Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1851) r.levente75


r.levente75
addikt

69-es szinten vagyok, a miotaurusz, a medusa, a toxikus fingós és az aréna champion 2/5 van vissza, minden más készen van 99.11%-nál járok. A fejvadász skála átváltott tier1-ről tier s1-re, de nem sok ellenfelet dob. Ez hogyan van, mi értelme itt a végén?
Van egy feladat amiben meg kell ölni egy fejvadászt ami 90-es szinten van, ez hogyan kerül ide bele a végere?
A hajón mindennek legendarynak kell lennie, azt hiszem ez egy achi, csak 2 emberem van a négyből, és a legénység nem legendary még. Van ezekre némi esély így hogy minden majdnem megvan?

[ Szerkesztve ]

(#1852) s4hu|SyD^ válasza r.levente75 (#1851) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

A mercenary tier-ek a bónuszok miatt jók. Pl. több Orichalcum a küldetésekből a legutolsó tier-ben. Általában ha tier-t akartam lépni felhúztam 5-re a körözést vagy mi az.

A madárral megnézed az ellenfeleket, ha legendary-k akkor nem megölöd csak kiütöd őket és akkor lehet toborozni.

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#1853) r.levente75 válasza s4hu|SyD^ (#1852) üzenetére


r.levente75
addikt

Köszi a tippet, megpróbálom.
A legendary legénység meglett közben es a 90-es fejvadászt is leterítettem.
Az arénába új bajnokot avattak, sőt továbbmenve is nagy a siker.
A másik három mumis még várat magára...

(#1854) r.levente75


r.levente75
addikt

A minotaurus kipipálva, a medusa és a toxikus fingósra felgyúrom a fegyverzetet és páncélzatot 71. szintre, talán elég lesz.
Ha van valami ajánlott beállítás páncélzetot illetően a két delikvesre, szívesen fogadom.
A fegyverzet íjban gondolom a tüzes lesz, a kard szintén.

[ Szerkesztve ]

(#1855) csuvicsuva


csuvicsuva
őstag

Sziasztok! Mivel kedves Ubi support nem sieti el a válaszadást, próba szerencse alapon megkérdezlek titeket is, hátha. Ultimate-et játszom Uplay+-szal, közben vettem egy Gold Editiont (szerencsére még nem aktiváltam). A kettő közötti különbség a Deluxe lópáncél pack. Szerintetek az is bekavarhat a mentési kompatibilitásba, vagy csak az SP-s DLC-k. 75 óra után nem szívesen kezdeném újra. Mass Effect Andromeda alapverzió simán betöltötte a Deluxe mentéseimet, de ugye az másik platform, meg az olcsóbb is volt és a játékot addigra végig játszottam.

"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

(#1856) s4hu|SyD^ válasza csuvicsuva (#1855) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Írj a fórumukra vagy reddit-en hátha hamarabb kapsz választ. Vagy az Ubi vagy aki úgy járt, mint te tudja csak megmondani.

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#1857) Liner válasza VTom (#1842) üzenetére


Liner
aktív tag

Háát Szégyenlem mindenki Isteníti de Black Flag nem fogott meg. Pedig 1080 SLI-vel szinte kötelező. :-) Pont ez a lényeg, hogy mindegyikbe belekezdtem. Steamen meg UBI-n van vagy 6 Assassin - viccen kívül és el is kezdtem mindegyiket. Amivel kicsit többet játszottam meg még fogok is mert ott is tetszik a harc az-az Origins. Azt csak azért hagytam abba mert magát a játékot hagytam abba egy időre.Aztán mire visszatértem ez is kijött ugye.
Amúgy igazat adok részben, hogy bele lehet fásulni de szerintem itt is él a szabály, hogy a jóból is megárt.. Most pld 40-en otthagytam a karim és nekiálltam Dying Liteozni. Ugye az egy gyökeresen más feeling hiába kell ütni mindegyikbe. :-) Aztán majd szépen visszatérek de közben lehet még belenézek ebbe meg abba. Nem vagyok híve ennek az egy játékot erőltetésbe. Valóban amint kicsit meguntam leléptem de már előre tudom, hogy eszembejut azt tolom tovább. Csak idő legyen ugye..
Nem fogok itt most a harcrendszeren vitatkozni. Nekem tetszik. Mondjuk egy ennyire hoszú játékban tényleg az lett volna a nagy adu ász ha közben változik és jóval több képesség. Valóban kicsit gáz, hogy ugye lvl 20 meg még pár barlang azt kb mindent tudsz ami a játékban van. Na jó nem teljesen de nagy vonalakban igen. Szóval lehet igaza van annak aki azt állítja, hogy 160 órához összeállíthattak volna valami komolyabbat.
Azt viszont szépen és udvariasan kérem, hogy légy szíves mondj olyan játékokat ahol szerinted jó vagy legalábbis ennél jobb a harcrendszer. Csak ne a Black Flaget mert t4k4on szúrom magam. :))
Nem tettem le a B.F. ről. De annyi minden van.... Ezért is örülnék ha valaki felhomályosítana, hogy melyik a legkomolyabb. Most leszedtem a Batman Knight ot meg originst. Kicsit a Knight olyan Műanyag Nekem Mondjuk egy órát ha toltam.
Én is beleéltem magam ebbe. Valóban jó volt lopózni. Sajnos Nekem maga az effekt NAGYON nem tetszik. Szóval ez az elpárolgó adat Nekem kicsit illúzióromboló egy ősi világban.
Ha megvan a szándék, hogy beleéld magad szerintem ez egy nagyon jó játék. Csodálatos látvánnyal. Igen szerintem is törhették volna a fejüket kb még egy évig a harcrendszeren de ezt kaptuk.. Azért lehet jókat variálni a fegyverek cserélgetésével stb.. Na az pld Nekem óriási pozitívum, hogy az összes fegyvernem teljesen más játékstílust igényel. A kétkezes baltát viszont oltári erősnek érzem egy kiskéshez képest. Mondjuk erősebb is... :-) De ezt kiegyensúlyozhatták volna. nyomgatod a f betűt azt csatában legyaksz vagy 3 embert egy csapással még Nightmeren is.

Vannak olyan emberek, akik azt hiszik, hogyha otthon vannak a programozásban, akkor már mindent tudnak. Pedig - törvény. Valahol kapsz, valahonnan elvesznek.

(#1858) csuvicsuva válasza s4hu|SyD^ (#1856) üzenetére


csuvicsuva
őstag

Fórumukra írtam. Egyelőre kivárok, nem merek kockáztatni, nehogy a lópáncélok bekavarjanak.

"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

(#1859) Liner


Liner
aktív tag

Amúgy annak hatalmas respect aki lvl 35-40 környékén csatát él túl Nightmeren. Mondjuk én is túléltem, de volt egy amit feladtam. Ugye vesztésre álló oldalon és azt hiszem ez csak nightmeren van azt lehet nem... Kiv. volnék A saját katonáid közül kiemel egy brutálisan keményet aki neked támad. Na abból bekaptam egy olyat, hogy egyetlen ütés és elégsz. Ergo teljesen hibátlanul kell nyomni minden blokkol minden elől elugrik és rádmásznak vagy hatan.. Plussz ez az őrült. Megmondom őszintén, hogy ez azért jó kis kihívás. Bár Okytos is kemény volt Nightmeren nagyon. Azt közben hallottam, hogy az 29 en megáll. Mire azt kivégeztem a saját szintemen...

[ Szerkesztve ]

Vannak olyan emberek, akik azt hiszik, hogyha otthon vannak a programozásban, akkor már mindent tudnak. Pedig - törvény. Valahol kapsz, valahonnan elvesznek.

(#1860) VTom válasza Liner (#1857) üzenetére


VTom
veterán

Nem akarlak győzködni, mindenkinek más tetszik.
Én így másodikra elvagyok az Odyssey-vel, de még mindig jobbnak tartom az Originst.
Ha csak bele-belekapsz a játékokba, akkor sz ehhez hasonló fejlesztgetős, gyűjtögetős játékok nem nagyon fognak lekötni.
Amiben nekem tetszett s harcrendszer az a Batman: Arkham Knight, Hellblade - Senua's Sacrifice, Witcher 3 - Wild hunt.
A régi AC-ket nem is keverném ide ilyen szempontból, mert faék egyszerű volt benne a harc, gyakorlatilag 2 gombot kellett nyomogatni felváltva.

Everybody has a plan until they get punched in the mouth.

(#1861) Liner válasza csuvicsuva (#1855) üzenetére


Liner
aktív tag

Steamen vásároltam meg a játékot felraktam a Uplayt teljesen más okból és onnantól kezdve csak onnan tudom indítani és Nekem is kiírogat ilyeneket, hogy most nem sikerült szinkronizálni a felhővel. Szóval kötekszik a mentések miatt. Volt olyan is, hogy újra kellett indítanom a gépet de aztán mindig magára talál. A legújabb amit nem értek, hogy egy ideje nem lehet hozzányűlni a HDR hez. Pedig abban tolom.

Vannak olyan emberek, akik azt hiszik, hogyha otthon vannak a programozásban, akkor már mindent tudnak. Pedig - törvény. Valahol kapsz, valahonnan elvesznek.

(#1862) csuvicsuva válasza VTom (#1860) üzenetére


csuvicsuva
őstag

Nagyon jó harcrendszerhez én még hozzá tudom adni a Sleeping Dogs-t (pusztakezes harc valami fenomenális lett), illetve a két Middle-Earth játékot. Amikor körbevesz 20-30 ember/ork, ott konkrétan el lehet élvezni.

"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

(#1863) VTom válasza csuvicsuva (#1862) üzenetére


VTom
veterán

Azokat nem próbáltam.
De az AC sorozat nem a nyílt harcra lett felépítve, ezért volt mindig is faék egyszerű bennük a harc. Ezt a nyílt harc témát az Origins-ben kezdték el erőltetni, amikor volt olyan boss, akit nem lehetett leszúrni, aztán az Odyssey-vel tovább vitték.

Everybody has a plan until they get punched in the mouth.

(#1864) csuvicsuva válasza VTom (#1863) üzenetére


csuvicsuva
őstag

Abban igazad van. Tegnap le is izzadtam. Egyik szigeten éppen a fő erődben ritkítottam a népet, persze észrevettek és rám küldték egyszerre a két előttem lévő zsoldost. Volt vagy fél óra, mire végeztem velük. Kis közelharc, menekülés-bújás-életerő visszatöltés-katona kivégzés adrenalin növelés végett kombó kisegített. Ráadásul az egyik a tüzet, a másik a mérget nem szerette, amelyeket két külön ágra raktam. Az volt a szerencsém, hogy a két hülye nem dolgozott össze, úgyhogy külön-külön tudtam velük végezni.
Originsben már az elefánttal sem bírtam, rengeteg próbálkozás után elengedtem. Itt az első vaddisznót is csak "csalással" tudtam legyőzni, a többire még rá sem néztem. Ellenben Kassandrával sikerült megfektetnem két nőt. :C

"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

(#1865) Liner válasza VTom (#1860) üzenetére


Liner
aktív tag

Az elugrást és a blokkot szerintem nagyon jól megcsinálták. Ugye mindegyik előnyhöz juttat és azért kellően nehéz is. Főleg amikor már sokfele kell figyelni. Engem főleg ez szórakoztat leginkább. Nekem bejön a warrior. Ami nem jön be az-az, hogy fel kell hívni magamra a figyelmet ha jót akarok harcolni. Még az zavar, hogy tényleg egyféleképpen lehet játszani mert szinte rákényszerít. Pld nagy nagy hiba, hogy az Overpowert (remélem nem keverem - középen fent :-) ) túl táposra csinálták. Szinte kihagyhatatlan. Ugye rage-t termel ráadásul 3 egység? Szerintem jobban kéne jönnie a ragenek, hogy az ha akarom kihagyható legyen. Pedig crites rage termelő cuccaim vannak és mégsem mindig van meg. Ahhoz, hogy meglegyen ugye MINDÍG már gépiesen overpower és akkor utána lehet kenni. De ez egy javítható dolog. Kikéne. :K
Na király. akkor jó, hogy felraktam a Batmant. Remélem nem kell nagyon sokat kint verekedni mert Nekem valahogy túl csillivilli műanyag a környezet. Witcher kő kemény lvl 2-es vagyok az is folyt köv. Nekem nem tetszik ez a szex játék összefonódás. Főleg a fantasyval de ez nem ide.. sry. Nagyon nagy kösz. Tudtam, hogy profitálni fogok. :-) Éreztem. Hellblade, pont elkerülte a figyelmemet. Na pont akkor nem gameltem amikor az megjelent.... Úgy látom kötelező.
Ezzel vitatkoznék ne haragudj. Imádom az ilyen játékokat. Gyűjtögetni és fejleszteni is imádok. Kicsit - nagyon félreértetted. Nem bele kapok a játékokba hanem mindegyik stílust szeretem. Van időm bőven. Elég kényelmes a munkám. Úgyhogy nem csak kapkodok. Az Alien Isolationt Metrokat is többször is végig vittem. szóval ami tényleg meg tetszik azt kifilézem lásd Dying Lightot már végig vittem 100ra. Most megyek Nightmeren..Wowba is többet raktam mint ami kell úgyhogy bár csak kevésbé szeretnék gépen játékba fejleszteni meg gyűjtögetni mert azt az időt hasznosabban is eltölthettem volna. :-)
Persze nem vagyok olyan mint mondjuk haver, hogy már rég kijött ugye a GTA 5. Ő meg még a kettővel ez előtti asszem San Andreas vagy fene tudja melyik az a négeres. Na ott keresi a titkos helyeket. Az a "bolond" csak akkor nyugszik meg ha 100%. Na neki aztán tényleg van ideje. Fater korán elhunyt - vagyon anyu orvos munka 0. Reggel ps délután haverok este gép. Ilyen is van...

[ Szerkesztve ]

Vannak olyan emberek, akik azt hiszik, hogyha otthon vannak a programozásban, akkor már mindent tudnak. Pedig - törvény. Valahol kapsz, valahonnan elvesznek.

(#1866) s4hu|SyD^ válasza VTom (#1863) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Jó de ha a történeteket nézed akkor az Origins-ban csak kezdődik az egész Creed és az Odyssey-ban sem igazán vagyunk Assassin-ok. Ettől függetlenül mindkettőnél megkaptuk a lehetőséget, hogy lehet lopakodni. A nyílt harc viszont mérföldekkel jobban sikerül az Odyssey-ban, mint az Origins-ben szerintem. Ahogy mondtam párszor sokan sírnak, hogy nincs pajzs az Odyssey-ban míg kb. az egész Origins végigjátszás alatt DLC-kel együtt 2-3x ha használtam pajzsot. Ez a lock on target meg pajzsozzak teljesen kiakaszt. Egyébként a Syndicate még ami szerintem nagyon jó lett bár nyilván sokan az ellen is beszélnek, de én azt DLC-kel 100%-ra pörgettem. Unity-t meg otthagytam, mert szép, szép, jó, jó de unalmas volt, bár lehet rászánom majd magam. Xbox-on is meg PC-n is megvan pedig. :DDD Ócsó volt, PC-re meg ingyenes. RPG elemek meg tetszenek, de kinek mi és mihez szokott játékok terén. Egy Origins meg Odyssey mix jobban ütött volna.

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#1867) csuvicsuva válasza csuvicsuva (#1858) üzenetére


csuvicsuva
őstag

Türelem elfogyott, semmi hivatalos reakció nem jött, beaktiváltam a játékot, minden tökéletesen működik, Deluxe cuccok eltűntek, mentés maradt. :C

"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

(#1868) szami777 válasza csuvicsuva (#1867) üzenetére


szami777
addikt

Hasonló mód jártam.
De nekem nem akar működni.
Uplay plusz alatt kipróbáltam, megtetszett, ma megvettem az alap verziót, kaptam egy szép listát hogy mik kellenek a játékhoz. Most meg kéne vegyem a season pass-t, hogy játszhassak?

“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

(#1869) csuvicsuva válasza szami777 (#1868) üzenetére


csuvicsuva
őstag

Igen, sajnos meg kell venned, mert a DLC-ket beleírja a mentésbe. Egyedül az Ultimate és a Gold Editionnél nincs probléma. A kettő között csak a Deluxe Pack (skinek) a különbség, amelyek szimplán eltűntek a játékból. Illetve amit még elfelejtettem, hogy Steamen vásárolt verzióval sem működik a Uplayes mentés.

[ Szerkesztve ]

"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

(#1870) szami777 válasza csuvicsuva (#1869) üzenetére


szami777
addikt

Nagyon jó....
Amúgy elképesztő ez a rendszer. Originnél ez nem volt probléma, ha lejárt az előfizu, simán csak dlc mentesítette a játékaimat :(

Köszi azért a választ. Ez így azért zsebbe nyúlós lesz, hogy összesen elköltök 17 ezret a játékra külön.

“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.” ///// Old nick ->xsanyi77

(#1871) csuvicsuva válasza szami777 (#1870) üzenetére


csuvicsuva
őstag

Jut eszembe, állítólag Origint át lehet verni. Valaki írta, hogy ha előfizetés lejárata után nem frissíted a játékot, akkor megmaradnak a dlc-k, amíg le nem törlöd/nem frissíted a játékot. Bátor, aki ezt megjátssza, az EA nem Microsoft, hogy "minden" felett szemet hunynak. Én személy szerint nem ajánlanám senkinek ezt a metódust.

Mivel refundot már nem tudsz kérni, szerintem írj a fantasztikus Ubi supportnak küldj nekik mentés fájlokat, hátha tudnak valamit tenni, bár kötve hiszem, de egy próbát megérhet.

"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

(#1872) wayne1


wayne1
senior tag

Hali. Egy kérdésem lenne. Kb 2-3 hónapja nem játszottam az AC Odyssey-vel. Ma este gondoltam játszok. Viszont ahogy be akartam tölteni az utolsó mentést, úgy látszik mintha ma valaki játszott volna vele. Ez kizárt mert senki nem volt itthon ráadásul a gép nem is volt áram alatt. Jelszavam senki nem tudja, két lépcsős azonosítás be van kapcsolva, értesítést nem kaptam hogy valaki próbálkozott volna. Találkozott már valaki hasonlóval?

(#1873) csuvicsuva válasza wayne1 (#1872) üzenetére


csuvicsuva
őstag

Gondolom szinkronizálta a felhővel.

"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

(#1874) Jim74


Jim74
nagyúr

Sziasztok!

Összefutottam ezzel a f*ngós vadmalaccal... Elég kemény küzdelem volt. Lesz ennél durvább "legendás lény"? :DDD

(#1875) r.levente75 válasza Jim74 (#1874) üzenetére


r.levente75
addikt

Lesz, a medusa
Hogyan győzted le a fingóst?

(#1876) wayne1 válasza csuvicsuva (#1873) üzenetére


wayne1
senior tag

Eddig soha nem csinált ilyet. Amúgy este 21 órakor kapcsoltam be a boxot, és a képen több perc eltérések vannak. Ezért nem értem.

(#1877) hdekakas


hdekakas
senior tag

A Master Ability-ben érdemes megvenni a Damage on Athens és Spartan Soldier képességet valameddig? Első +4%.
Ez gyakorlatilag mindenkire vonatkozik ha mindkettőt megveszem (kivéve állatok)? Vagy csak bizonyos katonákra értelmezhető a plusz sebzés? :U (Illetve az Atlantis DLC Elisium ott nem tudom kik vannak, spártaiak vagy athéniak, vagy az valami harmadik "faj", akikre nem vonatkozik?
Nem tudom, mit vegyek a skill pontjaimért. :DDD Igazából csak pár (mondjuk max 10) képességet vettem meg a falról amit 3-asra felfejlesztettem, a többit az rátettem +warrior damage-re meg damage with daggers-ra.

(#1878) r.levente75 válasza hdekakas (#1877) üzenetére


r.levente75
addikt

Nekem is van 29 felesleges így is simán ki lehet vinni a játékot

(#1879) csuvicsuva válasza wayne1 (#1876) üzenetére


csuvicsuva
őstag

Az időeltérést nem is vettem észre. Remélhetőleg csak valami anomália.

"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

(#1880) Jim74 válasza r.levente75 (#1875) üzenetére


Jim74
nagyúr

Mérgezős daggerrel (Arachne's Stinger) és nyíllal, sok jól idozített elugrással. De csak kb. 5. nekifutásra sikerült.

Medusa az víz alatti küzdelem lesz? :F

[ Szerkesztve ]

(#1881) s4hu|SyD^ válasza Jim74 (#1880) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Nem az lesz. Egyébként Medusa nekem könnyű volt, csak bujkálni kell kb meg nyilazni keményen. Legalábbis én úgy csináltam, a vadkan meg ja, az a legerősebb a játékban szerintem. A pontokat miért nem költitek el Master Ability pontokra? Crit chance, crit damage vagy fegyverre amit használtok. A spártai, athéni meg az állatokra sebző dolgoknak semmi értelme. A crit chance meg crit damage mindent visz. Ezért nálam mindegy fegyver, meg ami lehet az mind crit chance és damage a warrior meg assassin mellett, vagy a hunter beállításon értelemszerűen hunter warrior helyett pl.

@wayne1: A játék sokszor frissült szóval lehet azért frissültek a mentések is. Lépj be nézd meg máshol van-e a karakter, ha emlékszel, hogy hol volt.

@hdekakas: Szerintem írj a support-nak, hogy legyen refund a simáért és majd rávársz akcióra és behúzod az Ultimate vagy a Gold Edition-t talán.

[ Szerkesztve ]

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#1882) csuvicsuva válasza s4hu|SyD^ (#1881) üzenetére


csuvicsuva
őstag

Nem tudom hol vette, de refund szerintem mindenképp bukta. Ha külső store-ból vette azért, ha Ubinál, akkor meg azért. Ha jól értelmeztem, akkor csak addig tudsz visszatérítést kérni, amíg le nem töltötted a játékot(!!!). Ha nem lett külön letöltve, akkor viszont megér egy próbát. Főleg ha méltóztatnak reagálni. Napokban olvastam az ügyfélszolgálatukról sok panaszt, most pedig a Uplay+ előfizetési problémák miatt szerintem azt sem tudják, hova kapjanak.

"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

(#1883) hdekakas válasza s4hu|SyD^ (#1881) üzenetére


hdekakas
senior tag

Szerintem nem nekem válaszoltál. :)
Én csak a képesség pontokat kérdeztem. Akkor crit-re érdemes tenni? De abból is van millió féle. :DDD full health, low health, általános, meg miegymás.

(#1884) tibaimp


tibaimp
nagyúr

Sziasztok!

Erre valaki: [1840 HSZ]

A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...

(#1885) hdekakas válasza tibaimp (#1884) üzenetére


hdekakas
senior tag

Hát megéri a Gold-ot venni, ha szereted a játékot.
Viszont itt nem kapsz annyi tartalmat, mint Origins-ben.
Sajnos a Legacy DLC szinte semmit nem ad, sem új térképet, sem új képességet, se semmit. Ad pár küldetést, de ugyanazon a főtérképen, ugyanazokra a helyekre ismét el kell menned, ahol már háromszor voltál. Ugyanúgy ott a kapitány, ott a treasure, minden. "Nagyon" izgi...
Az Atlantis DLC az ad új térképet, meg lehet gyűjtögetni rendesen képességpontokat is (helyszíneken), konkrét képességet az sem ad már újat, csak még van amit lehet tovább fejleszteni.
Szóval nekem pl csalódás volt, mert az Origins-nél tényleg szinte új 'játékot a játékban' kaptunk. Itt meg túró. De időtöltésnek jó.

(#1886) r.levente75 válasza s4hu|SyD^ (#1881) üzenetére


r.levente75
addikt

Köszi a tippet íjból én a tüzeset használom a Hades's Bowot ez a legerősebb íjjam, de ezt nem lehet a Masterben tunningolni, viszont ez a legerősebb íjjam.
A fegyvereket átnézem az alapján amit írtál.

(#1887) Jim74 válasza s4hu|SyD^ (#1881) üzenetére


Jim74
nagyúr

Bocs a láma kérdésért, de hogy lehet fegyverre ability pontot elkölteni?

(#1888) s4hu|SyD^ válasza Jim74 (#1887) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Mastery pontokra gondoltam.

https://assassinscreed.ubisoft.com/game/en-us/news-updates/340959/introducing-the-mastery-levels-system

50-es szint kell hozzá.

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#1889) Jim74 válasza s4hu|SyD^ (#1888) üzenetére


Jim74
nagyúr

Köszi :R

(#1890) tibaimp válasza hdekakas (#1885) üzenetére


tibaimp
nagyúr

Köszi az infót. :R
Na majd akkor meglátom, lehet a mostani Winter Sale-en csak az alap verziót veszem meg, és majd később, mikor esetleg még olcsóbb lehet, a Seasson Pass-t.

A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...

(#1891) r.levente75


r.levente75
addikt

Vannak ezek a kőtáblák, melyeket összeszedve utána máshol lehet fellelni és különféle képességeket fejleszt.
Ezek a fellelt képességek (10% ez, 8% az, 30% amaz), hol jelentkeznek hol látom, hová adódnak. Azt látom, hogy kiírja, hogy megkaptam, de hol lehet megkeresni mi fejlődött valójában?

Ja és hány darab kőtábla van?

[ Szerkesztve ]

(#1892) s4hu|SyD^ válasza r.levente75 (#1891) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Bemész az inventory-ba és ott az Engraving gomb. Kovácsnál szintén az a rész illetve van egy speciális kovács is.

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#1893) r.levente75 válasza s4hu|SyD^ (#1892) üzenetére


r.levente75
addikt

:R

(#1894) Liner


Liner
aktív tag

Na megfogalmazódott bennem mi a gond ezzel a játékkal. A térkép méretéhez képest kevés a képesség. Kb Ennyi. Ott van egy WoW 1 méretű map és hasonlítsuk össze a wow képességeket (már mennyiségre) meg ezt.
Amúgy szerintem a Blizz amennyit variált a wowon. abból ki tudtak volna dobni vagy 10 ilyen játékot...

Vannak olyan emberek, akik azt hiszik, hogyha otthon vannak a programozásban, akkor már mindent tudnak. Pedig - törvény. Valahol kapsz, valahonnan elvesznek.

(#1895) r.levente75 válasza Liner (#1894) üzenetére


r.levente75
addikt

A másikkal nem játszottam amit írsz, de hogy érted hogy kevés a képesség?

(#1896) csuvicsuva válasza szami777 (#1870) üzenetére


csuvicsuva
őstag

Szia! Van valamilyen fejlemény játék ügyben? Uplayen most AC akciók vannak, "csak" €20 a season pass (-20% kuponkóddal), a Gold továbbra is €39.99, ami kuponnal €32.

"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

(#1897) Liner


Liner
aktív tag

Mellesleg ez totál alap szabály az életben. Ha valami jó és pihenteted akkot utána sokkal jobb lesz. Rengeteg mindennel van ez így. Pld egy jó szám..etc.
Szerintem szó szerint hülyeség végig vinni egy blikkre ezt a játékot. Annyi jó game van.. Le kell pihentetni és egy idő után kétszer annyira élvezed mintha egybe tolnád. Sőt ha egybe tolod úgy tényleg reptetív.
Szépen Dying lítoztam egyet. Most azt rakom le és hatalmas lelkesedéssel tolom tovább a 40 es karimat.Amit nagyon valószínű, hogy a vége előtt megint lepihentetek. De nem hagyom ott. Végig lesz víve. De nem erőltetve hanem ahogy jól esik. Speciel Nekem mozis időszakaim is vannak amikor pihentetem a játékokat teljesen. Utána annál jobb ismét játszani és mozizni is sokkal nagyobb élmény egy nagyobb kihagyás után.

Vannak olyan emberek, akik azt hiszik, hogyha otthon vannak a programozásban, akkor már mindent tudnak. Pedig - törvény. Valahol kapsz, valahonnan elvesznek.

(#1898) r.levente75 válasza Liner (#1897) üzenetére


r.levente75
addikt

+1 én is tartok kisebb nagyobb szüneteket a játékban. Egyszerre sok is volna végigvinni es kicsit unalmas is lenne számomra.

[ Szerkesztve ]

(#1899) s4hu|SyD^ válasza Liner (#1897) üzenetére


s4hu|SyD^
addikt

Én is így vagyok főleg ezekkel az open world játékokkal. 40 óra mehet, aztán pici pihenő, másik játék aztán vissza. Kivéve ha a játék alapból max 20 óra.

"Tedd, amit tudsz, azzal, amid van, ott, ahol vagy!"

(#1900) r.levente75


r.levente75
addikt

Megvan a Medusa!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.