Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1601) noxon válasza Rison77 (#1600) üzenetére


noxon
őstag

Hát igen. Egy idő utan borzasztó unalmas és ismétlődő. Felesleges volt ekkora területet csinalniuk.

Már csak a szép táj és a főküldi miatt érdemes jatszani vele.

Xp-t teljesen felesleges gyűjteni, úgyis a szintemhez lövi be az ellenfeleket.

[ Szerkesztve ]

We live in a simulated world...

(#1602) l.skywalker válasza noxon (#1601) üzenetére


l.skywalker
félisten

Ez egyén függő. Én például "makettnáci" vagyok és mindig mikor új területre érkezek, először megcsinálok minden mellékküldetést, csak utána a fő szálat. Én pont ezt élvezem :DDD

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#1603) Xerxész válasza Rison77 (#1600) üzenetére


Xerxész
őstag

Ha a játék egészét nézzük (értem ezalatt, hogy a jelen szállal együtt), akkor az Atlantis vonal az igazi befejezés. Amit befejeztél, az a múlttal kapcsolatos játékvég, az egyik szál.

Szóval még nem vagy a végén, nyomulj csak tovább. :P

(#1604) Doblós


Doblós
aktív tag

Nos,én jelenleg így állok!

Viszont lehet,hogy csak nálam van így,de mióta megjött az Atlantisos frissítés,random laggol a gém,volt,hogy 20 fps-re is leesett,függetlenül attól,hogy városban vagy városon kívűl vagyok.Tapasztalt ilyet más is?

Nincs ez elb@szva,csak másra lesz jó

(#1605) s4hu|SyD^


s4hu|SyD^
addikt

111 óra, 72-es és csak a főküldetés 62%-a van meg. Nem sok időm van az igaz, de van/volt, hogy belépek, hogy csináljak pár küldetést aztán ott lyukadok ki, hogy erődöket tisztítok ki vagy zsoldosokat vadászok. Több óra is el tud így menni.

Egyértelmű, hogy kinek mi, de a célközönség az a 100+ vagy inkább a 200+ óra játékos, akik szeretik a hatalmas világot és a rengeteg tennivalót. Még talán a monotonitást is.

4 mítikus lény, 9 aréna bajnok és 369 zsoldos, csak hogy legyen mihez viszonyítani és a területek 90%-a van feloldva.

Mindenkinek más a játékstílusa, van hogy egy területet akarok végigjátszani aztán a térkép másik végére hajózok és ott csinálok küldetéseket, mert kicsit elkalandozom, pont ez a játék lényege, a kalandozás.

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#1606) NB2


NB2
aktív tag

Nem akartam pár óra után írni, de most megteszem:

Egy dolog, hogy szép a játék, de...
Valahogy nekem nem jön be ez a 3. fél dolog. Bármelyik AC-vel játszottam megvolt az "ellenség" és a többiek semlegesek voltak velem szemben. De ez, hogy ölök athénit, ölök spártait, területet foglalok, egyszer ennek, egyszer annak valahogy nekem megfoghatatlan. Teszem azt foglalok Spártának egy tartományt, 6-7 óra alatt minden kérdőjelet kipucolva, majd másnap mikor betöltöm már athéné lesz újra? Pl pont az egyik tartományban mikor beléptem már vulnerable volt a vezető, lehetett volna conquest battle-zni, erre másnap már eltűnt az ikon. Kérdem azt meg hogy?
Side questek. Ötlettelen semmik. Legalábbis a message boardon azok vannak. Ez az adj át egy üzenetet egy vicc és ilyenből már volt 5! Mikor kaptam egy olyat, hogy pusztítsak el 5 pirate ship-et győztem rájönni melyik a pirate ship:)
Mikor az egyik fortba vissza kellett menni egy side quest miatt (amit persze előtte kipucoltam) megint élt a kapitány! Pedig az originsben ez jól működött, hogy a katonák benne voltak, de kapitány már nem!
A 3. területen már +18-as szinten voltam, miközben a játék elején 9-12-es szintet mutatott. Persze felszintezett mindenkit, de ha jól emlékszem az originsben ilyen hamar ekkora szintkülönbség nem volt. Alexandriába talán +2-vel mentem.
Jah és az egész terület mérhetetlenül hatalmas! Feleslegesen! Nem attól lesz jó a játék, hogy egy hatalmas területet odacseszek ismétlődő küldetésekkel. Elismerem, hogy a witcher 3 komplexebb volt, de ott Skelligeben kaptam hülyét a tengeren lévő 1500 db kérdőjeltől!
Originsben sem tetszett, itt sem tetszik ez a töménytelen fegyver! Nekem picit túl sok.

Egyébként nem azt mondom, hogy nem tolom ki a főküldit és nem fedezem fel az összes kérdőjelet, de a sidequesteket tuti nem csinálom meg. Totál felesleges.

(#1607) s4hu|SyD^ válasza NB2 (#1606) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Ez hogy mindenkit ölök nekem sem jön nagyon be, de gyanítom, hogy majd talán Fry Cry irányba viszik el az erődfoglalásokat. Illetve lesz majd bázisépítés a jövőbeli AC-ekben.

Engem viszont az annyira nem zavar, hogy a térkép változik. A háború kellős közepén vagyunk és ha belevesszük, hogy zsoldosok vagyunk akkor már az sem olyan lehetetlen, hogy nem állunk egyik oldalon sem.

Origins-ben is mehetsz oda ahol sokkal nagyobbak. Csak 32-es vagyok ott. Nem tudom később hogy lesz a szintezés.

A message board küldetéseket ne vedd igazi mellékküldetéseknek. Azok csak farmolni jók XP-t, aranyat meg nyersanyagokat. Ezért is végtelenek. Mint ahogy az Aréna. Meg a hadjáratok kivéve ha kell küldetéshez. Aki annyira nem jártas RPG-ekben vagy MMORPG-ekben azoknak ez a sok elem mint a rengeteg fegyver meg páncél nem is fog bejönni. Mastery Level is úgy ahogy van RPG elem és manapság minden afelé megy, főleg az Ubisoft. Lásd Far Cry New Dawn.

[ Szerkesztve ]

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#1608) NB2 válasza s4hu|SyD^ (#1607) üzenetére


NB2
aktív tag

Semmi bajom a zsoldossággal, alapban nem is rossz ötlet, hogy ha gyengítem Athént fizet Spárta és viszont, ha megölöm a vezért akkor fizet a másik fél, de a conquest battle-nek semmi értelme ha a gép egy nap után megváltoztatja a területet!
Van egy olyan quest, hogy ölj meg 15 leadert. Vajon ezt nyomon lehet követni, hogy kit öltem meg és hol? Vagy csak egyszerűen öljek meg 15 leadert, lehet akár mind 15x Megarisban?

(#1609) s4hu|SyD^ válasza NB2 (#1608) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Ha nem írja, hogy spártai vagy athéni leader-t kell akkor mindegy.

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#1610) Szabi® válasza NB2 (#1606) üzenetére


Szabi®
addikt

Hát ha ezek pár óra után feltüntek mi lesz 80 óra után ? Amikor is végig repetitiven ugyanazt csinálod ? :D
Egyébként teljes mértékben igazad van,totál ökörség volt ekkora "steril" placcot megalkotni és ezzel promozva eladni a játékot.Sőt vannak akik már csak a mérete miatt jobbnak tartják mint az Originst,csak hogyha megnézed itt a nagyobb rész kitevője a viz,amin a 30 -dik tengeri csata után megint nem lesz semmi poén.És inkább unalmas lesz mint szórakoztató.
Kisebb de kidolgozottabb térkép és jobb mellék küldik jobban kellettek volna.Az rpg vonal meg nagyon lightos,az elemei már-már röhej,nincsen semmi mélysége.Tipikus az a játék lett amivel kinlódsz x órát és hagyod a fenébe,és még egyszer újra elő nem vennéd .Nem véletlenül mennek a konzol verziók lemezes használt árai 5 ezer forintért. :)

[ Szerkesztve ]

(#1611) gejala


gejala
őstag

Ezen a héten Sargonnál megvehető a Sphinx pack Riddle nevű szárnyas lova 100 oriért. Mindenkinek ajánlom, mert nem töri össze magát, ha leugrasz a hegyről. :K

(#1612) noxon válasza gejala (#1611) üzenetére


noxon
őstag

Namá a ló is? Az is kiakaszt, hogy halhatatlan vagyok és minden féle mély szakadékba bele ugorva semmi bajom sem lesz... Akkor már miért nincs olyan, hogy az ellenség sem tud sebezni?

Egyedül a szép táj amiért érdemes játszani, meg max a főküldi története miden más faszság saknos :(

[ Szerkesztve ]

We live in a simulated world...

(#1613) Doblós válasza noxon (#1612) üzenetére


Doblós
aktív tag

Teljesen igazad van,én is már csak az Atlantiszos DLC többi részét várom,aztán annyi.Hosszúra,NAGYON hosszúra sikeredett.

Nincs ez elb@szva,csak másra lesz jó

(#1614) noxon


noxon
őstag

Sziasztok!

Processzor és ram csere történt, vga ugyanaz maradt. Viszont semmivel sem több az fps, ez hogy lehetet szerintetek? Valamit rosszul csinálok?

We live in a simulated world...

(#1615) s4hu|SyD^ válasza noxon (#1614) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Rosszul. VGA-t kellett volna cserélni. :)

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#1616) noxon válasza s4hu|SyD^ (#1615) üzenetére


noxon
őstag

Régi procim volt, egy új generációs procal nem nyerek fps-t? ez hogy lehet.

We live in a simulated world...

(#1617) VTom válasza noxon (#1614) üzenetére


VTom
veterán

Minden procit megzabál...

Everybody has a plan until they get punched in the mouth.

(#1618) s4hu|SyD^ válasza noxon (#1616) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Monitorozd le mi hány százalékon megy abból kiderül, hogy mi lesz a ludas, lehet GPU meg CPU is, RAM manapság szerintem nem oszt nem szoroz annyit, mint régen, én pl. azért nem is vettem 32 GB-ot és gyorsabbat sem 2400 Mhz-nél.

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#1619) RudY


RudY
addikt

(#1620) NB2


NB2
aktív tag

Athénban azért nem egyszerű a kérdőjelek megoldása. Tegnap is ott vagyok az egyiknél, megy a kardozás, erre a sok hülye helyi meg ott áll és néz. Persze, hogy a nagy ugrándozások közepette kapott egyet az egyik. Nah erre az egész galeri nekem esik:) Csak azt nem értem, hogy ilyenkor miért nem mennek biztonságos helyre illetve, hogy egy rohadt vászonruhás lakosra miért is kell 6x rácsapnom egy karddal, hogy meghaljon???

(#1621) gejala válasza RudY (#1619) üzenetére


gejala
őstag

"Reduced weekly contract objectives to make them simpler and faster to complete."

Ámen. :R

(#1622) s4hu|SyD^ válasza gejala (#1621) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Örülök én is. A legtöbbet inkább kihagytam eddig.

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#1623) kispistax


kispistax
tag

Egy pici OFF, ha nem gond. Most 27 euro az Origins. Kérdésem, attól hogy akciós még működne a 100 ubis kredit beváltás további 20% kedvezményért? Csak nagyon rég játszottam AC játékokkal és akkoriban nem jöttek be, viszont most az Odyssey nagyon tetszik. Szerintetek érdemes lenne megvennem az Originst az Odyssey után? Illetve szokott máskor is 27 euro lenni az Origins, mert akkor várnék még a vásárlással. Köszi a segítő válaszokat, tanácsokat.

[ Szerkesztve ]

(#1624) Szabi® válasza kispistax (#1623) üzenetére


Szabi®
addikt

Az sokkal jobb játék mint ez,szebben kidolgozott,jobbak az animációk,véleményem szerint jobban összerakott a sztori,és a nyomozos mellék küldik kimondottan üdék.És ha ott lootolsz nem jelenik meg 10 másodperc mullva megint a pénz a ládákban,és nem annyira ismétlödöek az ellenfelek :) Megéri az árát .

(#1625) s4hu|SyD^ válasza Szabi® (#1624) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Cserébe közel sem olyan RPG és a harc is rosszabb szerintem. Sok helyen az Odyssey kiforrottabb, gyorsabb harcok, dinamikusabb. Persze ettől függetlenül az Origins is megéri az árát és igen az Ubi pontokat még mindig lehet használni szerintem.

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#1626) Fred23 válasza s4hu|SyD^ (#1625) üzenetére


Fred23
nagyúr

Ha már így szóba került az összehasonlítás, a szintrendszer itt is annyira irreális, mint az Originsben? A nálam nagyobb szinten lévő, halálfejes npc-ket közelről lövöm fejbe a legerősebb íjammal, és alig sebződnek, illetve a rejtett pengékkel se lehet kinyírni őket. A kardom meg annyit ér ellenük, mint a dörzsi szivacs. Nem bejövős.
Misztikus és mitikus elemekből több vagy kevesebb van? Szerintem az Originsban túl sok van.

Egyébként a zavaró hibáival együtt is fantasztikusan jó játéknak tartom az Originst, csak tudnék örülni, ha ezek nem lennének!

(#1627) Szabi® válasza s4hu|SyD^ (#1625) üzenetére


Szabi®
addikt

Sztem nem jól látod :) Az rpg elemek nevetségesek (többsége elég komolytalan lett) ,ahogy itt sokan felsorolták már azokat,a harcrendszer pedig gyerekesen egyszerü lett,miután még a pajzsot is kukázták (tesztek is rossz ötletnek tartották).A mozgás animációk,repetitiv ellenfelek,szintén felhozhatóak az Odyssey mellett mint ellen érv. :)

(#1628) s4hu|SyD^ válasza Szabi® (#1627) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Szerintem én úgy látom, ahogy és nem ahogy te mondod itt meg sokunknak.

Pajzs olyan hasznos Origins-ben, hogy Normal-on kb. 2x használtam.

Origins is annyira repetitív mint az Odyssey csak az egész hangulata sötétebb.

[ Szerkesztve ]

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#1629) NB2


NB2
aktív tag

(#1630) Szabi® válasza s4hu|SyD^ (#1628) üzenetére


Szabi®
addikt

Igen a te fanatikus és vak ömlengésed sokkal jobb "sokunknak" :)

(#1631) Jim74


Jim74
nagyúr

Sziasztok!

Gold, vagy Ultimate verziót érdemes megvenni? Az Ultimateben lévő plusz tartalom megér 3000 Ft-ot? (PS4-en annyi az árkülönbség.)

Köszönöm :R

(#1632) l.skywalker válasza Jim74 (#1631) üzenetére


l.skywalker
félisten

Én Gold-ot vettem a Season Pass miatt. Az Ultimate a Deluxe Pack-al több, ami ennyi:

Ki mire gerjed, de ezeket meg lehet szerezni játékon belül is vagy Ubi pontért a Club-ban.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#1633) Jim74 válasza l.skywalker (#1632) üzenetére


Jim74
nagyúr

Köszönöm :R
Mivel az Originsben is mindent megcsináltam, így maradok a játék közbeni megszerzésnél, úgyhogy szerintem nekem is elég a Gold.

(#1634) l.skywalker válasza Jim74 (#1633) üzenetére


l.skywalker
félisten

Meg ezeknél sokkal látványosabb cuccok vannak a játékban.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#1635) Jim74 válasza l.skywalker (#1634) üzenetére


Jim74
nagyúr

Be is zsákoltam 13,5k-ért PS4-re :D
Nemsokára kivégzem az Origins-t és jöhet ez : :DD

(#1636) RudY válasza Jim74 (#1635) üzenetére


RudY
addikt

ASSASSIN’S CREED® ODYSSEY – 1.3.0 PATCH NOTES
We will be deploying Patch 1.3.0 on Xbox One, PlayStation®4 system, and PC tomorrow: May 23.

PATCH SIZES & DEPLOYMENT TIMINGS:
Xbox One: 6.2GB @ 6am UTC | 2am EDT | 8am CEST

PS4: 9.8GB @ 6am UTC | 2am EDT | 8am CEST

PC: 6.2GB @ 1pm UTC | 9am EDT | 3PM CEST

Please note that these timings are estimates and subject to change.

Check out the most notable changes with 1.3.0 below.

CONTENT
EPISODE 2 – TORMENTS OF HADES – THE FATE OF ATLANTIS
Added in-game support for Torments of Hades
LOST TALES OF GREECE
Added in-game support for upcoming Lost Tales of Greece

(#1637) kispistax


kispistax
tag

1.3.0 PATCH

Na, ez eddig számomra nagyon hasznos: [PC] When Adaptive Quality is set to ON, Anti-Aliasing will be set to the appropriate value :D

[ Szerkesztve ]

(#1638) noxon


noxon
őstag

Mindent elmond a játékról, hogy a megjelenés óta már teljesen kihalt a fórum...

We live in a simulated world...

(#1639) l.skywalker válasza noxon (#1638) üzenetére


l.skywalker
félisten

Azért ez nem egy MMO játék, nem nagyon lehet miről beszélni majd 7 hónappal a megjelenés után.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.

(#1640) gejala válasza noxon (#1638) üzenetére


gejala
őstag

Nem nagyon van mit hozzátenni az eddigiekhez így 8 hónappal a megjelenés után.

Én mindenesetre pont most végeztem vele, 170 óra játék után végre kész minden, nincs több kérdőjel a térképen. Még az utolsó Lost Tales of Greece-t megvárom és ennyi volt.

[ Szerkesztve ]

(#1641) Szabi®


Szabi®
addikt

noxon
Erre irtam egy-két elvakult Ac fannak hogy ne nagyon hasonlitgassák a Witcher 3 és Red Dead Redemption 2-vel szembe hogy ez "mennyivel jobb játék" "ez is van olyan jó rpg" stb butaságok hangzottak el visszább.Azok köszönik jól vannak,pörögnek a topikjaik,állandó új csatlakozok vannak stb.Vajon ennél miért nem ? :)

[ Szerkesztve ]

(#1642) Jim74


Jim74
nagyúr

Sziasztok!

Az Origins után kezdtem közvetlenül az Odyssey-t és kicsit vegyes érzelmeim vannak. A táj nagyon szép és végre nem olyan lehangoló, mint az Origins-ben, azonban ez a sok párbeszéd engem kicsit zavar, feleslegesnek tartom.
Illetve még olyan gondom van, hogy Ikaros (Senu :DDD) elég nehezen találja meg a céltárgyakat (pl. loot treasure feladatoknál).
Ez javulni fog a view-pontok szinkronizációjával, vagy itt ennyire más, mint az Origins-ben?

Előre is köszönöm a segítséget :R

(#1643) NB2


NB2
aktív tag

a bűzös boar után a hiéna tiszta felüdülés volt:)

azt egyébként mi indokolja, hogy a szigeteken lévő questeket nem teszi a quest listába, ha nem mész a szigetre nem is látod...
jah és a főküldetések mindegyik tartományba mennek?

(#1644) RudY


RudY
addikt

We're excited to announce that The Fate of Atlantis - Torment of Hades will be available on June 4. Save the date! [link]

(#1645) Di Natale válasza NB2 (#1643) üzenetére


Di Natale
aktív tag

Egy youtube videó alapján a Boar-t fejvadászokkal ölettem meg. Felvittem 3-as szintre a körözést és odamentem, majd végignéztem ahogy leölik. :DDD

A felkiáltójelekre gondolsz? Elvileg azok végtelenek, online quests.

(#1646) luciferk


luciferk
senior tag

Vajon a Find And Kill Arges küldetés teljesítése szükséges a fő szál végigviteléhez? Nem bírok el evvel a tűzdobáló óriással :W

(#1647) qgevic válasza luciferk (#1646) üzenetére


qgevic
csendes tag

Nem szükséges. Sidequest csak, ha végig viszed a főszálat utána is el tudsz hozzá menni.

(#1648) balage25


balage25
senior tag

Hogyan lehet bezarni egy driver frissitesre valo figyelmeztetest. A jobb felso sarokban folyamatosan ott van jatek kozben es zavaro nagyon. Egyszer sikerult bezarnom, meg az indito menuben voltam es egerrel raboktem az x-re, de most nem mukodik.

Nem fogok drivert frissiteni mert az Nvidia kivette az uj driverekbol a 3d tamogatast.

(#1649) Lottheus válasza balage25 (#1648) üzenetére


Lottheus
tag

Shif+F2 és utánna egérrel betudod zárni

A kémek nem úgy dolgoznak, hogy gyanút keltsenek. Épp ellenkezőleg. De pont az bennük a gyanús, hogy nem gyanúsak.

(#1650) Jim74


Jim74
nagyúr

Sziasztok!

Kb. 5 órát játszottam még csak a game-mel, de számomra egyelőre nincs benne semmi AC-s, vagy komolyabb történeti szál felvezetés.
Most ismerkedtem meg Barnabas-sal. Kb. mikor kezd AC-s lenni a sztori? Vagy ettől ne várjak olyan történetet, mint az Originstől?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.