Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mobil elektromos páramentesítők - de melyiket?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PR0JECTNR56
addikt
válasz Franky74 #8845 üzenetére
1. futógörgők (ezek nyilván nem hajtottak, de torziós képességgel rendelkeznek.)
2. ez több néven is fut: láncfeszítő/láncvezető görgő (szintén nem hajtott, nem rendelkezik torziós képességgel sem, viszont mint a neve is mutatja beállítható vele a lánc feszessége attól függően, hogy mennyire van előre vagy hátra tolva.
modern harckocsiknál többnyire a jármű elejében van, megjelenése sokszor megegyezik a futógörgőkével - sorozatgyártás egyszerűsége és a cserélhetőség miatt -)2. lánchajtó kerék (hajtott, fogak futnak körbe rajta, nincs torziós képessége, többnyire hátul van, de sokkal általánosabb tény a modern járműveknél, hogy ott van, ahol a tank motorja is - modern extra ebből: Merkava, motor elöl, ezért a lánchajtó kerék is elöl, mert szívesebben buknak tankot, mint embert - (régebben persze itt is volt kivétel, lásd pl. 2. vh-s német tankok, motor hátul, lánchajtó elöl és egy szép nagy erőátviteli rendszer fut végig a tankon.)
3. ez több néven is fut: lánc tartó görgő/ lánc hordó görgő/ támasztó görgő, funkciója viszont egy, ami ránézésre is látszik, szóval ezt nem fejteném ki.
[ Szerkesztve ]
-
KaLeun
senior tag
válasz scyllarus #8849 üzenetére
Ezzel csak az a baj, hogy a zárt béta óta (vagy csak hónapok óta) ismert bugok folyamatos bent maradnak és lassan már több prémium tankot tolnak be a játékba, mint a WoT-ban. Kicsit olyan érzésem van, hogy ha már nem sikerült elég játékost szerezni akkor már legalább legyünk a pénzünknél.
[ Szerkesztve ]
Cila
-
weres78
senior tag
És ezzel mi lenne a gond? Nyilván a pénzükért csinálják. Az pedig, hogy olyan prémium tankkal játszhatsz, ami szimpatikus, mert van választék bőven, szintén nem értem miért gond? Van egy jópár alternatíva, biztosan lesz mégtöbb, és ez így jó.
Az elég vagy nem elég játékos kérdésről pedig azt hiszem korai még ilyen kijelentéseket tenni. Főleg mivel orosz oldalon elég erős játékosbázis van már, és itt is jól láthatóan alakulnak a dolgok. -
Kean_Sorbo
őstag
Itt tudjátok megnézni, hogy áll az event.
Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
zozyk
addikt
válasz Kean_Sorbo #8858 üzenetére
Wow,a heti 50 meg is van..
-
weres78
senior tag
Ok, nagyon félreértelmeztem az első hozzászólásodat. Nem tudom miért jött az le nekem, hogy az a gondod, hogy sok a prémium tank? Nyilván nem olvastam elég figyelmesen.
Abszolút igaz, hogy van sok bosszantó hiba még mindig a játékban. Viszont az is igaz, hogy ebben az állapotban is játszhatóbb számomra, mint a WOT. És az is igaz, hogy nagyon sok problémát meg is oldottak már, viszont lettek helyettük más hibák...
Mindezek ellenére jól el tudok vele szórakozni. -
villamos
őstag
Hát ez így egy picit nehéz lesz...
Ennyi jött össze indulástól, (talán október óta?)
Reménytelennek tűnik, főleg, hogy mostanság nem igen lesz időm játszadozni...[ Szerkesztve ]
Szép álmokat csillagom! És amíg te csicsikálsz, én hozok neked egy... LÁNGSZÓRÓT TAKAROGGYÁ!
-
yodamester10
őstag
Na behalt a szerver.
-
L4mie
veterán
Hmm munkahelyen fent van a kliens, most bent kellett maradnom munka nélkül.
gondotlam tolom picit.
Erre belépek, indítok egy pve-t....hát be se engedett a pályára, bmp2 bentmaradt.
utána már játékot indítani se tudtam.
most meg már indulás utána failed to connect to autentication server hibával kidob.
Lefuttattam a kliens ellenőrzést: nem talált hibát.
mi lehet a gond? mi a javaslat?*hmm akkor az a gond amit yodamester ír
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
weres78
senior tag
Várj!
Beszart a szerver.villamos T3 XM800, és még valami ilyesmi, látótávra és mozgékonyságra gyúrva, és hajrá! Meg lehet csinálni akkor is ha nem sokat PVP-zel. Főleg kis tierben, ahol sok a kezdő... Bújj el és spotolj, vagy fuss-rohanj és spotolj, esetleg ha sikerül akkor autoaim és nyomod közben a bal gombot...
[ Szerkesztve ]
-
PoczyAW
tag
válasz villamos #8827 üzenetére
Én a lineklt pdf-ben sem látok fogaskerekeket. A harckocsi futóművében ilyen görgőket találhatsz (hogy miből mennyit és mind megvan-e benne, milyen elrendezésben az típusfüggő):
-a meghajtásért felelős lánckerék ami legalább egy, de általában egy pár fogkoszorút tartalmaz, vagy a meghajtó bütyköknek kialakított mélyedést (lásd T-34 és BT-típusok)
-egy a lánc feszességének beállításáért felelős feszítőgörgőt
-futógörgőket, amik a harckocsi tömegét hordozzák és a modernebb típusokon rugózottak és legalább az első és utolsó lengéscsillapított
-és amennyiben van benne visszafutó-görgőket amik a lánc felső, úgynevezett visszafutó ágát vezetik.
Egyébként ismét megemlíteném, hogy az eredeti szövegben szó sincs távtartóról, mind az angol mind a német szövegben lánckereket és feszítőgörgöt írnak.
-
weres78
senior tag
Megy a szerver.
-
PoczyAW
tag
Kean_Sorbo felajánlásához kiegészítésül:
Javaslom, hogy küldjön egy barátfelkérőt aki versenyezni szeretne, elfogadom ismeretlenül is (legfeljebb páran kihasználják és provátban elküldenek....). Aztán vállalom, hogy a Szövetség TS-én megpróbálok megfűzni egy UPH-s tagot Ezenkívül majd beírom előre itt ha már majd tudom a hétvégén kb mikor leszek online. Addig esténként lehet számítani erre, sajnos rendszertelenül
@Kean_Sorbo: Köszi a reklámot és a külön felajánlást! Kérdésem, az adott szakaszban csak a versenyzőknek tiltott a prémiumjármű használata, vagy nekem és az UPH-s szakasztársnak is?
-
vaakuum
addikt
Lehet nem jól értelmeztem a kiírást? Nem elég a pvp játékot megnyerni, életben is kell maradni a végén is? Mart akkor igencsak gyengén állok, amúgy megvan a feles érték nyerésben, de sokszor én azt már nem érem meg.
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
-
csaabz
őstag
-
weres78
senior tag
Hát a leírásban szereplő konfig már régen nem aktuális. Viszont a napokban visszteszem a 280X-et kipróbálásra, mert nemrég érkezett vissza garanciális szervízből (pasztázni kellett, mert melegedett), és ki akarom próbálni mielőtt meghirdetem. Letesztelem Neked, hogy mennyire viszi ezt a felbontást.
Bár kipróbáltam korábban, és nem emlékszem milyen részletességgel, de ment ezen a felbontáson zökkenőmentesen.
Egyébként ahol optimalizációs hiányosságok vannak (újabban pl. Lost Island) ott a jelenlegi kártyámmal is belaggol (EVGA 980Ti Classfield).Win10-et használok.
[ Szerkesztve ]
-
Franky74
tag
Hali!!
Tudtok vmit,h miért nem megy a szerver?
-
weres78
senior tag
-
PR0JECTNR56
addikt
Új prémium tank érkezik a Merkava Mk.2B képében.
-
nemeth989
senior tag
válasz Franky74 #8879 üzenetére
Egy tipp nem csak neked mindenkinek, ha nincs szerver az esetek 95%-ban az indító kliensben a friss hírek között szerepel, hogy miért nincs. A napi itten alatt ott is van, hogy NEWS, minden részlettel leállással kapcsolatban mettől meddig tart, azok is megértik akik nem tudnak angolul, mert kivannak emelve az időpontok. Ezenkívül a játékkal kapcsolatos legfrissebb hírek is megtalálhatóak.
(#8884) SHiZUOKA na ezért tartottam meg a 3K goldot, egy kis kiegészítés és be is zsákoljuk, a nap híre
RideMyStyle "LoveMyWilier"
-
Drenadar
veterán
válasz PR0JECTNR56 #8884 üzenetére
Nah végre!
-
KisApám
addikt
válasz weres78 #8886 üzenetére
Én is becumiztam, úgymond jönnek a 0-11, 0-8 csaták megint.
És látszik, hogy hiába játszik valaki legalább 100-200 csatát, még sem fog fel semmit az egészből.
Pl.: adott én szegény Type 59-ben, aki mostanra már megtanulta, hogy egyedül játszik 29 másik ellen, DE...
adott 1 db másik ellenséges Type 59. Én kicsit kevesebb HP-val rendelkezem, de hát mondom mögöttem ott van 2 db LAV-150, és pont a Type 59-et próbálják fedezékből kilőni, nem megy nekik. Mentem, forgattam az ellenséges Type 59-et. A 2 db LAV-150 mit csinált? Meg NEM mozdult... pedig oldalba kaphatták volna nyugodtan és kész... 5 perc múlva ugyan ott pusztultak meg, pedig az a tank olyan "lassú", mint tudjuk...
A lényeg: agyatlan, NEM gondolkodó, max homokozni képes játékosok tömkelege (beállnak hátulra valahová TOP TIERként is és majd ők legyőzik egyedül az ellenfél maradék 10 játékosát). Mint a WoT :-)
Bár ott mondjuk egy TIER V light-al egy TIER V-VI harckocsi oldalát be lehet lőni. Itt van olyan light, amivel nem. Vagy túl messziről próbáltam?[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Franky74
tag
válasz KisApám #8889 üzenetére
Hali!
Mióta az új "móka" van annyira xarul megy a PvP! Persze előtte se ment fényesen -kezdő-közép játékosnak gondolom magam- DE folyamatosan a szopó ágon lenni(0-8, 0-10, 0-11), már unalmas, rá is hagytam volna az egész játékot, de múlt vasárnap elindítottam az 1 hetes nyeremény boost-ot! Ráadásul ma de. nem mentek a szerók...
-
weres78
senior tag
válasz Franky74 #8890 üzenetére
Én úgy látom, hogy nagyon kevés olyan játékos van a játékban, akik egyedül el tudnak dönteni csatákat. Nem arra gondolok, hogy időnként egy-egy csatát, mert ilyen azért akad közöttünk is.
Szakaszokkal azért már más a helyzet, olyat gyakran látni, hogy egy jó szakasz miatt nyer az egyik oldal.
Amire ki akarok lyukadni, hogy átlagos játékosként nem nagyon fogunk csatát eldönteni. Bár összességében pont az átlagos játékosokon múlik a legtöbb csata, hiszen ezekből nem mindegy mennyi jut az adott oldalra, mondjuk így nézve a hülyék szerepe legalább olyan fontos.
Röviden statiszták vagyunk, nem rajtunk múlik. Szerintem aki 48-53% között van sok csata (2000+) győzelmet tekintve, az ilyen. Lehet rá számítani, de csak bizonyos kereteken belül, viszont már nem büntetés a saját csapatának.
Akik tényleg nagyon komolyan tolják, azok 60% fölött vannak jóval. Figyelek srácot, neki 68‰, és öröm nézni amit csinál! Mindezt egyedül, klánja nincs, és szakaszban sem láttam még.... -
Franky74
tag
válasz weres78 #8892 üzenetére
Hali!
Az a helyzet, h a 47/53 Kill/Death arányommal, tudom, h nem vok nagy játékos, fél éve játszom, előtte nem WoT-tam. Nehezebb így egyedül, azt is tudom, de -nem akarok megsérteni senkit- az idősebb generációba(41) tartozom, és nem akarok 10-20 évesekkel játszani, TS-en beszélgetni. Másik dolog, h mivel 2 műszakban dolgozom, sokszor csak de., v du. érek rá, v este, de akkor már a család itthon van(fiam akar játszani TF2-el), nem akarom őket zavarni a TS-el.
-
speedmetal
tag
Sziasztok!
Egy barátom jelezte az alábbi problémát, amivel jómagam még nem találkoztam: a retrofitekből szeretett volna a tankjaira egy hármas szintű optikát felrakni, de arra lett figyelmes, hogy a frissen beszerzett 6-os TD-jére (Cent. 120) nem tud, csak első szintűt feltenni. Miután eladott pár tankot, már képes volt hármas szintűt is megvásárolni rá.
Van valamilyen mennyiségi limit a játékban? Vagy mi lehetett az oka?Das was man sich vorstellt, braucht man nie zu verlieren.
-
Drenadar
veterán
válasz speedmetal #8896 üzenetére
de miért tankot adott el? tankot nem adunk el! adja el a retrofitet.
limitről nem tudom
-
nemeth989
senior tag
Elmondottak alapján nem volt elég kredite, eladott tankokkal meg lett elég. Nincs számbeli korlátozás se. Például nekem vagy 20-30 tankon van az Ariete valamint a Challenger retrofitje is.
RideMyStyle "LoveMyWilier"
-
weres78
senior tag
Jaja, a kredit volt a ludas!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest