 20 autó mellett is stabilan annyi legyen az fps-ed amennyi a monitorod maximális hz száma.
Ehhez szükséges egy fps számláló ami van a radeon szoftverben, vagy MSI afterburner+rivatuner programok - de ha kezdő vagy azt kicsit "nehezebb" beállítani.
Ha a rendszered kihajt 170 fps-t, de csak mondjuk 144 hz-es a monitorod, annak semmi értelme, mert a másodpercenkénti 170 képkockából csak 144-et tud megjeleníteni a monitorod.
Ekkor érdemes a maximális fps számot (Framerate limit) 144hz/fps-re állítani a grafikai beállításokban.
Szerintem 100-120 fps-sel már elégedettnek lehet lenni.
Arra figyelj mondjuk, hogy ha practice módban 1 autóval van mondjuk 180 fps-ed, az multiban 20-25 autóval kb. 100-110 lesz csak, mert a több autó megjelenítése sokkal jobban igénybeveszi CPU+GPU kombót. -
JulesTS
őstag
válasz Maxell014 #7101 üzenetére
Nekem a váltó (és kézifék) tartóra lett ragasztva egy 3d nyomtatott hanyattegértartó, azon van egy Ergo M575:
https://youtu.be/ejcAOqgvFQM -
-
biker
nagyúr
válasz Maxell014 #7589 üzenetére
nekem lg 34uc79g, ok 2560x1080 de rátolva a nvidia féle DL DSR-t 1,75x felskálázza 1440-re, és nekem tetszik így is. ez még bőven 100 alatt megáll.
Elektromos autó töltő berendezések | Mesterséges növényvilágítás | Mai ajánlatunk: www.gerisoft.hu | www.e-autotoltokabel.hu | www.agrar-vilagitas.hu |
-
-
Laby
őstag
válasz Maxell014 #8243 üzenetére
Hasznos tud lenni legfőképp repülőzéshez, de azért autóhoz se haszontalan.
ETS2-be kifejezetten hasznos körbenézni, parkolni...stb, de pályaversenyzésben sem hátrány.
Itt azért nem annyira világot megváltó dolog, mint aminek tűnik. 32:9-hez azért használom, mert így pont annyit nézek még oldalra, hogy nagyjából a 3 monitor látószöget megkapjam.
Csatározásnál jó, de azért a szememet inkább a saját ívemen tartom általában kanyar közben. VR-ban kanyar közben is könnyebben oldalra tudsz nézegetni, itt annyira nem természetes érzés. Leghasznosabb talán a balesetek elkerülésére, pályára visszatérő embereket észrevenni és persze helyezkedni bizonyos csata helyzetekben.VR annyiból jobb (azon kívül, hogy térlátás miatt sokkal hasznosabb, 3D-ben látsz mindent, és sokkal jobban érzed a távolságokat is, az autókat körülötted...stb.), mert ott amerre fordítod a fejed arra is nézel. Itt ugye a fejedet fordítod, de a szemeddel ugyan úgy a monitorra kell nézned. Ez fejmozgás érzékenységével persze beállítható, hogy ne legyen zavaró, de így sokkal kevésbé érzed a kocsit, hogy merre halad, mint amikor VR-ban nézelődsz.
Szóval bizonyos szituációkra jó autó versenyzésben is, de talán nem ez a legfőbb felhasználási módja. Ha nem eredetit veszel horror drágán, akkor megéri szerintem.Én itt hardverapro-n tőle vettem. Nagyon segítőkész, korrekt, jó fej srác szóval nyugodt szívvel ajánlom. Volt vezetékes kivitelem is, azt a barátomnak adtam már. Ott engem zavart a +1 vezeték. Így vezetéknélkül nagyon szabad érzés, nem gátol semmiben.
Lassan részesedést kéne kérnem, annyi embert küldtem már hozzá...Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
-
Laby
őstag
válasz Maxell014 #8247 üzenetére
Igen, vezetékest USB-vel el kell vezetned a gépig és folyamatosan kerülgetni a vezetéket. Vezetéknélkülit meg csak bekapcsolod aztán megy. Persze azt meg töltögetni kell, de futam után nem megerőltető fél órára-órára gépre dugni aztán megoldva.
Van akit a töltögetés zavar, engem inkább a kábel. Főleg hogy nem fix pozícióban vagyok, van amikor íróasztalnál használom a gépet, van amikor átülök a cockpit-be, tehát próbálok mindenből vezeték nélkülit.
[ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: https://www.youtube.com/@labanczbence
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest