Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Mobil elektromos páramentesítők - de melyiket?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blanky
tag
Nem hagyott nyugodni a dolog így a mai stream-en megkérdeztem, tervezik-e magyar járművek megjelenését a játékban.
A válasz igen, de a Csehszlovák járműket között fog megjelenni mint náluk (is) rendszeresített jármű.
Pontosan nem tértek ki tipusra, de gondolatom szerint a D-442 FUG/D-944 PSZH lesz az.
Vagy nem tudom .... -
vhw
addikt
Igen - ha valakinek csak maga a nem túl tetszetős pixelhalom plecsni kellene.
Ha a kredit jutalomra gondolunk, akkor... olyan szintű befeketetésre van szükség ennyi tank megvásárlására/megtartására, hogy az a pár millió csak váltópénznek tűnik hozzá képest..."Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"
-
zozyk
addikt
Erre már nem tudok mit mondani,akkor add el az összeset,pedig itt nem véges a garázshely.
Nekem fontos az achi,fontos volt a kredit is, (lsd: 1139 & 1162) és az a +XP ami minden meccs után kapok,az is jól jön.
+ még,nem tudom menyit segít ha eladod a T1-4ig a tankokat,"nagyon" sok kredit jár értük vissza...
(T2 =6000,T3=60000,T4=240000)[ Szerkesztve ]
-
Kean_Sorbo
őstag
Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
irhejja
tag
Van itt AMD videokártyával játszó aki frissített 16.3-as driverre? Tapasztalatok?
Nekem elég látványos fps csökkenést hozott, úgy tűnik
Mivel nincs benchmark a játékban, nehéz pontosan megmondani, de eddig (16.2-es driverig) nem igazán láttam 60 fps alatti értéket, most meg 40 alá is benéz néha...
-
irhejja
tag
válasz Kean_Sorbo #8916 üzenetére
R9 290X-en nem elérhető, amúgy nincs baj az órajelekkel (nem is volt soha). Túlmelegedés sincs, manuális ventilátor profillal játszom, 70 fok fölé nem megy.
Minden szám rendben van, csak az fps értékkel vannak gondok
Hétvégén lehet megpróbálok custom battle-ben különböző pályákon ugyanúgy végig menni mindkét driverrel. Így viszonylag hasonló helyzeteket lehet teremteni ami már nagyjából mérhető.
[ Szerkesztve ]
-
Memphis79
aktív tag
Szevasztok!
Ez a 6-os szintű Terminator már nem lesz elérhető?
Origin:Memphis79HUN
-
Drenadar
veterán
válasz Kean_Sorbo #8919 üzenetére
Nem az volt az ígéret hogy egy évig a megjelenés után nem lehet majd venni?
-
Memphis79
aktív tag
-
Memphis79
aktív tag
-
Kean_Sorbo
őstag
Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!
-
L4mie
veterán
válasz Kean_Sorbo #8927 üzenetére
KIRÁLY
Kap is a paladin egy ilyentki mit tol fel? )
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
L4mie
veterán
kérdés:
van már topic annak, hogy PVE-ben mapon kívülre rakja az enemy artykat és míg azok szarrá lőnek téged ott is ahol nem szabadna látni neked esélyed sincs rá hogy lelődd?Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
vaakuum
addikt
Inventoryban van 3 nap prémiumom, elnyomtam mindet, de a boostok nál nem jegyzi. Viszont a garázsban a bal felső saroknál látszik kiírva.
Ez így jó?szerk: illetve medium pve-ben berakta a 4-es járgányomat 3-asok mellé. Meg is nyertük
A könnyűnél meg berakott 3 db 5-öshöz...ki is lettem lőve hamar.[ Szerkesztve ]
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
vaakuum
addikt
válasz Kean_Sorbo #8937 üzenetére
Eddig 8-ból hétszer olyan csatába rakott, ahol 3 szintből válogatja a tankokat. Az iménti csatánál tier 4 járgányok álltak sorban 42-en, de indított egy olyan játékot, ahol mindkét oldalon a csapat fele tier6, egy negyede tier 5 és a maradék tier 4. Az első detektálás után 5 másodperccel már megint nem éltem, azonnal szétkaptak a 4-es tankomban...
Még jó, hogy elindítottam a három nap prémiumot. Erősen ingerem van letörölni a francba az egész játékot..."Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
Franky74
tag
válasz vaakuum #8938 üzenetére
Hali!!
Én is hasonlókon gondolkodom! Elindítottam a heti nyeremény boostom, erre vmeik de. nincs szeró! Próbálom összeszedni az 50 nyertes PvP meccset, folyamatosan veszítünk a csapatommal 0/10, 0/8, 0/11 meccseken!! Talán ha a játszott 30 meccsből 4-5-öt nyertük... O.K. mondom akkor fejlesztem a tankjaim, erre az ellen folyamatosan mögém spawnol, célzásidő és töltésidő nélkül lő PONTOSAN!! Kijelölés nélkül láthatattlan tankok, artyk sz**rá lőnek... Elb***ták a Call.1-em töltési idejét(nem változtattam semmit, csak új motort vettem)!! Szóval erős a késztetés, h UNINSTALLt csináljak!!!
-
zozyk
addikt
Aki menni akar,arra rá kell adni a kabátot.
-
bypass|HUN
aktív tag
Aloha,
Lehet már tudni valamit az MK6 nyereményjáték (PoczyAW) végeredményéről?
Üdv: bypass / ThFaceless
"A globális mindenség nem tönkretehető." by Tiby
-
weres78
senior tag
válasz bypass|HUN #8941 üzenetére
Most nem tudom megnézni, de március 20 rémlik...
-
PoczyAW
tag
válasz bypass|HUN #8943 üzenetére
Sziasztok!
Sajnos a felvételnél voltak kisebb technikai hibák, így csak 21.15-kor tudtam megkezdeni a sorsolást, de itt a végeredmény:
A győzteseknek gratulálok, az uPh klánnak pedig különösen szeretném megköszönni a csatornámnak nyújtott támogatást és segítséget!
Üdv:
Poczy -
bypass|HUN
aktív tag
válasz PoczyAW #8944 üzenetére
Gratula a nyerteseknek
Na, nekem mostan se nem sikerült , sose lesz MK6-om... nyomok is egy deletet a játéknak aztán menek megöngyizem magam / Ez nem az én napom, eddig 11 csatából 11 bukó... asszem hagyom a faxba, talán majd holnap...Üdv: bypass / ThFaceless
[ Szerkesztve ]
-
PoczyAW
tag
válasz bypass|HUN #8945 üzenetére
Elnézést, sajnos csak a szerencsén múlt Közel lehetetlen volt beszerezni a kódokat és elég kevés van belőle Szívesen adnék pedig mindenkinek, tényleg. Viszont ha ilyen szépen halad a csatorna akkor hamarosan egyszerűbb lehet ilyesmit beszerezni és akkor többet is tudok kiosztani. Viszont az ígéretem, hogy a héten lesz még lehetőség nyerni komoly! Csak figyeld a híreket!
-
bypass|HUN
aktív tag
válasz PoczyAW #8946 üzenetére
Rendben, rajta leszek az ügyön. Bár eddig is rajta voltam, de valahogy Fortunának még a "szebbik" fele sem akart rám kacsintani...talán majd eztán ad egy puszit Grat a videókhoz, és respect a munkádért
Üdv: bypass / ThFaceless
-
nemeth989
senior tag
Sikerült kipróbálnom weres78 klántársamnak köszönhetően pár rendesen felretrofitezett 9-es vasat. Anyám ez az MS, ez az ágyú meg kell hajtanom a T90-est, kell nekem is egy ilyen vas. Az M1A2 Abrams is nagyon baba kis cucc, érzésre hozza az M1A1 színvonalát. Viszont óriási meglepetés volt, hogy az M8 mekkora egy állat gép, nagyon bejött. Csak pár csata erejéig vandálkodtam vele, eszméletlen mozgékony valamint brutális ágyúval felszerelt harckocsi.
Annak még kifejezetten örültem, hogy PUMA-s kollégákkal összeakasztottuk a bajszunkat, és pár cicust sikerült kilőni .RideMyStyle "LoveMyWilier"
-
weres78
senior tag
válasz bypass|HUN #8943 üzenetére
Bocs, igen Sorbo akciójával kevertem...
Pityu!
M8-ban nincs motor és retrofit, ami mozgékonnyá tenné... Sem lánc.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen routert?
- Háztartási gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest