Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mobil elektromos páramentesítők - de melyiket?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
octopus666
tag
Szovjetek már nyomják a 0.13 eu szerver mindig háttérben lesz. Kínai tankokról nagyon jókat mondanak.
-
vhw
addikt
Ez nem ugyanaz az "nyers-usename", amit most regisztrálásnál is adnak?
A hivatalos honlapon a profilba belépve kell megadni a kívánt nevet, nem?
(ilyen idétlen rendszerrel se találkoztam még egyébként... ahol nem regisztrációnál kell megadni a nicket..)"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
irhejja
tag
Igen, a 0.13-ban pont a MM nem működik (oroszoknál már él a patch, állítólag előfordulnak 15 vs. 15 arty csaták és hasonlóak... ). Érthető, hogy nem akarják kiadni úgy, hogy nem működik, ugyanakkor vhw kollégának is igaza van, ez kezd kicsit komolytalan lenni, most már 3x vagy 4x eltolták.
Egyébként SS írta, hogy hamarosan a 0.14-et is bejelentik. Elképzelhető, hogy egymás után érkeznek majd állítólag kontent patch lesz
[ Szerkesztve ]
-
lofagi
addikt
-
lofagi
addikt
válasz yodamester10 #8006 üzenetére
Yoda nem is tudtam,hogy a Mighty csinált rólad videót!
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
csaabz
őstag
Szerettem volna az Augmented Optics második szintjét elérni, így kifejlesztettem a BMP-1P -t 50% Proven státuszra, de nem nyílik meg a látótávolság növelés második szintje. Mit kell tennem?
https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
Met
nagyúr
Valami gond van a napibelépés jutalmas dologgal. Elindítom a játékot, kimegyek launcherbe ahol azt írja hogy lépjek be az aktuális jutalomért.
Kilépek a játékból majd vissza, még mindig azt írja hogy lépjek be. Kilépek a játékból, bezárom a launchert, elkezdem előröl az egészet és most nem ír semmit a launcherben."If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
lofagi
addikt
Én úgy szoktam csinálni,hogy elindítom a launchert, ha nem ír ki semmit akkor rámegyek a "my games" menüre, ott open warfare és akkor általában megjavul, elindítom a játékot és kitabolok. Ha megint nem mutatja rendesen akkor ugyanezt megcsinálom még1x. Ekkorra már tuti,hogy működik.
Eat sleep game REPEAT | Origin/Uplay : L0Fgi | BN: Lofagi#2966 | YT: https://youtube.com/user/lofagi
-
Timyyy
őstag
Mi van akkor ha nem tudom lecsukni a játékot se alt tabbal, sem windows gombbal?
Mit lehet ezzel kezdeni?Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
L4mie
veterán
hétvége mehozta a Lancers (casual team) előretörését.
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
csaabz
őstag
Most fejlesztem az XM1 -et, kifejlesztettem a motort és látom, hogy 1.280.000 credit.
Nem sok ez egy kicsit?https://www.flickr.com/photos/187066941@N05/
-
L4mie
veterán
na sikerült valakinek levadászni némi My.com ost?
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
zozyk
addikt
Állat volt ez a boost,de picit örülök hogy vége...
[ Szerkesztve ]
-
nyulnyulu
senior tag
Eladtam ma a monitorom és felkerült ideiglenesen ahd ready 94" LCD tvm,játékon kivül minden működik,de a játék nem,olyan mintha félre lenne csúszva minden,ha rá akarok vmire kattintani,kB 5 centivel jobbra és 2 lejjebb van, vagyis az egér kuzor a semmibe mutat és akkor aktiv a gomb,próbáltam a játékban felbonást utána állitsni,de nem engedi,csak az 1980x1020 van ott,nincs is más lehetőség.a Windowsban és az nvidia központban már mindent próbáltam átállitani,eredménytelenül,van vmi ötletetek mit csináljak? Igy nem tudok játszani,ismerősömet kértem lépjen be és állitsa át,de az sem segitett.
privátra illik válaszolni
-
nyulnyulu
senior tag
Nem,mert semmi féle beállitást nem tudok jóváhagyni,az már tul lent van a képernyőn,a probláma az hogy a játék full HD ban van de a tv nem tudja csak HD readyt tud,és a kettő különbsége miatt lehet hogy mellé alá kell kattintanom.és nem leheta játékban átállitani,csak a full hdt dobja a felbontásnál
-
irhejja
tag
Nekem ez gyanús...
Hellhounds kb. 77 millióval vezetett, ezt sikerült egy nap alatt ledolgozni, sőt majdnem 100 milliós előnyre tett szert a White Lancers?
Nem vagyok biztos benne, hogy jól számol a rendszer. Nálam pl. átlagban napi 35-40 ezer volt a hozzájárulás, ezt első három napban jól is számolta, utána pénteken és szombaton összesen tudtam kb. 20 ezret összehozni, pedig ugyanúgy és ugyanannyit játszottam... ez kb. a negyede annak amire számítottam. Na mind1.
-
L4mie
veterán
válasz irhejja #8288 üzenetére
nekem inkább alátámasztja azt amire gondoltam kapásból az elején.
A lancers-t a full casual választja, mert az a "JÓ" meg közlebb van a klikkoláshoz.
A hellhunds-t meg a kocka aki el is olvassa miről szól.
De casualból esténként emg főleg hétvégén 10x annyi van mint kockából. (kocka nem derogáló nálam) így míg hétközben HH vezetett hétvégén a casual áradat simán visszabillentette a mérleget.Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
nyulnyulu
senior tag
Átirós módszer bevállt köszönöm
-
lofagi
addikt
Szintén egyetértek. Ez pont olyan kb, mint mikor a wowban a pro játékosok, mind a hordát választották (persze volt ott is azért kivétel) és a többiek, meg az allyt. A jó és a rossz küzdelme. Szerintem allyból mindig kétszer vagy többször annyian voltak. Itt is ez van. Amit írtál te is, az az első, azokok a jók a gyerekek kedvencei. Azért biztos vagyok benne, hogy nagyon sokan vannak akik csak hétvégén tudnak odaülni elé, s annyira nem is érdekli őket,hogy hova menjen és bemegy az elsőbe. Ettől függetlenül for the horde!
-
vhw
addikt
Micsoda érvek vannak...
"közelebb van a klikkoláshoz" - ja egymás mellett vannak a képernyő közepén a két Join gomb
"mert az a JÓ" - nem épp a casuálok ismérve, hogy gondolkodás nélkül a "badass"-t választják?"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
scyllarus
veterán
For the horde! Sok szervert kipróbáltam, de ez alap volt mindig.
Nem volt kérdés, melyik oldalt választom, a nyereményt nem is néztem, csak böktem a szimpatikus oldalra"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Met
nagyúr
Én a Lancerst választottam, hogy miért? Mert akkor éppen ők voltak nyersében és döglött lóra nem ülök
Utána olvastam itt a nemzeteket, addig fel sem tűnt"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
-
gubabela
senior tag
Nyugtassatok meg, hogy az ariete jó lesz, ha rákerül a páncèl fejlesztès, mert eddig nem igazán fekszik. Mèg a kis rohangászóktól is el kell rejteni, konkrètan tegnap egy bmp szemből beledurrantott egy gyenge 600-at. Nagyon más mint a challenger. A lövege viszont nem rossz. A heatet èrdemes használni?
-
scyllarus
veterán
Igazad van teljesen. A casualok a népszerű oldalt választják, mert ha kevesebben vannak, akkor több támadást kapnak, a tömegben kevésbé feltűnő a hiányos tudásuk, stb. Meg lehet nézni, a wotban kik állnak be a lemmingvonatokba, és kik próbálnak meg magányos hősök lenni. Az más kérdés, hogy nem mindig fizetődik ki szembepi...ni a széllel.
[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
vhw
addikt
Egy random max 3 hétig tartó (rosszabb esetben 2 hétig) event "oldalai" (amiket 4-5 sorban különböztetnek meg számunkra, semmitmondó sablon dumával, meg egy színes kis logóval) , illetve egy (bármelyik) MMO tartósan választott, számos különbséggel rendelkező oldalai (nem csak mondva csináltak; fajok, karakterek, képességek, külső látvány, ismerősök korábbi döntéseinek befolyása stb. stb...) között azért van némi különbség...
Főleg ha belevesszük, hogy ebben az esetben némi IRL szinezetet is belekevertek a történetbe (volt ugye első nap még aktuál politikai megjegyzés is, és kétlem, hogy egyedüli eset lenne, aki ilyesmi mentén döntött volna)
scyllarus: Itt miből jött ki, hogy melyik népszerű? Mikor már második nap egyenlített a Hellhounds, estére már vezetett, harmadik nap már 50 millióval elhúzott, de úgy rémlik volt +80 milliós vezetése is.
[ Szerkesztve ]
"Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest