- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
domi007
őstag
válasz
cidalain #12458 üzenetére
Igazából ilyen kábel kellene, csak 1 pines. Nyilván megforraszthatnám, de jobban tetszik az, hogy egy csatiba két kábel van krimpelve, nem vagdosom a mostani kábeleket.
-
domi007
őstag
Sziasztok,
Egy nagyon egyszerű kérdésre keresem a választ: van-e esetleg olyan valaki lehetőleg Budapest környékén, aki tudna nekem krimpelni egy olyan kábelt, amivel egy sima tüskét ketté tudok osztani?
Tehát így nézne ki a cucc:anya Dupont -- apa Dupont
\__ apa Dupont
A neten alig van készen elérhető ilyen cucc, ami van az is pl. Franciaországból jönne nagyon drágán, kínai oldalakon ebayen akárhogy kerestem semmit nem leltem.
Köszi előre is a segítséget, illetve bármilyen ötletet szívesen fogadok, eléggé új még nekem a mikrokontroller világ, így nem tudom még a megfelelő kulcsszavakatAmúgy a projekt egy viszonylag egyszerű sztori: DigiSpark-ra kötött infra LED-del bekapcsolom automatikusan a hifit amennyiben a rákötött számítógép elkezd bármilyen hangot kiadni (film, zene stb). A hifinek van USB portja amin csak akkor van áram amikor már bekapcsolt, így ezt tervezem feedbackként használni (csak simán megnézem van-e már 5 volt a tápvezetéken). Az említett probléma abból adódik, hogy egyetlen föld tüském van nyilván, nekem meg kéne a LED miatt is egy, meg az USB méréséhez is egy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED Zelda: Tears of the Kingdom kiadás + üvegfólia + tok Újszerű!
- GAMER AcerNitro15 FHD IPS / Intel Core i7 / 8gb ram / 128gb ssd / Nvidia GTX960 2gb dedikált
- Eladó GAMER konfig! I7-12700E 512GB SSD 1TB HDD 16GB DDR5 RTX3080 10GB!
- Dell Latitude 5521 / Nvidia 2gb dedikált / i7-11850H /32gb ram / 512gb SSD / Világitó Bill
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest