- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
neilszab #5938 üzenetére
Szerintem a szimulatorozas alapbol ugy kezdodik, hogy minden segitseg off, ABS pedig factory. Szoval e teren nem tudom, kell e kulonbseget tenni.
Szeron csataztam egy sraccal, persze tok elvezetes volt, bar arrol szolt, hogy o fel kor alatt megelozott, majd visszaengedett, majd ismet megelozott, 2 koron keresztul. A vegen azert csak elarulta, hogy pillango+TC+ABS on. Jah....
Mar bocs, de eleg kedv rombolo hatasu, ha egy korben ketszer is megeloznek. Kozben meg realis korulmenyek kozott lehet korbe sem erne ertekelheto idovel...
En csak ezert nem indulok ilyeneken. Szeretem a kotott szabalyokat, mert megiscsak van kis tetje a dolognak. Funnolni ott vannak a szabad szerverek, ahol lehet bohockodni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Bomba ár! Acer A515-55 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Intel Iris Plus I Cam I W11 I Gari!
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest