Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1351) evitiguF válasza noxon (#1350) üzenetére


evitiguF
senior tag

A saját készített képeid arany színnel jelennek meg a térképen, mások által készítettek fehéren, az éppen aktuális nap/hét képe pedig kékkel.

(#1352) noxon válasza evitiguF (#1351) üzenetére


noxon
őstag

Köszi, kéket sosem láttam.

We live in a simulated world...

(#1353) Di Natale


Di Natale
aktív tag

A képekkel óvatosan, spoilert tartalmazhatnak.

(#1354) evitiguF válasza Di Natale (#1353) üzenetére


evitiguF
senior tag

Igen, ezért én ki is kapcsoltam őket.

(#1355) Szabi® válasza Di Natale (#1344) üzenetére


Szabi®
addikt

Egy csomó épületet az originsböl emeltek át (lapos lakóházak többsége) ,a kúpos kialakitású magtárak nem voltak a görögöknél ezekben az idökben,ezt is az originsböl rakták át,,a játék faunája (növényvilág) abszolut nem stimmel.Élövilágra direkt nem térek ki :)
Látszik hogy az origins melett készült a játék,és véleményem szerint az profibb lett minden szempontból.

(#1356) gejala válasza Szabi® (#1355) üzenetére


gejala
őstag

Origins 1 évvel tovább készült és a világ is kisebb.
Meg Odyssey-t a Syndicate csapat csinálta nagyrészt, nekik ez még csak a 2. játékuk volt a sorozatban.

(#1357) S e t h válasza Szabi® (#1355) üzenetére


S e t h
nagyúr

Ja, főleg mivel Bayekkel még azonosulni sem lehet annyira lapos lett a főszál, de a mellékküldetések sem érik el azt a szintet, ami az Odysseyben van, sőt, nem egy helyen hasonlították már a Witcherhez is, ami jelent azért vmit.
Origins talán, de csak talán grafikailag szebb, persze, hiszen minden sárga, viszont az Odyssey már az AC következő evolúciós lépcsőfoka.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#1358) Szabi®


Szabi®
addikt

gejala Néha a több nem jobb :)

S e t h Nem tudom Bayek mozdulatai emberszerübbek,van súlya a karakternek,a mozgás animáció több lépcsős,az Odessey-ben Kassandra úgy fut mint egy medve (páncéllal vagy anélkül is) semmi nöiesség nincs benne. A tüz nevetséges,ahogy funkciónál az is,(én tovább égek mint a fa alapú tárgyak) a tereptárgyak elnagyoltak,az épületek belseje üres.
Az Origins lehet kisebb de precizebb,az állatvilág sokkal kidolgozottab,a tavak környékén a madarak vizilovak igényesebbek (szebb textura),a camp-ek változatosabbak,szebben animáltak.
A witcherhez az ubisoft játékait nem lehet/nem szabad hasonlitani,az egy teljesen egyedi változatos,tájegységenként eltérö idöjárású gondosan felépitett rpg,mély bárpeszédekkel,súlyrendszerrel,hatalmas fegyver kaszttal.Ott a várak népei elhitetik veled hogy él az a világ.Az Ac-k ban meg az npc-k csak lofrálnak fel le,és 0 az interakció velük.A mozgás animáció is sokkal összetettebb.
Az Ac játékok nem tudnak felnőni,túl sok készül belölük kis idő alatt,és csak a térképek raszter mérete nő,sok esetben még a texturák is azonosak :)
De kinek mi,nincs véka alá rejtve hogy a fiatalabb korosztályt célozzák már meg,hisz ők aktivabbak a fórumaikon is,a far cry-okról is mindegy hány bört húznak le megvan a vevö rétege,igy ez a játékgyáros nincs rákényszerülve hogy kidolgozott legyen bármelyik produktum is.

[ Szerkesztve ]

(#1359) Deck válasza Szabi® (#1358) üzenetére


Deck
titán

Sokkal jobban élveztem az Odyssey-t mint a Witcher 3-at. Nagyon túl hypolt egy játék a Witcher 3.

PS5

(#1360) balage25 válasza Deck (#1359) üzenetére


balage25
senior tag

A Witcher 3 utan nagyon nehez volt olyan jatekot talalnom ami le is kotott. Az Originsnek sikerult. Szamomra az Origins az AC sorozat legjobb resze. Kis kihagyas utan a God Of War utotte meg a mercet, es ezt kovette az Odyssey.

Az Odyssey olyan szamomra, mintha az Origins kicsit felfujt valtozata lenne.Tul sok egyforma kuldetes, tul nagy vilag. Kicsit kettos erzest valt ki belolem a dolog, mert az elonyere is valnak ezek a tulzasok. Most 145 ora jatek utan is leulok hetente par orat jatszani, mert minden stilusban szeretnek egy profi oltozetet, vagy olvasok egy erdekesseget amit ki szeretnek probalni.

(#1361) noxon


noxon
őstag

Mikor jön a patch?

We live in a simulated world...

(#1362) noxon válasza Szabi® (#1358) üzenetére


noxon
őstag

Az a legjobb amikor bakkecske vagy kos szaladgál a napsütötte hófehér homokú tengerparton, hát az egy szánalmas vicc. Azért vannak ilyen durva hibák sajnos. Nem hisuem, hogy nagy megeröltetes lett volna a megfelelő helyekre rakni az állatokat.

Ha ugyanaz a csapat csinálta volna az Odyssey-t mint az Originst... mérföldekkel jobb lenne.
Ott még délibáb is volt a tüző napban. Elhittem, hogy sivatagban vagyok és forróság van.

Az odyssey csak egy szép mese.

We live in a simulated world...

(#1363) S e t h válasza Deck (#1359) üzenetére


S e t h
nagyúr

Neked.
Az eladási statisztikák, most kijövő sorozat és nyert díjak alapján meg nem.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#1364) S e t h válasza noxon (#1362) üzenetére


S e t h
nagyúr

Az Odyssey egy megvalósult mese, a görög mondavilág és mítoszok megelevenedése.

Kinézetre, animációban nekem is jobbnak tűnt az Origins, viszont mind a főszál, pláne a mellékküldetések meglehetősen lélektelennek tűntek, amolyan csináljuk meg és lépjünk is tovább. Nagyon gyorsan sebezhetetlenné is váltunk, ami az Odysseyben azért jóval nehezebb, sőt.

Viszont az Odyssey animáció időnként nagyon gyengék, főleg amikor város közelében, vagy városban lovagolsz, mondhatni röhejes.
A nagy számú átvezető videóban is vannak fura animációk, főleg az arcokat illetően, de itt töménytelen mennyiségű videó van jelen, Originsben jóval kevesebb.

Én azt gondolom, hogy az Origins az egyik legjobb játék, ha az ókori Egyiptomról van szó és ugyanez igaz az Odysseyre, csak ott meg Görögország és a mitológia kettőse ötvöződik mesterien.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#1365) Szabi®


Szabi®
addikt

Deck A Witcher nem egy liga az Ubisoft tömeg temékeivel,és ennek nem a hype az oka (Az game staron az ubi gémekröl van) hanem a tökéletesre csiszolt világ,a drasztikus döntések amiket hozol.Abba még egy ici pici side quest mellé is van egy kis sztori.És nem annyi sor párbeszédet tartalmaz mint az Ubi játékok.A grafikája még mai szemmel is iszonyú részletes.A karakterek egymáshozi viszonya is fejlödik,változik,ezeket Ubi játékokba te még nem láttad,tény hogy akiknek nem jön be mindjárt az a komor magával ragadó világ kell egy pár óra,de aztán besziv,nem tudod letenni,érdekel minden rejtély amibe bele kezdesz :)

[Bbalage25] Persze én is igy gondolom az Origins nem kicsit jobb.
Ez a játék nagy totálba pofás,de a részletek enyhén szólva is elnagyoltak,a küldetések repetitivek,az animációk 2013-at idézik,lehet vannak akik nem emlékeznek de ettöl a viztől a black flag hullámai élethübbek voltak.
Sztem egy kisebb map elég lett volna kidolgozotabban,bizonyos "iv" alakú sziklából is bele pasziroztak vagy 20-at,látszik hogy nem az a csapat heggesztette aki a a wildlands-et,mert az tényleg vissza adja dél amerikát.

noxon Ott a napszak váltás is valóságosabb volt,és szebben alkalmazták a globális bevilágitást is,ezért tünt úgy hogy szinte érezte az ember azt a meleget :)

S e t h Az Originsben Pl. nekem nagyon tetszettek a nyomozos részek,a kripták belseje nagyon szépen müvészien ki volt dolgozva,ezt sajnos az Odessey-ben nem tapasztaltam,nekem sajnos sótlan lelketlen lett ez a játék,nem is adtam volna ki,fölleg igy hogy tényleg megkaptuk elötte a világ első és legjobb openworld egyiptomát.Csiszoltam volna amig lehet,nagyobbat is szólt volna,nem hiszem hogy az Ubisoft pénzügyi válságba került és ezen múlt.De erre jó példa a Far Cry ,sajnos ingyen sem kéne.Pedig ugye Assassin fronton volt egy Unity is köhögött/bugoktól hemzsegett megjelenéskor,mára már egy tökéletes francia élmény.Az ottani belső terek nagyon realisztikusan voltak kidolgozva.Imádtam.

[ Szerkesztve ]

(#1366) Anubris válasza Szabi® (#1365) üzenetére


Anubris
őstag

Teljesen egyetértek a Witcher 3 más kategória, de persze ettől még lehet, hogy valakinek ez a játék jobban bejön.

Vicces Pl. ,hogy én a Red Dead Redemption 2 végett vettem PS4-et elsősorban, erre a mai napig még nem vittem végig, inkább abbahagytam és elkezdtem helyette az Odyssey-t, illetve azóta már a Shadow of War feléig is eljutottam, pedig én is látom, hogy utóbbi két game egy sokkal monotonabb egyszerűbb játék, de valahogy jobban tetszik a világuk.

Én a Unity és Syndicate-el pl nem is játszottam, mert azok a korok annyira nem érintenek meg, másnak meg ez a kedvenc.

(#1367) noxon válasza S e t h (#1364) üzenetére


noxon
őstag

Épp azon gondolkodtam, hogy régebben azért szerettem az AC játekokat, mert élethű volt. Szép, valósághű épületeket láthattam amilyenek régen lehettek.
Az odyssey pedig inkább egy fanatsy próbál lenni. Persze így is szívesen jatszom vele.

We live in a simulated world...

(#1368) noxon válasza Szabi® (#1365) üzenetére


noxon
őstag

A witcher 3 tényleg nagyon jó. Csak sajna már vegig vittem így unalmasabb lett. De lehet majd vissza rakom és mászkalok kivsit benne.

Viszont Toussant nem jött be. Az olyan mint az Odyssey, színes mese.

We live in a simulated world...

(#1369) Szabi® válasza noxon (#1367) üzenetére


Szabi®
addikt

Akkor te pont úgy vagy mint én,nekem azért nagyon fáj a szivem,hogy ehhez képest miket kapunk ma AAA játékként az Ubitól,látszik hogy sokkal igénytelenebbek lettek :(

[ Szerkesztve ]

(#1370) noxon válasza Szabi® (#1369) üzenetére


noxon
őstag

Ezek a Te képeid? Ez melyik rész?

Nem rémlik, hogy ilyen szép volt bármelyik régebbi.

[ Szerkesztve ]

We live in a simulated world...

(#1371) Gery9112 válasza noxon (#1370) üzenetére


Gery9112
őstag

Unity

PSN: KGery91 | https://psnprofiles.com/KGery91 | Origin: G3ry_HUN | BNet: Gery#2832

(#1372) noxon válasza Gery9112 (#1371) üzenetére


noxon
őstag

Köszi, azzal nem jatszottam, azt hiszem ránézek.

We live in a simulated world...

(#1373) Szabi® válasza noxon (#1372) üzenetére


Szabi®
addikt

Ez bizony a Unity és igy nézett ki 2014-ben (még konzolokon is közel ez a szint volt ) ,oda jutottunk hogy ez kb az Ubinak már nem jó reklám.
Sztem az egyik legjobb rész volt.A járókelök arca,ruhája,mozgása,épületek kivül-belül messze a legszebben volt kidolgozva.
Sajnos pc fronton meg is kérte a vasat,de megérte,az Odyssey is megkéri és nem éri meg :)

[ Szerkesztve ]

(#1374) hdekakas válasza Szabi® (#1373) üzenetére


hdekakas
senior tag

Bizony, a Unity az eddigi AC-k legjobb grafikájú játéka! :K
Mikor először nyitottam meg az Odyssey-t, és mutattam havernak, csak lesett, hogy mi ez az elnagyolt rusnyaság? Komolyan a fák, a fű, minden, egy összedobott pixelpaca. Csak úgy mutat valamit, ha távolról nézed, pl monitortól 3 méterre, 8k-ban, 115 fov-val, és Ikaros-szal. :DDD
És így is eszi a vasat. Mára a Unity már elfut minden maxon egy 1080ti-vel is, nem kell hozzá a legújabb kártya sem, mégis grafikában ELŐRELÉPÉS az Odysseyhez képest. Is.

(#1375) S e t h válasza hdekakas (#1374) üzenetére


S e t h
nagyúr

Nem lehet az Unity előrelépés, ha előbb készült mint az Odyssey, kivéve ha tényként kezeljük az időutazást.:)

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#1376) Szabi® válasza S e t h (#1375) üzenetére


Szabi®
addikt

Pedig az,ez tény,grafikában részleteiben,animációban köröket ver az Odyssey-re,ha az openworld neked annyi pluszt adott még igy kidolgozatlanul is akkor nem,de ezt a áll rpg vonalat nem is lehet pozitivumként emlegetni,már csak azért sem,mert amiket skill pontokért megveszel azok nevetséges blődségek.
Az akkori játékaik meg még a "reálisabb" öléseket (korhű fegyverek,kivégzések) tartalmazták.
Nah meg aztán ezek az Ac-k már csak cimben azok,annyi formulát gyúrt össze az Ubisoft hogy semmi köze nincs az elödökhöz,(elkorcsosult) jó rpg-t meg ezekböl még sok sok évig nem tudnak össze rakni,azt az erre szakosodott studiok is évtizedes tapasztalat munkájával érték el (morrowind világa,witcher univerzum)

hdekakas Én még egy Sapphire 380x+i5 4570 el nyomtam,full hd,és majdnem maxon ment,az életbe nem láttam olyan élethű várost mint azt a Paris-t .
Én is havernak mutattam ő várta jobban,lelombozta hogy mivé lett a franchise,éveket kellene pihentetni ezt a cimet (far cry-t is) Mert csak vicc tárgyává vállnak :)

[ Szerkesztve ]

(#1377) Deck válasza Szabi® (#1369) üzenetére


Deck
titán

A grafika nem elsődleges. Gyönyörűek az új részek is. Én imádom az AC sorozatot de a Unity és a Syndicate is nagyon messze áll tőlem. A korszak miatt. :)

(Black Flag platinázása folyik éppen nálam de a multis trófeák miatt nehezebb a dolog.) Ez sem a legszebb grafikájú játék mégis az egyik kedvencem.

PS5

(#1378) S e t h válasza Szabi® (#1376) üzenetére


S e t h
nagyúr

De ugye most csak viccelsz.
Vagy tényleg nem ment át, hogy rossz volt a hivatkozás? Egy múltbeli dolog miként lehet vmihez képest előrelépés?
Nem az új termék minősége visszalépés az elődhöz képest?

Most olvasom a többit is, te ahhoz a táborhoz tartozol, akik úgy érzik, hogy meggyalázták az AC sorozatot.
Nem értem a fanság ezen fokát, mert ez alapján abszolút el van utasítva vmi, ami akár jó is lehet, de már csak azért sem, mert régen minden jobb volt.
Én nem ismerem a régi AC-t, de a mostani nagyon bejön és nem tudok miként lehet úgy tekinteni rá, hogy csak rossz lehet.

Ja és a Far cry is bejön, egy aberrált mutáns állat vagyok, mert kikapcsol és igényeim sincsenek. :)

[ Szerkesztve ]

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#1379) Deck válasza S e t h (#1378) üzenetére


Deck
titán

Hatalmas előre lépés van gameplaybe, grafikába mindenbe. Végre megújult a sorozat nem pedig ugyanazt adták ki. Én játszottam a Black Flag óta mindel. Régebbiek is megvannak de a grafika, irányítás.. :/
Az eladások amúgy a Ubisoftot igazolják.

Nekem is bejönnek a Far Cry-ok mert fun és szórakoztató :D

[ Szerkesztve ]

PS5

(#1380) Szabi® válasza S e t h (#1378) üzenetére


Szabi®
addikt

Bele állhatunk ebbe. :)
Volt ugye 2008 -ban egy Crysis-unk ami annyival elörébb járt hogy amik utánna jöttek évekig cimek mind visszább volt,akkor igy irhatjuk joggal hogy a Crysis elörelépés volt a jövöben nem ? (ha már az idöutazást emlegetted)

Nos a Unity-t hogy te nem ismered nem ejt csorbát a minőségén,de az a játék akkor lefektetett egy olyan szintet amit mára már csak vissza lépések követtek,nem csak a grafikáról beszélek,kidolgozottság,animáció,korhű épületek stb

Nem tartozom semmilyen táborhoz,az Ac 2 és a Unity volt a legjobb részek számomra ,ez a fanság már csak kiforgatás részedröl.

Honnan is indult ez a játék és az elnevezés "assassins" ez az aszasszinátákat takarta igy joggal viselte a nevét.Ez ma még áll szted ? (költöi kérdés volt) Ezért hoztam fel hogy ezek a Creedek csak összecsapott középszerü játékok lettek (Originst kivéve)
/ "nyomokban mogyorót és dióféléket tartalmaz"/

Nekem az tetszik ami jó és minőségi.Te pedig leirtad hogy nulla az igényszinted,van ilyen is. :)

Deck Black Flag-be szebb a viz mint ebbe :)

[ Szerkesztve ]

(#1381) gejala válasza Szabi® (#1380) üzenetére


gejala
őstag

Nagy kár, hogy pont a Unity-re pazarolták el ezt a grafikát, mert minden más tekintetben borzalmas játék.
Sztori, karakterek, játékmenet, harc, irányítás, stb. mind rettenet, ilyen City Interactive szintű totál amatőr munka az egész. Ezek a szerencsétlenek még a francia forradalmat is elpazarolták olyan szinten, hogy a játékból ki sem derül, hogy ez a francia forradalom akar lenni. :F

[ Szerkesztve ]

(#1382) Szabi® válasza gejala (#1381) üzenetére


Szabi®
addikt

Nah látod vannak akik az Odyssey-re mondják ezt és azt is tiszteletben lehet tartani,mint a te véleményed :)
Kiderül egyébként belőle,és a nyilvános tüntetések,(több száz ember égő zászlókkal) is elég jól demonstrálják hogy nincs minden rendbe,nem beszélve az utca ágyuzásokról,és sortüzekröl :)

[ Szerkesztve ]

(#1383) gejala válasza Szabi® (#1382) üzenetére


gejala
őstag

De az Odyssey-nek objektíve kiváló Action-RPG harcrendszere és irányítása van, ebben nincs semmi vélemény. Unity-ben egy nyomorult szénabálába nem tudsz beleugrani, mert annyira gáz az irányítás. Lépcsőn való harc meg egyenesen lehetetlen.
Ja, azt demonstrálják, hogy tüntetés van. De hogy ez a francia forradalom lenne, ami megváltoztatja a világot...

(#1384) Szabi® válasza gejala (#1383) üzenetére


Szabi®
addikt

Jó persze,,,Odyssey-be is vannak bugok,,Kassandrával sokszor kín lemászni helyekröl mert centinként megkapaszkodik,fogja mint szar a gatyát ,,,,ebbe kár is bele menni,,úgy is csak pro/kontrához vezet mindkét oldalon :)

Itt csak annyit vegyél figyelembe hogy bizony a grafika vissza lépés,nem kicsit,mert viszont ez is tény :)

[ Szerkesztve ]

(#1385) noxon válasza Szabi® (#1373) üzenetére


noxon
őstag

Nagyon csúnyán lehúzták a kritikák, fel se teszem.

We live in a simulated world...

(#1386) Szabi® válasza noxon (#1385) üzenetére


Szabi®
addikt

Tudom,olvastam de játsz vele egy órát,próbáld ki :)
(amugy az odyssey grafját/animációját a gamestar már az elözetes tesztben lehúzta)

Nem olyan rossz kis game ez :)

[ Szerkesztve ]

(#1387) S e t h válasza Szabi® (#1380) üzenetére


S e t h
nagyúr

Harmadszorra feleslegesnek tartom elmagyarázni ismét, ami két alkalommal sem ment neked, logikailag sem determinálható dolog amit fejtegetsz, inkább meghagylak abban a hitedben, hogy egy múltbéli történés egy jelenkori eseményhez képest lehet előrelépés. Értem én mit akartál kihozni belőle, csak nem jól sikerült kifejtened.

Ezzel együtt sem hiszem, hogy az a megfelelő hozzáállás, hogy a múltba ragadva nézegetünk visszafelé, hogy de akkor minden jobb volt, láthatóan szinte te sértett vagy, amiért az AC sorozat letért egy útról és ezt annyira nem vagy képes megbocsátani, hogy már szarozod a Far cry sorozatot is.

Egyfolytában a grafikáról írsz, nálam az a játéknak csak egy szegmense, de korántsem elégséges eleme ahhoz, hogy játékot szinte kizárólag ez alapján ítéljek meg. A Crysises hasonlatod is arra utal, hogy nálad a grafika központi eleme a játéknak, és én hajlandó is vagyok elhinni neked egy 2014-es játék számodra olyan élményt okozott, amelyet egy 2018-es utódja sem tudott überelni.

Nekem nem okozott semmilyen problémát az Odyssey grafikája és tudod miért? Leírtam már itt a fórumon több topikban is. A hangulata miatt. Ez játék adott nekem közel 140 óra Hellászt és egyszer sem folyt ki a szemem a grafikája miatt, és elég nagy összegben kötnék rá fogadást, hogy ezt nem tudná nekem megadni az Unity, mert nálam a grafika korántsem elsődleges.

Az hogy egy világszerte elismert játékot fikázol, amelyről a kritikusok is elismerően nyilatkoztak, nos, az azt hiszem a te ízlésvilágod egyediségéről tanúskodik, ami ebben a topikban is meglehetősen egyedi, megjegyzem nekem sincs semmi bajom azzal ha vki a retro dolgokért rajong és elutasítja a jelent.

Még vmi, bár gondolom nem olvastad át a topikot, én a játékot végig assassinként toltam végig, kihívás volt, de így élveztem igazán a játékot és hidd el, sikerült.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#1388) S e t h válasza Szabi® (#1384) üzenetére


S e t h
nagyúr

Itt csak annyit vegyél figyelembe hogy bizony a grafika vissza lépés,nem kicsit,mert viszont ez is tény

Nem tény, szubjektív megítélés kérdése. Mindenkinek csak azzal kell foglalkoznia, hogy számára milyen élményt nyújt a játék és nem azzal, hogy másnak miért fáj annyira.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#1389) Deck válasza S e t h (#1388) üzenetére


Deck
titán

Holnap felrakom ps4 pro-ra a Unity-t kíváncsi leszek a grafikára.. Odyssey gyönyörű 4k-s tv-n HDR-el..
Amúgy meg teljesen igazad van. A grafika csak egy dolog de nem az a legfontosabb hanem a hangulat, gameplay, a játék atmoszférája.

PS5

(#1390) noxon


noxon
őstag

Szerintem arra érti, hogy a grafika vissza lépés hogy az unityben vagy a korábbiakban a látvány korhű, élethű, valóságos volt. Épületek stb. És ahelyett, hogy ezt tovább fejlesztették volna, hogy kb olyan élethű legyen a grafika mintha filmet néznénk, inkább mese szerű színes, fantasy tájat, házakat látunk.

Mert amúgy az odyssey grafikája is nagyon szép, csak nem valósághű sajnos.

We live in a simulated world...

(#1391) S e t h válasza noxon (#1390) üzenetére


S e t h
nagyúr

Valósághű....
A minotaurusz labirintusával és a medúza templomával.
Aki nem tudja elengedni a korábbi ac-kat, annak ez valóban nehezen élvezhető.
Nekem egy gyerekkori megvalósult álom.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#1392) Werkly


Werkly
őstag

[link]
Na itt mazsolázhat aki vacilál a grafikával. :)

[ Szerkesztve ]

(#1393) Szabi® válasza S e t h (#1387) üzenetére


Szabi®
addikt

Nekem semmit nem kell elmagyaráznod,van egy tézisem amit más is észre vett és fel figyelt rá.
Az hogy téged a grafika,animáció,realizmus nem érdekel egy dolog,nem vagytok sokan abban a táborban,és nem irnám ezt ha a Unity és az Odyssey között nem lenne 5 !!! év,de van.Hogy én mennyiben vagyok "retro" (Unity már retro ? te mikor kezdtél el játszani ? 2 éve?) és miben ragadtam,ne próbáld úgy beállitani mintha egy tetris szerü játékot hoznék példának :)
Látom nagyon szük látó körü vagy,és sztem ezen az egy topikon kivül más helyeket nem látogatsz,akkor láthatnád a véleményeket az odysseyröl,amiröl még te magad is fentebb leirtad ugyan azt amit én(hibákat,nem is tudom miröl beszélünk amikor te is észre vetted),van egy véleményed,van nekem is,tartsd tiszteletben,kár mindenkibe bele állnod,aki nem azt vallja amit te.Igen elvárom 2019-ben hogy egy játék szép legyen,legalább annyira szép mint 2014-ben,ugyan ezt az animációkról is.
Sajnálom hogy nem érem be egy középszerü tucat termékkel,amin látszik hogy nem a minöség volt a szempont.
Ez bizony a Far Cry-okra is igaz,olvass egy két irományt annak fényében hogy már a teszterek is "inkább álljanak le vele" véleményt alkotják.Miért ? Mert rossz ember hogy nem fogja meg ugyan az évente ? :F

Csirke teszter észre vételei az Odyssey-röl :
A látvány kapcsán kettős érzéseim vannak. PS4 Prón próbálhattuk ki az Odyssey-t, és egészen egyszerűen végig az motoszkált bennem, hogy ennek a játéknak bizony illene jobban kinéznie. Az átvezetőkkel nincs baj, de egyébként sokszor futunk bele textúrákba és animációkba, amik azért elmaradnak az elvárásoktól. Lehet, hogy tényleg már csak az emlékek szépültek meg, de szerintem a tavalyi Origins bizony jobban festett. Persze nehezebb a görög szigetvilágot megtölteni szemkápráztató környezettel, mint az ókori Egyiptomot, ráadásul a játéktér is tovább növekedett, de felmerül a kérdés, hogy a játszótér egyre távolabbra tolt határai miatt megéri-e a részletességből áldozni egy
keveset.
Az eddig leírtak alapján azért még túlnyomóan pozitív élményekkel távoztam volna az eseményről, de a harcrendszer picit elkedvetlenített. A szerkesztőségen belül megoszlanak a vélemények arról, hogy mennyire működött jól a csata az Originsben. Elárulom, én abba a táborba tartozom, akik imádták a blokkra, illetve kis- és nagyütésre építők, folyamatos kitérésekkel operáló harcokat az egyiptomi epizódban. Most viszont sokszor csak pislogtam és néztem, hogyan szeletelnek fel, vagy épp húztam a számat, hogy szerencsétlen ellenfelemet úgy szúrkodom gépiesen halálra a dárdámmal, hogy nyekkeni sincs lehetősége.

Most akkor megírod neki hogy ő milyen hülye és miért nem élvezi :F :F
És ugye te már akkor kekeckedtél velem amikor megemlitettem hogy az Origins bizony szebb volt,,Mire jók ezek ? Vagy csak kényszeres ?

noxon pontosan erre gondoltam ,te is tökéletesen megértetted és reflektátál is rá a tapasztalataiddal,ehhez nem kell egyetemi docensnek lenni :(( :R

(#1394) S e t h válasza Szabi® (#1393) üzenetére


S e t h
nagyúr

Tézised? Na ez a baj, hogy te tézisnek nevezel egy tévedést és mellé még másokat is megpróbálsz az érveidet alátámasztandó bevonni, vitakultúrában ez nem túl előnyös.
Nézz utána a kauzalitásnak, mert már fárasztónak tartom sokadszorra leírni, hogy egy múltbeli játék nem lehet előrelépés egy 4 évvel későbbihez képest.De még egyszer kibontom, ha az Unity szép és az Odyssey nem, akkor az Odyssey visszalépés az Unityhez képest és nem az Unity előrelépés az Odysseyhez képest.

Ami meg még külön durva, hogy noxonra hivatkozol, aki leírta, amit én kifejtettem, hogy te mire gondolhattál, de rosszul interpretáltál és még erre hivatkozol, ahelyett, hogy annyit írtál volna, valóban, ezt benézted.

Látom nagyon szük látó körü vagy

Nem akarlak megbántani, de tényleg, de ezt a mondatot komolyan gondoltad? Folyamatosan grafikázol, Unityzel és mást nevezel " szük látó körünek", amilyen szó konkrétan így ebben a formában nem is létezik, de azért esküszöm próbállak komolyan venni.

Sajnálom hogy nem érem be egy középszerü tucat termékkel,amin látszik hogy nem a minöség volt a szempont.

Leírtam már, hogy minden szubjektív és van egy olyan érzésem, hogy te nem olvastad végig ezt a topikot, sőt teszteket és kritikákat sem, mert akkor nem írnád le sokadszorra, hogy márpedig az Odyssey xar, az Unity meg az istenek ajándéka olyan grafikával, amitől Stevie Wonder szeme is könnybe lábad.
Nem érdekel te mit tartasz szépnek, egyszerűen azért mert miért érdekelne, senki sem figyel oda 8 milliárd ember véleményére, engem az érdekel engem mi szórakoztat és vélhetően azért látogatom ezt a topikot, mert nekem bejön a játék és igen, - le lehet köpni engem - , nem a grafikája, hanem a hangulata miatt, ha neked hányingered is van a látványától.

Én a Far cryról szintén leírtam már a véleményemet itt a fórumon, neked feleslegesnek tartom megismételni, kb. annyira érdekelhet téged, mint amennyire engem a tiéd, főleg mivel nem egy malomban őrlünk.

Egyébként mi volt a célod a bemásolt értékeléssel? Nem igazán értem, de most tényleg menjünk bele abba, hogy elkezdjük másolgatni mások véleményét, mert akkor hátha a mi véleményünk is komolyabbnak fog hatni?

Én nem egyszer leírtam mit gondolok pro és kontra az Odysseyről, mert nem tökéletes, ilyen játék amúgy sincs, ja bocs, az Unity esetleg, de azt meg én nem ismerem, így nem elemezném.

This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

(#1395) zozika2


zozika2
tag

Én csak annyit szólnék hozzá, hogy egyik AC-vel sem játszottam eddig, de a Witcher 3 óta egyik játékot sem élveztem ennyire, és lehet, hogy még annál is többet fogok vele játszani, mivel szerencsére még nem értem a végére.
Viszont akinek nem tetszik a grafikája szerintem cseréljen tévét:)

(#1396) Szabi® válasza S e t h (#1394) üzenetére


Szabi®
addikt

:D
Nah akkor utoljára,vedd a fáradságot és olvass vissza,irtam egy véleményt és te azonnal bele áltál,nem mellesleg az Originsröl volt szó elöször.Mit állitottam ? hogy szebb volt,kidolgozotabb volt.Ennyi.
Neked erre már lépni kellett,annak ellenére is hogy nem cimeztem neked,most figyelj,ekkor probáltam azt kifejteni hogy a Unity GRAFIKÁJA,ANIMÁCIÓI,ÉPÜLETEK kidolgozotabb volt.És azt látom grafikában 5 év alatt még vissza is léptünk (ebbe mit nem lehet érteni :F )
És tartottam a véleményem hogy az Odyssey nem éri el a 2018 - as szintet,és nem CSAK a grafikára értettem.Te jöttél azzal hogy ettöl a játéktól mennyire elavélnak,meg díjakat nyert.
Ezért linkeltem egy TESZTER véleményét is.Nem irom azt hogy benéztem,mert nem igy volt,olvass vissza :)

De tudod mit ? Igazad van,nem kell itt semmivel foglalkozni,semmit nem kell nézni,meg kell venni a játékot 18 ezer forintért és nulla elvárással neki ülni,nem nézni azt hogy ez hogy néz ki,mennyire buták az npc-k,mennyire silány a kidolgozás,úgy kell mindenkinek csinálni mint te.És majd mantrázzuk mi is hogy a Far Cry-ok is mennyi újdonságot adnak évröl évre.És hülyének nézzük az ide vetödöket.

Elvárjuk egy 2019 - es játéktól hogy szép lesz ? (micsoda szentség törés) meg fizika meg jó animáció ? Ezek csak az Uncharted-ek privilégiuma ezek szerint,ha meg valaki véletlen megveszi és leirja amit én azt pellengére kell állitani,mert amúgy az Ubisoft milyen "sokat" fejlödik.

Ezúton is ne haragudj igazad van,tök jó játék,szép is,sokat fejlödött is.Nah akkor igy teljes a kép,már egy "malomban" örlünk tessék . És részemről lezártam.

[ Szerkesztve ]

(#1397) Deck válasza zozika2 (#1395) üzenetére


Deck
titán

"Viszont akinek nem tetszik a grafikája szerintem cseréljen tévét"

+1 :D

PS5

(#1398) deniro2 válasza S e t h (#1394) üzenetére


deniro2
senior tag

Éppen akartam írni - valószínűleg tök feleslegesen- egy kifejtőset a (troll?) srácnak, de nagyon köszi, hogy megspóroltad nekem a fáradságot... :) Így van, szubjektív erősködés, fogalmatlanság, érvek hiánya, etc., etc. Szűk látó körüek vagyunk mi mind, nem érhetjük, hogy a Unity 5 éve előrelépés volt az Odyssey-hez képest... ;]

(#1399) gejala válasza noxon (#1390) üzenetére


gejala
őstag

Ez a félig fantasy kinézet direkt ilyen. Technikailag teljesen rendben van, csak a motor rettentően erőforráspazarló.
De Ubi Quebec csinálta a Syndicate-t is, annak is van egy kis rajzfilmes beütése. Nekik gondolom ez tetszik.

(#1400) Szabi® válasza deniro2 (#1398) üzenetére


Szabi®
addikt

"megspóroltad nekem" Miért ki vagy te ? A megmondó ember ? Mi ez óvoda ?
Aztán meg szóltok a modinak hogy csúnyát irtam az Odysseyre ? :C
Irjad nyugodtan a "kifejtösödet" majd én is irom az enyémet .
Érvek nélkül ? Kezd inkább az értő olvasásánál.Ugyanis az érveket kifejtettem :)

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.